islas canarias Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 χρονια πολλα σε ολους!!! λοιπον ειχα ενα θεματακι χτες με εναν ιο τον οποιο καταλαβα απ τα processess των windows (που κ που τα κοιταζω οταν βαραινει το μηχανημα) οπου μου εβγαζε ενα περιεργο MFylua.exe. Σε ψαξιμο στο google δεν εβρισκα τιποτα, κ απο κει και μονο καταλαβα οτι κατι τρεχει. στο δια ταυτα. avast δεν εβρισκε τιποτα, nod32 εβρισκε τον ιο αλλα δε μπορουσε να κανει remove/clean. τελικα εγκατεστησα το security essentials και οχι μονο το βρηκε, αλλα το ξεπαστρεψε κιολας. εννοειται οτι avast και nod πηραν ποδι..(δε τα ειχα ταυτοχρονα, μια δοκιμασα το ενα μια το αλλο). τελικα εχει κανεις παρατηρησει αυτο το ονομα ιου, Mfylua.exe?
Centurion Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δεν έχω ακούσει κάτι για αυτόν τον ιό αλλά έχω να σου πω ότι το security essentials είναι μακράν το κορυφαίο free antivirus που κυκλοφορεί.Βέβαια είναι από τη microsoft και γι' αυτό τα βγάζει πέρα τόσο καλά με τους ιούς.
metalliord Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 χρονια πολλα σε ολους!!! λοιπον ειχα ενα θεματακι χτες με εναν ιο τον οποιο καταλαβα απ τα processess των windows (που κ που τα κοιταζω οταν βαραινει το μηχανημα) οπου μου εβγαζε ενα περιεργο MFylua.exe. Σε ψαξιμο στο google δεν εβρισκα τιποτα, κ απο κει και μονο καταλαβα οτι κατι τρεχει. στο δια ταυτα. avast δεν εβρισκε τιποτα, nod32 εβρισκε τον ιο αλλα δε μπορουσε να κανει remove/clean. τελικα εγκατεστησα το security essentials και οχι μονο το βρηκε, αλλα το ξεπαστρεψε κιολας. εννοειται οτι avast και nod πηραν ποδι..(δε τα ειχα ταυτοχρονα, μια δοκιμασα το ενα μια το αλλο). τελικα εχει κανεις παρατηρησει αυτο το ονομα ιου, Mfylua.exe? Καλό πάσχα να έχεις καταρχάς. Δοκίμασε το dr.web cure it σε ελεύθερη έκδοση και σκάναρε ξανά. Μετά θα πρότεινα να περάσεις το Deep Freeze .
flik Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το dr.web είναι antivirus, αλλά το cureit είναι εργαλείο free για ondemand scanning για δύσκολους ιούς κυρίως. Φυσικά είναι καλύτερο το mse απο το avast. Το nod32 είναι καλό, αλλά στον καθαρισμό ποτέ δεν ήταν δυνατό. Αν το είχες εξαρχής θα εμπόδιζε λογικά τον ιό να μπει στο σύστημα, αλλά σε μολυσμένα pc δεν λέει πολλά. Το deepfreeze δεν είναι av, ψάξτο στο google να δεις τι κάνει, δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ Το
PCharon Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 τελικα εχει κανεις παρατηρησει αυτο το ονομα ιου, Mfylua.exe? Είναι τυχαίο όνομα, δηλαδή ο "ιός" το έχει βάλει μόνος του τυχαία και ψάχνοντας με το όνομα δεν θα βρεις άκρη. Πρέπει να ελεχθεί το ίδιο το αρχείο. Δεν χρειάζεται σε πρώτη φάση να βάλεις κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου (αυτό θα χρειαστεί να το κάνεις αν θες εκτενή έλεγχο και καθάρισμα που δεν μπορεί να γίνει με το χέρι). Το πρώτο εύκολο βήμα είναι να βρεις το αρχείο και να το ανεβάσεις πχ εδώ http://www.virustotal.com να το ελέγξει για σένα.
bosei Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Aυτο το security essentials ειναι antivirus? Mπορω να εχω μαζι AVG pro και security essentials?
flik Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Οχι.... Καλύτερα βγάλε avg και βάλε το MSE όμως. Γνώμη μου
bosei Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Οχι....Καλύτερα βγάλε avg και βάλε το MSE όμως. Γνώμη μου Θα κανει καλυτερη δουλεια ομως απο το AVG pro? A!!! Ειναι ευχρηστο το MSE?
islas canarias Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 απο αυτα που εζησα το mse ειναι μαλλον μπροστα απο ολα τα free ή μη-free antivirus. σαφως ΜΟΝΟ του χωρις avg, avast, avira, κτλπ.
flik Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Θα κανει καλυτερη δουλεια ομως απο το AVG pro?A!!! Ειναι ευχρηστο το MSE? Σε προστασία απο τα free μάλλον το avira είναι στα ίδια επίπεδα (και το avg pro δεν διαφέρει πολύ απο το free, είναι το ίδιο αναξιόπιστο με το free). Σε ευχρηστία είναι ότι πιο απλό μπορείς να βάλεις. Και επειδή και σε προστασία είναι καλύτερο (απο avg παίρνω και όρκο) κατα πολλούς, τότε βάλτο.
GTX-327 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Σε προστασία απο τα free μάλλον το avira είναι στα ίδια επίπεδα (και το avg pro δεν διαφέρει πολύ απο το free, είναι το ίδιο αναξιόπιστο με το free). Είναι πολύ καλό το Αvira...Είμαι πολύ ευχαριστημένος, βγήκε κιόλας και η νέα έλδοση...Τέλεια...
islas canarias Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ναι παροτι η MS ειναι μισητη γενικα, ολοι εγκρινουν το mse αρα κατι λεει κ αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.