Προς το περιεχόμενο

Κουτί με 400€ το πολύ

labros1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα κουτί με 400€ max για γενική χρήση και για παιχνίδια. Δεν θέλω τόσο πολύ έμφαση στα παιχνίδια απλώς για 2-3 χρόνια να παίζει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια σε βασικές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Πολυ καλη η συνθεση του Neo,αλλα στο κουτι,θα σου προτεινα αυτο.Στα λεφτα του ειναι εκπληκτικο για αυτα που σου δινει.

1.Εχει θεσεις για πολλους ανεμιστηρες που οποτε παλιωσουν τους αλλαζεις.

2.Επισης εχει θεσεις για πολλους δισκους.

3.Καθετο πλεγμα θεσεων δισκων ωστε να χωραει μια μακρια καρτα γραφικων χωρις να σου τρωει μια θεση δισκου,ουτε να μπλεκονται τα καλωδια.

4. Εχει ενα μεγαλο τετραγωνο ανοιγμα οπως βλεπεις και στην φωτο ωστε να μην χρειαζεται να βγαζεις ολη την μητρικη οταν θελεις να αλλαξεις cpu cooler που βιδωνει στο πισω μερος της μητρικης με λαμακι.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Gamma-Pure-Black-Case.htm

Και η φωτο.

Δημοσ.

Για κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό ακριβώς αυτά σκεφτόμουν, αλλά έλεγα για core 2 duo. O X3 είναι καλύτερος σε αυτά τα λεφτά, γιατί έχω μείνει πίσω σε εξελίξεις

Δημοσ.
O X3 είναι καλύτερος σε αυτά τα λεφτά, γιατί έχω μείνει πίσω σε εξελίξεις

Αν εισαι λιγο τυχερος θα τον ξεκλειδωσεις και θα εχεις εναν τετραπυρηνο.

Δημοσ.

Οπως λεει ο Lou και επισης αν αγορασεις μητρικη με συγκεκιμενο τσιπ που τους ξεκλειδωνει.

http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html

Εδω κανει αναφορα στον phenom X2 550 που τον κανουν τετραπυρηνο αλλα ισχυει για ολους τους amd.Πολυ καλη δουλεια απο εμπειρους Αμερικανους κλοκερ.

Δημοσ.

Εγω που του βγαζω και το λαδι στα encodes τα παει μια χαρα!Οτι πιο value for money σε αυτην την κατηγορια τιμης.Και δροσερος επισης.;)

Δημοσ.
Δημοσ.

Παιδες επειδη και εγω θελω να κανω ενα τετοιο pc οχι για μένα ,αλλα για απλο χρηστη,γενικα θεωρείτε πως κάποιος επεξεργαστής απλός όπως αυτος που προτείνατε δε θα κάνει διαφορά εαν υπάρχει μια καλή κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης που σου προτεινουμε αν καταφερεις και τον ξεκλειδωσεις θα εχεις εναν τετραπυρηνο με 8MB cache.Αρα δεν μιλαμε για απλο επεξεργαστη.Επισεις στα παιχνιδια απο διπυρηνο και πανω δεν βλεπεις διαφορα,μονο σε benchmarks θα δεις διαφορα.Τωρα αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου ο επεξεργαστης αυτος ειναι οτι πρεπει για την 5770 που σου προτειναν και για την 5850(με λιγο overclock εδω).Τωρα αν δεν ξεκλειδωσει και ως τριπυρηνος να σου μεινει ειναι πολυ καλος,του κανεις και ενα ωραιο oc και εισαι αρχοντας.

Δημοσ.
Θέλω ένα κουτί με 400€ max για γενική χρήση και για παιχνίδια. Δεν θέλω τόσο πολύ έμφαση στα παιχνίδια απλώς για 2-3 χρόνια να παίζει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια σε βασικές ρυθμίσεις.

Παρε καλυτερα ενα playstation (ή μια κονσολα γενικα) με τα ιδια λεφτα.

Δημοσ.

Αφου λεει οτι δεν θελει το μηχανημα μονο για παιχνιδια ας παρει το παραπανω pc κι οχι κονσολα.

Η φαση με το ξεκλειδωμα των athlon ειναι πολυ καλη, αν σου πεσουν καλα κομματια καντο.

Στα παιχνιδια θα ειναι μια χαρα ο athlon εκτος ισως απο το gta iv που φημολογειται οτι θα τρεχει καλα στους νεους εξαπυρηνους.:lol:

Δημοσ.
core 2 duo ==== dead

Διαφωνω μαζι σου καθως μπορει να ειναι σχετικα παλιοι cpu αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι την δουλεια τους την κανουν μια χαρα. Tα ιδια μου ελεγε κι ενας φιλος μου που εχει core 2 quad και ηθελε να βαλει τον i5. Επειδη η intel δηλαδη βγαζει καθε χρονο νεους επεξεργαστες δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τα σκαμε για να τους βαζουμε :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...