Symbad Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Λέω να χτυπήσω αυτή εδώ, η οποία σύμφωνα με άλλο thread παίζει και ταινίες από τη θήρα usb. Τι λέτε είναι καλή επιλογή για τα λεφτά που ζητάει ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη ειδικά από όσους την έχουν αγοράσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά
doctorkostis Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Λογω ποιοτητας εικονας που θα βρεις μονο σε πολυ ακριβοτερες LCD προτεινω αυτην http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42U10-Plasma-TV-42-TX-P42U10.htm Σε συνδυασμο με ενα WD live player βλεπεις απιστευτα πραγματα.Το συνδυασμο αυτο τον εχω στο σαλονι μου,εχω ευχαριστηθει HD υλικο.Στο μελλον προγραμματιζω και αγορα ενισχυτη-ηχειων για να δεσει το γλυκο...
Symbad Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Είναι για τη μάνα μου, οπότε δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια για media player. Απλά την θέλω με θήρα usb, να βλέπουμε που και που καμιά ταινία από στικάκι. Και γω σκέφτηκα για plasma διαβάζοντας σε άλλο θρεντ, ότι πλέον τα μειονεκτήματα των πλάσμα δεν είναι τόσο μειονεκτήματα όσο παλιότερα, αλλά ψάχνοντας για plasma που να παίζουν ταινίες από usb, βρήκα μόνο πάνω από 50'', που είναι κομματάκι απαγορευτική η τιμή. Καλή η ιδέα σου αλλά με ένα media player και έναν εξωτερικό που δεν έχω (ακόμα) πρέπει να προσθέσω ένα εξτρά κόστος γύρο στα 150-190€, που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση. Για τη συγκεκριμένη τι λέτε;
angelheart.gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μπορείς να βρείς μεταχειρισμένο WD live (media player) ~ 60 ευρώ H plasma που πρότεινε το παιδί μέτρια ΑΛΛΑ (σημαντικό αλλά) στα λεφτά της καλή. Σίμος
million_voices Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μπορείς να βρείς μεταχειρισμένο WD live (media player) ~ 60 ευρώH plasma που πρότεινε το παιδί μέτρια ΑΛΛΑ (σημαντικό αλλά) στα λεφτά της καλή. Σίμος επιβεβαιωνω τα οσα λεει ο doc ως κατοχος doc τσεκαρε αυτα http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1155921&postcount=2458 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58812 η panny ειναι απιστευτη τιβι ακομα και συγκρινομενη με lcd 2πλασιας και αξιας
angelheart.gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εγώ ως στανταρ για ποιότητα απεικόνησης έχω την Plasma PZ80E την οποία αγόρασα προ 2 ετών με ~1500 ευρώ και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ίσως και να είναι βέβαια αυτό που λένε αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... Τέσπα στο θέμα μας Απ΄οτι διαβάζω πολύς κόσμος είναι ευχαριστημένος από την U10. Διαβάζω επίσης οτι είναι καλή ως value for money. Εφ΄όσον λοιπόν το παιδί πάει για value for money, συμφωνώ και εγώ. Καλό είναι βέβαια να έχει ξεκαθαρίσει (και μέσα του) μέχρι πόσα δίνει. Αν απαντήσει στην ερώτηση αυτή, τότε θα προτείνω και εγώ κάτι. Αλλιώς και το best buy μια χαρά είναι. Χριστός Ανέστη σε όλους. Σίμος ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όχι απαντήσεις σε στυλ "...να, και αν βρεθεί κατι καλό δεν θα έλεγα όχι, να δώσω κάτι παραπάνω..." και άλλα τέτοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.