Προς το περιεχόμενο

αναζητώ ακουστικά για μουσική

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πηρα αυτα

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headsets/AKG-Headset-K530-Stereo-11-18-K-530.htm

τα ακουστικα ειναι τελεια και απο ανεση και απο ηχο

εχω ακουσει μουσικη 3 ωρες συνεχομενα και ημουν μια χαρα

πριν τα παρω ειχα δοκιμασει τα κ 518 dj και κ 77 και ηταν πολυ κατωτερα πανω απο μια ωρα δεν θα μπορεις να ακους ;)

Δημοσ.

AKG Headphones AKG K601

πιστεύω πως είναι καλύτερα από τα K530

και τα

Sennheiser HD-595

από ότι είδα και εδώ τα συγκρίνουν και λένε πως τα πρώτα χρειάζονται οπωσδήποτε ενισχυτή ενώ τα δεύτερα δεν έχουν πρόβλημα και γενικά οι περισσότεροι πρότειναν sennheiser. Άλλος είπε πως τα έχει και τα 2 και του φάνηκαν καλύτερα τα πρώτα βέβαια τα δοκίμαζε πάνω σε ενισχυτή και ιστορίες...

Πιστεύω πως έχει να κάνει με το αυτί του καθενός (όχι το μέγεθος) αλλά το πως ακούει...σε άλλους θα άρεσαν καλύτερα τα 1α και σε άλλους τα 2α..

Όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσω και τα 2 από κοντά οπότε πρέπει να επιλέξω εξ αποστάσεως...

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι "άσχετο"; Από ποια πηγή σκέφτεσαι ν' ακούς;

Γιατί το να δώσεις 100€+ για ν' ακούς mp3, μου φαίνεται τουλάχιστον άτοπο.

Δημοσ.

Γεια σας...Θελώ να αγοράσω κάποια ακουστικά που να ακούγονται πολύ δυνάτα ( πολλά dB) και να είναι ψείρες σε τέτοια μορφή(Δες πιο κάτω φωτο:-D).Επιπλέον, έχω το Nokia 5800 και ψάχνω να βρώ μια "προέκταση" που να συνδεέται στο κινητό και μετά στα ακουστικά και να μπορώ να αλλάζω τραγούδια κ.λ.π.Ξέρετε τίποτα?Ευχαριστώ.:-)

post-125013-129063087451_thumb.jpg

post-125013-129063087467_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...