Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, αν και είδα το 1ο επ από αυτή τη σειρά, ένιωσα σα να ''πήδαγε'' σκηνές γρήγορα! Είχε το ενδιαφέρον του και το γέλιο του, αλλά άμα το παρακολουθεί κανείς, μερικές έξτρα γνώμες θά'ταν καλά :-)

Δημοσ.

To παρακολουθουσα οταν ξεκινησε. Ειχε οντως το γελιο του στην αρχη, αλλα τελικα μου φανηκε πολυ lame και κρυο... Το χω παρατησει εδω και μηνες.

Δημοσ.

ακριβως το ιδιο, το παρατησα μετα απο 3-5 επεισδια,,,

αν εχεις αφθονο χρονο τοτε...οκ

Παντως διαβασα οτι δεν εκανε κ καλη τηλεθεαση κ δεν θα υπαρξει αλλος κυκλος..

Δημοσ.

ωχ κατάλαβα...μάλλον θα δω και το 2ο επ που κατέβασα και θα πάρει πόδι κι αυτή:P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

http://www.tvline.com/2011/11/abc-midseason-schedule-2012/

Δε μπορώ να το χωνέψω. Ήμαρτον που λέει κι ο Γεωργίου. Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες μέρες θα έχουμε επιπλέον ανακοινώσεις και θα δοθεί η ευκαιρία σ' αυτό το διαμαντάκι να κάνει 6 σεζόν και μια ταινία.

http://www.youtube.com/watch?v=rLLmMDbpUjs

Δημοσ.

Θα σας φανεί λίγο περίεργο αλλά πραγματικά όσοι δεν το βλέπετε χάνετε. Μαζί με Community και Parks η καλύτερη κωμωδία της network TV που παίζουν τώρα. Έχει αλλάξει εντελώς υφός σε σχέση με τα πρώτα 6-7(?) επεισόδια όπου ήταν μια σειρά για τις περιπέτειες ενός cougar στην εργένικη σκηνή μετά από το διαζύγιό της. Πλέον είναι ο ορισμός του ensemble comedy που κάθε χαρακτήρας είναι πιο γαματός από τον άλλο με χειρότερο την πρωταγωνιστρία. Έχει πολύ γέλιο, guest από παλιές αγαπημένες σειρές με καλύτερο του Dr. Kelso από το Scrubs και η χημεία των πρωταγωνιστών είναι εξαιρετική. Δείτε κάποιο επεισόδιο από το δεύτερο μισό του πρώτου κύκλου, ή καλύτερα, από το δεύτερο κύκλο και θα καταλάβετε τη διαφορά στο ύφος και την κατεύθυνση.

Δημοσ.

Δεν το έσωσε ούτε οι αρκετοί ηθοποιοί από το κορυφαίο Scrubs (μου λείπει αυτή η σειρά, όχι η 9η βέβαια γιατί αυτό δεν ήταν scrubs)

Αρκετά αδιάφορη..ένα επεισόδιο είδα και αυτό γιατί άκουσα ότι είχε αυτό το cast...!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Στην αρχη βλεποταν χαλαρα, μετα ομως το κουρασαν, ειδικα οταν εγιναν ολοι μια ομορφη παρεουλα. Η μονη που το εσωζε καπως κατα τη γνωμη μου ηταν η Christa Miller λογω του κλασικου bitchy style της που ειχε απο το scrubs. Η πλακα ειναι οτι αυτος ειναι και ο λογος που ειδα ολα τα επεισοδια.

• Moderators
Δημοσ.

Και εγώ το πάλεψα για μια season και μετά απλά δεν είχα διάθεση να δω περισσότερο. Δεν ήταν εντελώς κακό, αλλά ούτε οι ιστορίες/καταστάσεις του μου πολυάρεσαν, ούτε η "ματιά" των πρωταγωνιστών προς τα πράγματα και τους γύρω του. Γενικά ήταν περισσότερο miss παρά hit, και σύντομα έπαιζε στο background σε ώρες casual εργασίας ή γυμναστικής.

Από όσο ξέρω, παιζόταν να του αλλάξουν και τίτλο γιατί είχε αλλάξει κατεύθυνση η σειρά (και γιατί το Cougar Town ακούγεται απαίσιο anyway :devil: ).

Επίσης, πέρσυ είχαν (τουλάχιστο) ένα cross-over με το Community.

Και στο Community στο επεισόδιο (της 2ης season) με την κατάληξη του Painball.

Δημοσ.
Μαζί με Community και Parks η καλύτερη κωμωδία της network TV που παίζουν τώρα.

Ε κόψε κάτι και συ ντε... Μπορεί να σαρέσει, άλλα όχι και μαζί με Parks&Rec και Community.... Ιεροσυλία :mrgreen:

Επίσης, πέρσυ είχαν (τουλάχιστο) ένα cross-over με το Community.

Χαχα φαντάζομαι αυτοί που θα το βλεπαν και δεν ήξεραν απο Abed θα λέγανε τι ότιναναι σκηνή ήταν αυτή τώρα? :P

• 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν παρακολουθώ συστηματικά τη σειρα (και έχω κάνει skip ενάμιση κύκλο η παραπάνω), αλλά το σημερινό επεισόδιο ήταν πολύ καλό!

Κυρίως για τους Scrubs fans.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...