Fubu Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Γεια σας .. Αγορασα ενα CPU INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ LGA1156 - BOX με την μητρικη ASUS SABERTOOTH 55I Το τροφοδοτικο μου ειναι 750W CHIFTECK! με 24pin, 4pin ,pci-e 6pin + τα αποσπομενα. 4χ6pin και 1χ8pin 12V. Exω προβλημα γιατι δεν μου αναβει το pc,οταν εχω το 24pin kai to 12pin παει να αναψει αλλα δεν τα καταφερνει. και αναβοσβινει συνεχεια. Οταν εχει μονο το 24Pin πανω αναβει(διχνουν να ξεκιναν ολα,) αλλα δεν παιρνει σημα η οθονη.(η καρτα γραφικων ειναι ΟΚ!τεσταρισμενη).και ολα τα παρεμφερει ειναι καινουρια! Οταν ειναι ειτε το 24πιν μαζι με 8πιν Η το 4πιν ξεκιναει στιγμιαια και σβινει. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! γραφει κατι για ΕΑΤΧ τροφοδοσια αλλα δεν καταλαβαινω διαφορα, το τροφοδοτικο μου εχει ολα τα απαρετειτα πιν.!! με τις σωστες τασεις! εχω ρωτησει e-shop και plaisio και δεν μπορουν να με βοηθησουν.:shifty:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το EATX δεν εχει σχεση παντως. Ειναι προτυπο μεγεθους μητρικων/κουτιων. Τη πιθανοτητα να εχεις πεσει σε ελλατωματικη μητρικη δε τη σκεφτηκες?
Fubu Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το EATX δεν εχει σχεση παντως. Ειναι προτυπο μεγεθους μητρικων/κουτιων. Τη πιθανοτητα να εχεις πεσει σε ελλατωματικη μητρικη δε τη σκεφτηκες? δεν μπορω να ο ξερω αυτο.προσπαθω να δω τι αλλο μπορω να κανω..
Fubu Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μπορει καποιος να βοηθησει??? Γιατι να μην κραταει τροφοδοσια το motherbord? η οταν την κραταει γιατι δεν ανοιγει κανονικα?
benign Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Συγνωμη για την αφελη ερωτηση,αλλα εχεις βαλει τροφοδοσια στην καρτα γραφικων ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.