faklan Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Καλησπέρα ! Τι να επιλέξω … τα χρώματα 1 ή τα χρώματα 2 (ή την κουρτίνα 3) ? Η διαφορά είναι πάντα 5 Celsius περίπου… Το FSB τι λέτε να το ανεβάσω κι άλλο ? Μέχρι στιγμής φαίνεται σταθερό . Ευχαριστώ και καλή ανάσταση !
Alexisssss Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το coretemp ειναι γενικοτερα το πιο αξιοπιστο. Σε bios τι διαβαζεις;;; p.s:Καλη ανασταση σε ολους...
faklan Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το coretemp ειναι γενικοτερα το πιο αξιοπιστο.Σε bios τι διαβαζεις;;; Σε BIOS μοναχά με τη min temp μπορώ να συγκρίνω (προσεχώς…) επειδή μέχρι να κάνει επανεκκίνηση και να μπω στο BIOS πέφτει αμέσως η θερμοκρασία της CPU …
outlaw star Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 το core temp είναι καλύτερο όπως είπε και ο alexiss ...αν είσαι σταθερός δοκίμασε να ανέβεις και άλλο και αν χρειαστεί να τσιμπήσεις λίγο ακόμη το ρεύμα δε θα έχεις πρόβλημα..65nm είναι και μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου..βέβαια η μισή ώρα orthos μάλλον δε λέει πολλά...το καλύτερο torture test για να δεις ότι η cpu είναι σταθερή είναι το intel burn test..εναλλακτικά δοκίμασε το linpack του occt...και στα 2 πρόσεχε πολύ τις θερμοκρασίες!!απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχεις vid 1.35 και με τόση μικρή αύξηση της τάσης να ανεβάζεις τόσο πολύ συχνότητα...αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι και απίθανο
yiannis_1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ωραίες οι temp σου και το oc με τόσο χαμηλό ρεύμα για 65nm. Φυσικά θα εμπιστευτείς το core temp αν έχεις την τελευταία του version σπάνια συμβαίνει να δείχνει κάτι λάθος. Αλλά το orthos ρε παιδί μου βαλτο στο 8-9 priority να λιώσει λίγο στο 1 δεν καταλαβαίνει τπτ... Αν και στο 8 είσαι stable δώσε και άλλο fsb αν εχουν οι μνήμες σου και το mobo. Μέχρι τα 3700-3900 σηκώνανε οι E6xx αν ήταν καλά κομμάτια. Εδω ενας ακόμα πιο παλιός Ε6320 1,86 @ 3,5 με 1,472 ρευμα για everyday χρήση οπότε εχεις ακόμα imo. Για 3710 με 530 fsb σε κόβω. Ίσως με λίγο παραπάνω ρεύμα vcore, nb και fsb termination. Εγω είμαι στο bios με 1,475 - 1,55 - 1,5 αντίστοιχα και vdrop mod στην P5K για να μην πέφτει το vcore σε load που απο ότι φαίνεται δουλεύει.
outlaw star Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέχρι τα 3700-3900 σηκώνανε οι E6xx αν ήταν καλά κομμάτια. και για του λόγου το αληθές http://img215.imageshack.us/img215/2951/55400700.jpg 24/7 χρήση και είναι το main rig..δώστου να καταλάβει
faklan Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Να πω ότι αλλάζω μόνο το FSB... Timings και τάσεις τις έχω στο αυτόματο... ( Πρώτη φορά νονός βλέπετε σιγά-σιγά θα ασχοληθώ με χειροκίνητες τιμές ) Το intel burn test δεν ... Ετρεξα OCCT linpack 1 hour δεν βρήκε λαθn ... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Καλή (επ)Ανάσταση !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.