isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Όντως ισχύει, έχεις δίκιο, μόλις το δοκίμασα (έβαλα και τηλέφωνο, όντως ήρθε μήνυμα στο κινητό). Πριν δύο μήνες που είχα φτιάξει ένα λογαριασμό δεν υπήρχε αυτό, γι αυτό υπέθεσα πως είναι κάποιο προαιρετικό πεδίο που σε ανησύχησε. Προφανώς το έκανε για να μην μπαίνουν μποτάκια. Το έγραψα και νωρίτερα. Ζητά τηλέφωνο σε στατιστικό δείγμα (και για να αποφύγει τα μποτάκια). Αν δοκιμάσεις αργότερα είναι πολύ πιθανό να μη στο βγάλει.
PCharon Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 i love rock ξαναφτιάξε το λογαριασμό και μη βάλεις "Ελλάδα" στην τοποθεσία, βάλε κάτι άσχετο (πχ Τουρκμενιστάν ή κάτι άκυρο τελείως). (^ άκυρο, τώρα μου το ζητάει πάλι για την ίδια τοποθεσία, πιθανολογώ πάντως πως σε κάποιες χώρες δεν θα ζητάει) (^ άκυρο και αυτό, με βάση αυτά που διάβασα στο FAQ, δεν θα γίνει ενεργοποίηση αν δεν υποστηρίζει τη χώρα) Όντως έχουν κάνει αλλαγές, δεν υπήρχε αυτό το σύστημα, έχω φτιάξει τρεις λογαριασμούς τους τελευταίους μήνες και δεν το είχα δει.
i love rock Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 αυτό είναι το θέμα ότι μάλλον η google αρχίζει να παίζει ύπουλα και να χτυπάει κάτω από την ζώνη
PCharon Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δηλαδή άμα έχουν το τηλέφωνό σου τί ακριβώς μπορεί να γίνει; Για διαφημίσεις αποκλείεται, αφού λέει ρητά πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί γι άλλο σκοπό εκτός της ενεργοποίησης (εξάλλου όπως λειτουργεί αυτό το σύστημα επί τόπου δεν είναι αναγκαίο να καταγράφεται το τηλέφωνο και προσωπικά είμαι βέβαιος πως δεν συμβαίνει αυτό). Δηλαδή τί κακό μπορείς να πάθεις αν υποθέσουμε πως η Google έχει το τηλέφωνό σου; Θα γίνω super troll... Αλλά από την άλλη, μη μας πιάνει και μανία καταδίωξης, ε;
i love rock Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 hahahah ναι έχεις δίκιο .... απλά βλέπω ότι σιγά σιγά μπαίνουν ολο ένα στην προσωπική μας ζωή ....thats all
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.