Persefonii Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 θα ηθελα πολυ να βρω ατομα που τους αρεσει η κλασικη μουσικη....και να συζητησουμε πανω σε σχετικα θεματα
million_voices Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 με βλεπω σιγα σιγα προς τα κει μηπως θα μπορουσες να κανεις μια επιλογη για νεοφωτιστους?
Persefonii Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 φυσικα....=D....εσυ τι μουσικη ακους???
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 τι επιλογες θετε περιπου; - Περσεφονη τι ακριβως θες να συζητησεις;
Persefonii Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ειχα μια διαφωνια με κατι φιλους τωρα τελευταια σχετικα με τν μπετοβεν και το ποσα παιδια ειχε τελικα...
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 δεν ηξερα καν οτι ο μπετοβεν ειχε παιδια. Μονο για τον ανιψιο του ηξερα. Αλλα αυτο εννοεις συζητηση για κλασικη μουσικη; :Ρ
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Α, ειχε καμια 20αρια. Υπολογιζε καπου 10 απο κάθε γυναικα. Λεγεται οτι ηθελε να φτιαξει ορχηστρα :Ρ Περισσοτερα δεν γνωριζω.
Persefonii Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 εγω ξερο οτι ειχε 23...και μου τν εδωσε οταν μου ειπαν οτι κανω λαθος
million_voices Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 κυριως alternative αλλα παιζω παντου πλην σκυλαδικου οταν ειχα παρει το πρωτο μου cd player τα μονα cd που εβρισκες τοτε ηταν κλασσικης vivaldi,Mozart κλπ αλλα δεν ημουν ετοιμος τοτε,σημερα νοιωθω οτι ολα τα αλλα με κουραζουν πλεον
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Εχω την αμυδρη υποψια οτι δεν εχει σημασια. Παρεμπιπτοντως δυο απο τα παιδια του εγιναν συνθετες. Ο ενας -C.P.E. Bach - πρωτεργατης του Gallant style. Μιλαμε για πραγματα που παιζει να ενδιαφερουν 3-4 ατομα σε ολο το φορουμ :Ρ
Persefonii Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια....εγω ακουω μονο κλασικη και το φωναζω.
million_voices Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 τι ειναι αυτο ακριβως????????? το alternative? για να παρεις μια ιδεα,ο τυπακος ειναι οτι ποιο κοντινο σε κλασσικη που μου αρεσει ηλεκτρικο βιολι κατασκευης του!!!!!
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 κυριως alternative αλλα παιζω παντου πλην σκυλαδικου οταν ειχα παρει το πρωτο μου cd player τα μονα cd που εβρισκες τοτε ηταν κλασσικης vivaldi,Mozart κλπ αλλα δεν ημουν ετοιμος τοτε,σημερα νοιωθω οτι ολα τα αλλα με κουραζουν πλεον Εαν θες να ακουσεις κλασικη μουσικη δεν θα σου συνιστουσα βιβαλντι και μοτσαρτ. Προσωπικα δεν μου αρεσει κανενας απο τους δυο. Ο Βιβαλντι ειναι κατα τη γνωμη μου απο τους πλεον βαρετους συνθετες, οποτε ακουω εργα του εχω την αισθηση οτι γραφει τα ιδια και τα ιδια. Φυσικα εξαιρουνται ορισμενα (οι τεσσερεις εποχες πχ.) αλλα κι αυτα τοσο χιλιοακουσμενα που εχουν καταντησει αηδια. Ξεκινα με τις συμφωνιες του Μπετοβεν -και δεν εννοω μονο την 5η- η αγαπημενη μου ειναι η 7η και προφανως η 9η. Ακου επισης Μπραμς, παλι συμφωνιες. Μπαχ επίσης, αν και σε πολλους φαινεται περίεργο το μπαροκ (ο Μπαχ συνηθως αρεσει σε μεταλλαδες παντως). Σε ενδιαφερει ορχηστρικη μουσικη; Σολο οργανα; Χορωδιακα; Ελπιζω όχι οπερα, δεν εχω ιδεα :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.