Προς το περιεχόμενο

Που είναι τα υπόλοιπα GB???

horse1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

είμαι στον υπολογιστή μιας φίλης και έχω το εξής πρόβλημα. Ο δίσκος της είναι 80GB (πραγματικά 76,6) και της λέει ότι έχει υπόλοιπο 7,5GB. Προσθέτοντας όμως ΟΛΑ τα περιεχόμενα όλου του δίσκου μου βγαίνουν 36,6GB. Που έχουν πάει τα υπόλοιπα περίπου 30 και κάτι GB?? Ξέρω ότι παλιότερα υπήρχαν δύο λογαριασμοί στον υπολογιστή, αλλά όταν της τον έκανα φορματ διέγραψα τον έναν. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν κάπου κρυμμένα αρχεία και αν ναι πως μπορώ να τα προσπελάσω και να τα σβήσω?

Δημοσ.
... Προσθέτοντας όμως ΟΛΑ τα περιεχόμενα όλου του δίσκου μου βγαίνουν 36,6GB. ...

Υπολόγισες και τα κρυφά και τα αρχεία συστήματος;

Αν όχι, εμφάνισε και τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος και ξανα-υπολόγισε

Αν είναι να ρωτήσεις πως, γράψε τι λειτουργικό έχεις

Δημοσ.

Δοκίμασα και με το WinDirStat, αλλά δεν μου έδειξε τίποτα περισσότερο. Για την ακρίβεια μου υπολόγισε όλα τα περιεχόμενα του σκληρού σε 39,9Gb, που σημαίνει ότι συνεχίζουν να αγνοούνται 36,7GB.

Για κρυφά και αρχεία συστήματος είχα τσεκάρει.

Δημοσ.

Τι εννοείς διέγραψες μόνο τον ένα λογαριασμό;

Με το φορμάτ διαγράφεις δίσκους και partition. Μήπως έκανες εγκατάσταση πάνω στην παλιά χωρίς να κάνεις διαγραφή της παλιάς και έχει κρατήσει τα αρχεία του παλιού λογαριασμού.

Δοκίμασε να μπείς με safe mode και να δείς τι λογαριασμούς θα σου εμφανίσει.

Δημοσ.

Μήπως όταν έκανες format δημιούργησες 2 partitions και απλά δεν έκανες μετά format στο δεύτερο μέσα από τα Windows? Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων και δες αν υπάρχει τμήμα του δίσκου μη διαμορφωμένο. :-)

Δημοσ.
Μήπως όταν έκανες format δημιούργησες 2 partitions και απλά δεν έκανες μετά format στο δεύτερο μέσα από τα Windows? Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων και δες αν υπάρχει τμήμα του δίσκου μη διαμορφωμένο. :-)

Κι εγώ σκέφτομαι πως ό,τι έγινε συνέβη κατά τη διαδικασία του format. Ωστόσο από τη διαχείριση δίσκου δεν μου δείχνει κανένα μη διαμορφωμένο τμήμα του σκληρού.

---------- Προσθήκη στις 09:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:16 ----------

Τι εννοείς διέγραψες μόνο τον ένα λογαριασμό;

Με το φορμάτ διαγράφεις δίσκους και partition. Μήπως έκανες εγκατάσταση πάνω στην παλιά χωρίς να κάνεις διαγραφή της παλιάς και έχει κρατήσει τα αρχεία του παλιού λογαριασμού.

Δοκίμασε να μπείς με safe mode και να δείς τι λογαριασμούς θα σου εμφανίσει.

Μπήκα και σε safe mode, αλλά δεν μου εμφανίζει κανέναν επιπλεον λογαριασμό. Μου φαίνεται θα πάει για ένα καινούργιο format με πλήρη διαμόρφωση στην πρώτη ευκαιρία!

Δημοσ.

αμα χρησιμοποιει καποιον torrent client τυπου μTorrent τότε το προγγράμα δεσμευει αυτον τον ογκο στο σκληρο δισκο...

Δημοσ.
αμα χρησιμοποιει καποιον torrent client τυπου μTorrent τότε το προγγράμα δεσμευει αυτον τον ογκο στο σκληρο δισκο...

Μπορεί να δει όμως αυτά τ αρχεία.

Δημοσ.
...Ξέρω ότι παλιότερα υπήρχαν δύο λογαριασμοί στον υπολογιστή, αλλά όταν της τον έκανα φορματ διέγραψα τον έναν....

Δηλ. με φορμά του δίσκου διέγραψες μόνο τον ένα λογαριασμό και έμεινε ο άλλος;

Και πώς τόκανες αυτό ρε γίγαντα;

Δημοσ.

1. Αν έχεις VISTA πάτα WINDOWS+R και δώσε cmd και πάτα enter.

Όταν ανοίξει κονσόλα δώσε compcln.exe

Γύρνα το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά και πάτα Υ.

2. Πήγαινε Όλα τα προγράμματα-Βοηθήματα-Εργαλεία συστήματος-Εκκαθάριση δίσκου. Επέλεξε τον δίσκο με τα windows και καθάρισε τα πάντα.

Από το ίδιο πρόγραμμα καθάρισε και από την καρτέλα Περισσότερες Επιλογές τα Σκιώδη αντίγραφα.

3. Με το Treesize free θα δεις πόσο χώρο καταλαμβάνει κάθε κατάλογος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...