Προς το περιεχόμενο

Ασύρματη καρτα με backtrack4

gvarel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία σας.Εχω ένα msi wind u100 .Κατέβασα το backtrack 4 το έκανα usb live και μετά το έτρεξα.

Μπήκε κανονικά όλα λειτουργούν "Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με linux" αλλά δεν έχω ιντερνετ και ή δεν βλέπει το συστημα την ασύρματη κάρτα του μηχανήματος ή εγώ δεν ξέρω πως να μπώ. Σε παρόμοια κατάσταση με ubuntu ενεργοποιούσε την κάρτα και είχα αμέσως συνδεση με ιντερνετ.

Αν δεν είναι συμβατή η κάρτα μπορείτε να μου υποδείξετε την καταληλότερη usb stick για να αγοράσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To backtrack 4.0 εχει απο default το δικτυο απενεργοποιημενο (ειναι μια κι εξω σε monitor mode) και πρεπει να την ενεργοποιησεις εσυ. Τωρα για να δεις αν εχει δει την ασυρματη σου θα το δεις δινοντας iwconfig σε konsole.

Μετά απο μία γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό:

http://goo.gl/k2CI

Το Wind U100 χρησιμοποιεί το RTL8187se wireless chip.

Υπάρχει ένα script το οποίο εγκαθιστά την ασύρματη κάρτα δικτύου αυτόματα και βρίσκεται εδώ:

http://code.google.com/p/msi-wind-linux/wiki/installer

1.Αντιγράφεις όλον τον κώδικα

2.Δημιουργείς ένα καινούριο αρχείο με το όνομα installer.

3.Κάνεις επικόλληση αυτό που αντέγραψες και το αποθηκεύεις.

4.Τρέχεις το script απο το terminal με την εντολή sh installer.

Ελπίζω να δουλέψει..:lol:

Φίλε stefxout εσύ καλά τα λες αλλά όπως σου είπα δεν γνωρίζω τίποτα απο linux. Λοιπόν αντιγράφω το κείμενο ,αλλά το αρχείο τι επέκταση θα έχει; Eγώ απλά το δοκίμασα να είναι txt . Μετά στο linux σε ποιό φάκελο θα το τοποθετήσω για να το βρεί όταν θα τρέξω την το sh isntaller ; Ισως τα βρίσκεις χαζά ερωτήματα αλλά τώρα πειραματίζομαι με linux γενικά, γιατί μάλλον πρέπει να ηρθε η ωρα του να παρει χώρο απο τον μεγιστάνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...