derizio Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Γεια σας και χρονια πολλα σε ολους! Εχω ενα Asus Eee pc 1000H και τον τελευταιο καιρο ειχα παρατηρησει οτι η μπαταρια του τελειωνε σχετικα πιο γρηγορα. Ενα περιπου ενος χρονου και το δουλευω μονο για internet και mail, συνεχεια με την μπαταρια και οταν ξεφορτιζεται το βαζω και φορτιζει συνηθως ολη την νυχτα. Χθες και σημερα ειπα λιγο να πειραματιστω με τις ειδοποιησεις για τις ενδειξεις οτι τελειωνει η μπαταρια. Για να μην σας κουραζω αλλο θελω να πω οτι απο την στιγμη που μου εδειξε οτι πλεον ειχε 0% μπαταρια κρατησε και ειδα σχεδον μια ολοκληρε ταινια ακοαμ η μπαταρια, περιπου 50 λεπτα. Εμενα αυτο μου κανει οτι κατι δεν παει καλα με τον μετρητη μπαταριας των windows και οχι με την μπαταρια. Εχετε καμια εξηγηση - λυση - προταση για επιλυση του προβληματος? Ευχαριστω και καλη Ανασταση σε ολους!
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μπορεις να δεις στο BIOS αν εχει τη δυνατοτητα να κανεις calibrate την μπαταρια.
derizio Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δεν εχω δει κατι τοσες φορες που εχω μπει στο ΒΙΟS και να προσθεσω οτι πριν λιγες μερες του εκανα και format και η εγκατασταση των windows ειναι φρεσκια!
basilis5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Γεια σας και χρονια πολλα σε ολους!Εχω ενα Asus Eee pc 1000H και τον τελευταιο καιρο ειχα παρατηρησει οτι η μπαταρια του τελειωνε σχετικα πιο γρηγορα. Ενα περιπου ενος χρονου και το δουλευω μονο για internet και mail, συνεχεια με την μπαταρια και οταν ξεφορτιζεται το βαζω και φορτιζει συνηθως ολη την νυχτα. Χθες και σημερα ειπα λιγο να πειραματιστω με τις ειδοποιησεις για τις ενδειξεις οτι τελειωνει η μπαταρια. Για να μην σας κουραζω αλλο θελω να πω οτι απο την στιγμη που μου εδειξε οτι πλεον ειχε 0% μπαταρια κρατησε και ειδα σχεδον μια ολοκληρε ταινια ακοαμ η μπαταρια, περιπου 50 λεπτα. Εμενα αυτο μου κανει οτι κατι δεν παει καλα με τον μετρητη μπαταριας των windows και οχι με την μπαταρια. Εχετε καμια εξηγηση - λυση - προταση για επιλυση του προβληματος? Ευχαριστω και καλη Ανασταση σε ολους! ειναι απολυτα φυσιολογικο να εχει πεσει η μπαταρια μετα απο ενα χρονο.
derizio Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το γνωριζω αυτο αλλα το θεμα ειναι οχι οτι εχει πεσει η αποδοση αλλα οτι ενω δειχνει μηδεν 0% κρατησε 50 λεπτα ακομα!
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 αρχικα βαλε το ΗWmonitor,να βλεπεις τα amprere-watt που εχει-τραβαει η μπαταρια και κατα δευτερον βαλε το everest και ψαξε για battery worn η καπως ετσι,ειναι η φθορα της μπαταριας,να δεις δλδ σε τι επιπεδα κυμενεται!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.