-nick- Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πως γίνεται αυτό ? Λίγο που το γκουγκλαρα δεν εβγαλα ακρη...
parsifal Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ίσως δε βρήκες αποτελέσματα στο Google γιατί οι επαφές κρατιούνται στους servers της Microsoft και τις τραβάει το Trillian την πρώτη φορά που θα συνδεθείς. Στο Pidgin τουλάχιστον που χρησιμοποιώ ως εναλλακτικό client, έτσι γίνεται. Εκτός αν εννοείς τα aliases που δίνεις τοπικά στις επαφές σου... ;
-nick- Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Οχι, τελικα ολα τα κανει import από μόνο του. Πάντως δεν μου πολυαρεσει, ηθελα να βαλω το Windows Live Messenger και μου βγαζει το εξης μηνυμα καθε φορα που τελιωνει την εγκατασταση (βλεπε attachment) (Win XP)
-nick- Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 nick[;3266667'']Οχι, τελικα ολα τα κανει import από μόνο του. Πάντως δεν μου πολυαρεσει, ηθελα να βαλω το Windows Live Messenger και μου βγαζει το εξης μηνυμα καθε φορα που τελιωνει την εγκατασταση (βλεπε attachment) (Win XP) κανείς καμμιά ιδέα του τη μπορει να φταιει ?Ισως η συγκεκριμενη εκδοση των windows? (σορρυ για το 2πλο ποστ)
-nick- Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Πλεόν χωρίς κάποιον εμφανή λόγω το Trillian ενώ με εμφανίζει Connected δεν εμφανίζει καμμία επαφή , παραμόνο όλες ως Offline Contacts. Καμμιά ιδέα τι παιζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.