Προς το περιεχόμενο

Overclock intel Q9400

nem52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω τον επεξεργαστη του τιτλου και θελω να τον παω στα 3,6 απο τα 2,66 που ειναι δηλαδη σχεδον 1 Ghz πανω. Εχω υδροψυξη οποτε δεν παιζει προβλημα θερμοκρασιας. Εχω ομως καποιεσ ερωτησεις για σας.

1. Εγω εχω την mobo της υπογραφης και ειναι πολυ ευκολο να κανω OC αλλαζοντας ειτε το multiplier ειτε το fsb. Τι από τα δυο μου προτείνεται να αλλάξω και η σημαντικότερη ερώτηση είναι θα πρέπει να ανεβάσω και το ρεύμα η θα το κάνει αυτόματη η mobo μου? και αν τελικά δεν το κάνει ούτε αυτή ούτε εγώ τι πρόβλημα θα υπάρχει?

2. Όταν πρωτοέβαλα το cpu και τις μνήμες μου στο σύστημα μου έκανε αυτόματα downclock και στα δυο από τα κανονικά τους default. dld μου είχε κατεβασμένο το multi του cpu στα 6 ΜΟΝΙΜΑ και όχι ποτε ποτε (τώρα που το ανέβασα εγώ στα 8 που είναι κανονικά πέφτει στα 6 όταν δεν κάνω tpt) και επίσης από τις μνήμες που ήταν 1333 τις έβγαζε 1066 και τις ανέβασα και αυτές μονος μου στα 1333 και αλλαξα και τα timmings (και το ρεύμα το έφτιαξε μονη τις η μητρική) και η ερώτηση μου είναι: σας έχει ξανατύχει εσάς αυτό? και μήπως αυτό που έκανα είναι κανονικά ΟC?

3. αν ανεβάσω το cpu εκεί που είπα παραπάνω ανεβαίνει και η διαμεταγωγή του σε bytes?

Δημοσ.

Kι ομως τα ερωτηματα σου απαντωνται..

Τωρα για το τελευταιο δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις με τον ορο διαμεταγωγη σε bytes...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...