dextergsxr Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Παιδια ειχα αγορασει μια τιμονιεραα thrustmaster ferrari gt experience 3in1 πριν περιπου ενα χρονο απο μεγαλο ηλεκτρονικο καταστημα (εχω την αποδειξη) και τωρα επιδη δεν την ηθελα αλλο πια αποφασισα απο περιεργια να την ανοιξω να δω πως ειναι μεσα ο μηχανισμος τις και πως λειτουργει πριν την πεταξω και μολις την ξεβιδωσα ειδα οτι σε ανα απο τα φισακια το καλωδιο δεν ηταν πιασμενο κανονικα αλλα ειχε κολληθει με κολλητιρι(μονο ενα απο τα πολλα καλωδια τισ φισας) και μαλιστα ειχε καψει λιγο και τη φισα εχω βγαλει κα σχετικη φωτογραφαφια... να πω επισης οτι οταν ειχα παραλαβει την τιμονιερα ηταν συσκευασμενο κανονικα στα ναιλον καθε εξαρτημα, στο κουτι τις μετα βιβλιαρακια τα cd τις και ολλα μονο το κουτι ηταν λιγο σκισμενο και οτι οταν την ξεβιδωσα δυο βιδες ηταν κατω απο ενα σκληρο αυτοκολλητο το οποιο δεν ηταν σχισμενο που ειναι και ο μονος τροπος για να ανοιξει το εσωτερικο (να σχιστει το αυοκολλητο) επισης εψαξα να βρω καμια εικονα στο ιντερνετ απο αλλους που ισως εχουν ανεβασει φωτογραφιες με το εσωτερικο τις για να δω αν και οι υπολιπες τιμονιερες ηταν ετσι αλλα δεν βρηκα τιποτα τωρα τι μπορει να ειναι αυτο...
Roger Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ειναι πολυ απλο να καταλαβεις τι εγινε.Το κινεζακι που εβαλε την φυσσα θα την τραβηξε και αν δεν ητανε καλα πρεσαρισμενη εφυγε το συγκεκριμενο καλωδιο.Ηταν αναγκασμενος μετα να την κολλησει με κολλητηρι. Τουλαχιστον αυτο λεει το δικο μου μυαλο.
nick#18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 μπορει καποιες φυσες να ειχαν προβλημα και να δοθηκαν για επισκευη στο χερι με το κολητηρι... Μπορει ακομα να ειναι και κολημα απο robot που τις στηνει...δεν ειναι καθολου απιθανο να καψει και το πλαστικο μαζι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.