pepit1979 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 χρησιμοποιω το messenger 2009 14,0,8089,726 για video κλησεις και το προβλημα μου ειναι οτι μπορω να μιλησω μονο με την χρηση ακουστικων κατι που παλαιοτερα δεν συναιβενε οταν ειχα vista . Απο τη στιγμη που εβαλα τα seven ultimate ξεκινησε αυτο . καποιος να βοηθηση ........ ευχαριστο ......................
N0tisOO7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Νομίζω και δεν είμαι σίγουρος στο Live Messenger 14 (2009) η βιντεοκλήση δεν λειτουργεί καθόλου. Μπορείς να εγκαταστήσεις τον προηγούμενο messenger που λειτουργεί υπέροχα η βιντεοκλήση. Δεν γνωρίζω αν εγκαθίσταται στο Win7, αλλά προσπάθησε το. Διάβασε εδώ τι πρέπει να κάνεις http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/27/download-and-use-older-version-of-windows-live-messenger-or-msn-messenger/
pepit1979 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 εγινε φιλε thanks θα το δοκιμασο και θα σου πω.
pepit1979 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 εκανα οτι λεει στο σιτε αλλα οταν πηγαινα να κανω sing in μου ελεγε οτι υπαρχει καινουργια εκδοση και για να συνεχισο πρεπει να την κατεβασο .. μυστηριο γνωριζεις τη μπορει να φταιει ?????
Lioner Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Νομίζω και δεν είμαι σίγουρος στο Live Messenger 14 (2009) η βιντεοκλήση δεν λειτουργεί καθόλου. Μπορείς να εγκαταστήσεις τον προηγούμενο messenger που λειτουργεί υπέροχα η βιντεοκλήση. Δεν γνωρίζω αν εγκαθίσταται στο Win7, αλλά προσπάθησε το.Διάβασε εδώ τι πρέπει να κάνεις http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/27/download-and-use-older-version-of-windows-live-messenger-or-msn-messenger/ Μια χαρά λειτουργεί ...
N0tisOO7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 εκανα οτι λεει στο σιτε αλλα οταν πηγαινα να κανω sing in μου ελεγε οτι υπαρχει καινουργια εκδοση και για να συνεχισο πρεπει να την κατεβασο ..μυστηριο γνωριζεις τη μπορει να φταιει ????? Από τον περασμένο Οκτώβριο (αν δεν κάνω λάθος), η Microsoft αναγκάζει τους κατόχους από παλαιότερους Messengers να τους αναβαθμίσουν (για εκδόσεις από 8.5 και κάτω). Άν κάνεις κλίκ, θα σου κατεβάσει και εγκαταστήσει αυτόν που είχες και πριν, το νεότερο τον 14, αλλίως δεν μπένεις με τίποτα. Αυτό το site που σε πρότεινα είναι ένα κόλπο να έχεις παλαιότερο messenger και το update που κάνει να τον περνάει για τον τελευταίο και να μπορείς να συνδέεσε με τον 8.5. Τώρα αν βάλεις και πάλι τον 14 και δεν λειτουργεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς είμαι με τον 8.5. Μια χαρά λειτουργεί ... Lioner, δεν το γνωρίζω αν λειτουργεί η βιντεοκλήση στο Win7 αλλά στο WinXP το δικό μου και σε Vista συγγενή μου δεν δουλεύει, από προσωπική εμπείρία σε λέω και από φίλους μου.
actorgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Πηγαινε στο messenger.exe-->ιδιοτητες-->συμβατοτητα και διαλεξε win 2000/Ετσι σταματα να ζητα update και τρεχει κανονικα
Socratis_g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ρε παιδιά ακούστε ένα ακυρο. μου βάζει ότι όλα τα contacts μου στο msn με έχουνε κάνει block! εβαλα το kaspersky για virus, δεν βρήκε τίποτα. εβαλα το adawre για σπαμ. βρήκε μόνο μερικά cookies, τιποτα δηλαδή. εψαξα στο γοογλε, msn blocked by all of my contacts, δεν βρήκα κάτι.. any ideas??....
Socratis_g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ρε παιδιά ακούστε ένα ακυρο. μου βάζει ότι όλα τα contacts μου στο msn με έχουνε κάνει block! εβαλα το kaspersky για virus, δεν βρήκε τίποτα. εβαλα το adawre για σπαμ. βρήκε μόνο μερικά cookies, τιποτα δηλαδή. εψαξα στο γοογλε, msn blocked by all of my contacts, δεν βρήκα κάτι.. any ideas??....
Socratis_g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 100 επαφές να με κάνανε block? και ασχετοι μεταξύ τους? ούτε μαθηματικά δεν παίζει αυτό!! check here
Socratis_g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 100 επαφές να με κάνανε block? και ασχετοι μεταξύ τους? ούτε μαθηματικά δεν παίζει αυτό!! check here
SteveAngello Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ναι ρε οκ απλα δεν το εχω ξανακουσει, και οπως λες ουτε στο google βρηκες τπτ οποτε. Αυτο ποτε εγινε, ετσι ξαφνικα μπηκες και το ειδες? Τι να σου πω αφου εκανες σκαν και δεν βρηκε τπτ. Δες κανενα προγραμμα που εγκατεστησες τελευταια.
SteveAngello Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ναι ρε οκ απλα δεν το εχω ξανακουσει, και οπως λες ουτε στο google βρηκες τπτ οποτε. Αυτο ποτε εγινε, ετσι ξαφνικα μπηκες και το ειδες? Τι να σου πω αφου εκανες σκαν και δεν βρηκε τπτ. Δες κανενα προγραμμα που εγκατεστησες τελευταια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.