PlouPlou Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 παιδια εχω προβλημα με τα αρχεια που κατευαζω..δεν μπορω να τα τρεξω στον υπολογιστη μου..μπορει να βοηθησει κανεις?
balakan Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Τι εννοεις δεν μπορεις ? Περισσοτερες πληροφοριες ? Σου βγαζει καποιο μηνυμα ? Συγκεκριμένο τυπο αρχειο ? Ολα τα αρχεια ?
gfilippas Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 παιδια εχω προβλημα με τα αρχεια που κατευαζω..δεν μπορω να τα τρεξω στον υπολογιστη μου..μπορει να βοηθησει κανεις? Αν μας έλεγες και τι είδους αρχεία είναι αυτά, τότε σίγουρα θα σε βοηθούσαμε.
PlouPlou Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 προκειται για αρχεια που κατεβαζω απο το site αυτο..δεν τα ετρεχε καθολου..τωρα τα τρεχει κανονικα μετα το φορματ που εκανα μαλλον θα ειχε προβλημα ο υπολογιστης μου.. ευχαριστω παντως..!
micos000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 προκειται για αρχεια που κατεβαζω απο το site αυτο..δεν τα ετρεχε καθολου..τωρα τα τρεχει κανονικα μετα το φορματ που εκανα μαλλον θα ειχε προβλημα ο υπολογιστης μου.. ευχαριστω παντως..! Έχει το Insomnia τμήμα για κατέβασμα αρχείων; Μπερδεύτηκα τώρα.
Centurion Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχει το Insomnia τμήμα για κατέβασμα αρχείων;Μπερδεύτηκα τώρα. Μάλλον θα εννοεί τις free εφαρμογές που έχει στο λινκ με τα αρχεία
dewn735 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχει το Insomnia τμήμα για κατέβασμα αρχείων;Μπερδεύτηκα τώρα. Εμμ... χμμμ... πάνω δεξιά... μεγάλο μπλε κουμπάκι που γράφει "αρχεία"...
micos000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εμμ... χμμμ... πάνω δεξιά... μεγάλο μπλε κουμπάκι που γράφει "αρχεία"... kkkkkk. Το ξέχασα αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.