johnyb98 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Καλημέρα. o/s:Windows XP software:Nero Στο laptop, όταν βάζω να κάνω full format ένα δισκάκι dvd rw, ο χρόνος που χρειάζεται είναι 28' 30". Το ίδιο δισκάκι, σε desktop, θέλει το φυσιολογικό χρόνο που χρειάζεται πλήρες format για dvd rw: 17' 45". Μέχρι πριν λίγες ημέρες, και στο laptop, ο χρόνος που χρειαζόταν ήταν ο κανονικός. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ!!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ειναι λογικο να κανει παραπανω.Κατ'αρχην παιζει ρολο η μεγιστη ταχυτητα που υποστηριζει το καθε drive.Επισης,παιζει ρολο το buffer του καθε drive καθως και η συνδεση του με το pc(sata H ide)
johnyb98 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέχρι πριν λίγες ημέρες, και στο laptop, έκανε 17' 45". Τον ίδιο χρόνο, δηλαδή, που χρειάζεται και στο desktop. Τί έγινε και τώρα άλλαξε ξαφνικά σε 28' 30";
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 μισο λιγο,αν και στα 2 θελει τον ιδιο χρονο τοτε αρχιζει να χαλαει η εγγραψιμη επιφανεια του.Δεν εχουν και τεραστιο αριθμο επανεγγραφων!Κατι αλλο,μηπως εχει αρχισει και γινεται χαλια απο την εγγραψιμη μερια;παιζει και αυτο ρολο
johnyb98 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ναι, η αλήθεια είναι ότι η εγγράψιμη επιφάνεια δεν είναι και τόσο καλή. Έχει αρκετές γρατζουνιές. Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα. Ευχαριστώ!!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 μπορεις να δοκιμασεις και με ενα αλλο να δεις αν θελει παλι τον ιδιο χρονο...αληθεια για ποιον λογο του κανεις full format;Ποτε δεν εχω κανει οταν χρησιμοποιουσα επανεγγραψιμα..
johnyb98 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Όταν γράφω 3-4 επεισόδια από μία σειρά, μερικές φορές, όταν έχω κάνει quick format, η εγγραφή των επεισοδίων αποτυγχάνει. Έχω παρατηρήσει ότι, όταν το έχω κάνει full format, δεν έχει αποτύχει ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.