Προς το περιεχόμενο

Intel 40αρις ssd σε νεα εγκατασταση pls για να τον δει

euronmyous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα χρονια πολλα και τα συναφη.

Μαπινω στο θεμα μιας και επειγομαι.Αγορασα τον ανωθεν σκληρο και θα βαλω πανω 64αρια win7.

Αφου τον δυνδεσα σε αλλο pc και τον εκανα active και format (καλα σε 40 sec φορματ και οχι quick μπραβο) τον αποσυνδεσα και τον συνδεσα στην Asrock deluxe3. Μπαινω στο bios (ο σκληρος γενικα εμφανιζεται και στο boot screen) και αλλαζω την ρυθμιση sata ii as-->ahci.

Φορτωνω το cd με τα win οταν φτανω στο σημειο του χωρου εγκαταστασης βαζω load driver (οπως προεινει και το Manual της μητρικης και το οδηγο στο path g:/amd64 (για 64μπιτο driver,,, gia 32 εχει το i386 folder)και κανω load. Μου εμφανιζει 2 drivers Που βρισκει και διαλεγω τον κατω που εχει στο τελος ονομασια χ64 (φανταζομαι αυτος θα ναι ο 64 Bit).TΤον φορτωνει και μετα μου βγαζει μηνυμα να προσεξω να βαλω σωστο 64 driver για την συσκευη αποθηκευσης αλλιως μπορει να μην δουλεψει και κατ ιδιαφορα.Εκει ειναι που κολλαω δεν υπαρχε ικατι να του δωσω για driver να προχωρησει .

---To κουτι του σκληρου μεσα ειχε μονο ενα cdΑκι με ενα Pdf αρχειο. Η motherboard δεν εχει κατι επισης να φορτωσω (φοραει το ich10r chip).

Καμαι ιδεα??Καπου διαβασα οτι πρεπει πρωτα να φορτωσεις αλλους drivers πρωτα για να τον δει (δεν θελω raid μονο εκμεταλευση του ncq,trim κτλ)

Εχω 2 μερες που εχω το συστημα ετσι και εχω σκασει!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά δε σου εμφανίζει το δίσκο να τον επιλέξεις για να εγκαταστήσεις τα 7 σωστά? Αυτό που έκανα εγώ, όταν μου είχε προκύψει αυτό το πρόβλημα, ήταν να εκγαταστήσω τα ubuntu στον ssd. Ως δια μαγείας, μετά η εγκατάσταση των 7 γινόταν κανονικά και ο ssd φαινόταν στη λίστα με τους διαθέσιμους, προς εγκατάσταση των 7, σκληρούς.

Δημοσ.

Nai σε ACHI mode δεν τον εμφανιζει σε ide παλι τον δειχνει κατι παιζει με τουσ drivers τπυ controller καποιος πρεπει να μπει πρωτα μου φαινεται αλλα δεν ξερω ποιος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...