Προς το περιεχόμενο

Harry Brown

fearwhatnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ'ο,τι βλεπω εκει στην Odeon ξυπνησαν ξαφνικα και θα φερουν αυτη την ταινιαρα 8 Απριλιου.Για οσους δεν την εχουν δει ακομα (ελαχιστοι φανταζομαι) ειναι ευκαιρια.Michael Caine δινει ρεσιταλ.Επισης μην σας πτοησουν οι κριτικες των Ελληνων "κριτικων" που θα θαβουν απο εβδομαδα την ταινια (στανταρισμενο).Πιστευω θα κανει καλα εισιτηρια η ταινια---> καμια 200 πανελληνιως.. :P

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=I2S3SraFmI0[/ame]

Δημοσ.

Ωραια ταινια και ο Caine ταιριαζει στον ρολο κουτι. Δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα η ταινια και αυτα που δειχνει, οποιος εχει κανει το 'στρατιωτικο' του στο Salford του Manchester ξερει.

Ο junkos ντιλερ στο σπιτι με το θερμοκηπιο μεγαλη μορφη, δεν θυμαμαι να εχω δει πιο 'τελειωμενη' μορφη σε ταινια.

Δημοσ.

Κάνα δύο σημεία πιστεύω ήταν λίγο υπερβολικά, και η αστυνομικίνα λίγο εκτός πραγματικότητας αλλά γενικά καλή ήταν η ταινία.

Η σκηνή με τον έμπορο ήταν απλά 10 λεπτά awesomeness.Για όνομα του θεού πάρτε τα creatures of the night από την αποθήκη και γυρίστε μια ταίνια world of darkness(έτοιμο το έχετε το νοσφεράτου)...Ακούς Χόλυγουντ????:-D

Δημοσ.
Ωραια ταινια και ο Caine ταιριαζει στον ρολο κουτι. Δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα η ταινια και αυτα που δειχνει, οποιος εχει κανει το 'στρατιωτικο' του στο Salford του Manchester ξερει.

Ο junkos ντιλερ στο σπιτι με το θερμοκηπιο μεγαλη μορφη, δεν θυμαμαι να εχω δει πιο 'τελειωμενη' μορφη σε ταινια.

Πολυ σωστα!Οποιος γνωριζει απο Salford και σταματηματα ακομη και μερα μεσημερι στο δρομο με μαχαιρι καταλαβαινει περι τινος προκειται.Ελληνας κριτικος προσεχως γραφει οτι η ταινια ειναι η επιτομη της υπερβολης και αυτα που δειχνει δεν γινονται πουθενα!! :shock:

Επιμενω να τα 'χωνω' για τις κριτικες διοτι πολλες φορες λογω αυτης της στασης των Ελληνων 'ειδικων' χανονται πολλες αξιολογες ταινιες με λιγα εισιτηρια και καταληγουμε στον αθλιο κιμηματογραφο του σημερα οπου τα 3/4 των ταινιων που βρισκουν διανομη στην χωρα μας ειναι απλα για γελια.

Δημοσ.

Μιας και είπα κι εγώ για υπερβολικές σκηνές,να προσθέσω ότι δεν είχα πρόβλημα

με το lvl των τσόγλανων στην ταινία(ήταν πολύ πειστικοί), περισσότερο μου φάνηκαν λίγο meh

κάποια bullseye του Caine και η σκηνή που σκοτώνει τον πρώτο με το μαχαίρι,λόγω ταχύτητας-αντίδρασης, αλλά δεν ήταν κάτι το κραυγαλέο.Η αστυνομικίνα πάντως ειδικά από την μέση και μετά-στο σημείο που είναι στο πάτωμα και το φιλοσοφεί ειδικά- δεν μου κολλούσε καθόλου.Πιστεύω ο ρόλος ήταν έτσι ώστε να τονίσει το πόσο σκατά ήταν η κατάσταση, που ακόμα και οι αστυνομικοί παθαίνουν κατάθλιψη but still...

Δημοσ.

Καλα το μαχαιρι μερα μεσημερι ηταν το λιγοτερο στο Salford, φυσικα παντα απο παιδια κατω των 16 οι τραμπουκισμοι με τα μαχαιρια, γιατι οι μεγαλυτεροι ηταν ηδη φυλακη.

1999-2000 σταυρωσανε (κανονικη σταυρωση, jesus style με μπετονοκαρφα και τα λοιπα) εναν τυπο στην ξυλινη εξωπορτα της εστιας ενος φιλου συμφοιτητη, η εστια λειτουργησε κανονικα την ιδια μερα παρα το φονικο.

Στην ταινια το μονο ξενερωμα ηταν οτι οι μπατσοι οταν τους κοπανουσαν τα παιδακια με μολοτοφ δεν κανανε τιποτα. Σε κανονικες συνθηκες θα γινοτανε πεσιμο αλλα Rainbow Six σε 5 λεπτα.

Δημοσ.

Καλή ταινία, ωραίος ο παππούς (77 χρονών wtf?) χιλιοπαιγμένο ωστόσο σκηνικό.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο Manchester, ωστόσο αν κατέβω Ομόνοια, είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσω τα ίδια μην πω χειρότερα :P. Τουλάχιστον στην ταινία

είχαμε happy end και το οξυγόνο δεν θα συνεχίσει να σπαταλάτε άδικα στα πνευμόνια των μπάσταρδων

Όσων αφορά τους κριτικούς, seriously παίρνετε στα σοβαρά την γνώμη τους? Εγώ κοιτάω ποια ταινία έχουν θάψει για να την δω xaxa. Imdb για κριτικές απλών χρηστών......οι κριτικοί με "γαλόνια" είναι απαράδεκτοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...