Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Vivaz Pro η Satio?

ozinus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα δυσκολεύομαι να επιλέξω αναμεσα σε αυτα τα 2! Μου αρεσει ποιο πολυ το vivaz pro και θα με βολευσει σιγουρα το πληκτρολογιο γιατι θα ειναι κιολας το πρωτο μ κινιτο που θα νε αφής και επιδεί ποιο πολυ στέλνω μηνύματα. Αλλά απο την αλλη τα 12,1 mp με δελεαζουν πολυ αν κ ειμαι σιγουρος οτι με την φωτογραφικη θα ασχολιθο για λιγες μερες κ μετα τέλος. Ποιο πολυ με ενδιαφερει η μουσικη κ ο ηχος.Εσεις τι προτεινετε?Βοηθήστε με να κανώ την σωστη επιλογή plz γιατι δεν θελω να το μετανιωσω!Ευχαριστω! :)

Ξέρεται επισεις πότε κυκλοφορεί ακριβός στην Ελλάδα?

Δημοσ.

ξεκιναμε με δεδομενο πως τα κινητα δεν ειτε ουτε για φωτογραφιες ουτε για μουσικη.

περαν του οτι τρως τσαμπα ακτινοβολια χωρις λογο, τα mpixel μην σε ψαρωνουν, η φωτογραφια ειναι θεμα φακου.

αν επαιρνα ενα απο τα 2 θα προτιμουσα το 1ο αν και παιζει να ειναι αρκετα χοντρο .

τελος τα κινητα με οθονη αφης εχουν το καλο οτι εχουν τεραστια οθονη και σε χρηση ιντερνετ πχ τα σπανε,αλλα απο την αλλη πολλες φορες ειναι αρκετα δυσχρηστα οπως πχ στο να γραψεις,να βρεις ενα νουμερο στα γρηγορα,να καλεσεις ενω οδηγεις κλπ

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα προτιμουσα το vivaz.To satio εχει αρκετα μεγαλο screen αλλα κ ενα εξωγκομα στην πισω πλευρα για την καμερα.Το vivaz πιο μικροκαμομενο κ θα το προτιμουσα

Δημοσ.

Το Satio που είδα από κοντά, έχει κάκιστη απόκριση οθόνης και όσοι έχουν κινητό με οθόνη αφής καταλαβαίνουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Έχει καλή κάμερα σαφώς , αλλά θεωρώ πολύ σημαντική την εμπειρία χρήσης η οποία δεν είναι ικανοποιητική.

Το Vivaz , δεν το έχω δει ακόμη , οπότε δεν εκφέρω γνώμη.

Δημοσ.

Φίλε μακριά από το satio είναι χάλια το κινητό,κακή αφή αργό στο Ίντερνετ μόνο η cam αξίζει...το vivaz to pro δεν το έχω χειριστεί μόνο το κανονικό και είναι παρά πολύ καλό και ας έχει και symbian

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Και εγω λεω μακρυα απο Satio, ειναι αργο

Εγω παλι λεω πως δεν ειναι καθολου αργο μετα τα updates και παιζει ρολο ποτε το πρωτο

τσεκαρες. κλασεις ανωτερo το πως ηταν οταν πρωτο βγηκε και το πως ειναι τωρα..

Ασε που οτι σχεδον θελεις εσυ και εγω απο εφαρμογη κυκλοφορει στο ιντερνετ για symbian..

και εκνευριστικο...[/qoute]

εκνευριστικες ειναι και οι γκομενες αλλα αν ξερεις πως να φερθεις στρωνουν

φιλικά

• Moderators
Δημοσ.

Χτες επαιξα λιγο με το vivaz του γαμπρου μου. Φοβερο κινητο, πολυ καλη αποκριση και γενικα πολυ καλο design (υποκειμενικοτατο βεβαια αυτο).

Ειχα δει και το Satio ενος φιλου και η αισθηση που μου ειχε αφησει δεν ηταν και η καλυτερη. Καπως αργο μου ειχε φανει μαλλον...

Σε καθε περιπτωση, vivaz pro απο μενα. Λογω του πληκτρολογιου.

Εν τω μεταξυ τοσο πολυ που το μνημονευω το πληκτρολογιο σε καθε αναλογο θεμα θα καταντησω ο γραφικος του insomnia LOL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...