nikoszatse Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Γεια σας, έχω αυτο το πρόβλημα με το Pc μου, κανει Restart mono tou. Αλλεσ φορες κλεινει τελειος απο μονοσ του , μαυριζει η οθονη κ κανει restart μονος του , και αλλες φορες κολλαει ι οθονη, ποντικι , πληκτρ. κ πρεπει χιροκινιτα να το κανεις Restart. Εκανα ελεγχω σε μνημες κ καρτα γραφικων κ ειναι ΟΚ. Το συστημα μου εινια : Windows XP Home SP2 , CPU : Intel Core2 Duo E6750 2.66GHz , 2GB RAM DDR3 , Καρτα γραφικων : Invidia GeFoce 7600GS , motherdoard : MSI P35 Neo Combo, τροφοδοτικο 550 Υποψιαζομαι οτι ειναι μητρικι. Αλλα εκανα κ το ΒΙΟS update sto 1.7 k παλι τα ιδια! Θελω να προσθεσω πως εχω κανει Format k pali to idio. Δοκιμασα με αλλο σκληρο κ παλι το ιδιο... HELP!!!!!!!!!!
liopyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Με τι τσέκαρες μνήμες και κάρτα γραφικών; Θερμοκρασίες;
letni Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Οταν παιζεις κανενα παιχνιδι δηλαδη εισαι σε 3D στο κανει ή και και σε περιβαλλον 2D. Το τροφοδοτικο επωνυμο ή no name; Απο σκονη πως πας;
nikoszatse Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Οταν παιζεις κανενα παιχνιδι δηλαδη εισαι σε 3D στο κανει ή και και σε περιβαλλον 2D.Το τροφοδοτικο επωνυμο ή no name; Απο σκονη πως πας; εχω παει τισ μνημες κ τιν καρτα γραφικων σε pc φιλων μου κ ειναι ΟΚ. οσ για το τροφοδοτικο ειναι thermaltake 550. Και απο σκονη ΤΠΤ.
nem52 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Καλα και παραπιονεσαι?? εχεις το πρωτο pc με τεχνητη νοημοσυνη!!!! εχει δικη του βουληση!
benign Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Φιλε η μαρκα του τροφοδοτικου δεν εχει σημασια.Κακα κομματια υπαρχουν και στις καλυτερες μαρκες.Αφου εχεις φιλους με PC,αλλαξε τροφοδοτικο να δεις.Πιθανον αυτο πρεπει να ειναι απο αυτα που περιγραφεις.
andreasdion Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 καλο θα ηταν να τσεκαρει τις θερμοκρασιες στον υπολογιστη μεσα απο το bios. Μπορει να μην εχει παστα ο επεξεργαστης και να ανεβαζει εκει θερμοκρασια. Πρωτα τσεκαρε για θερμοκρασιες και μετα δες και κανε δοκιμες με τροφοδοτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.