ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 +1 και απο μενα, και θα συμφωνισω με τον aledjo σχετικα με τον ηλεκτρονικο. Και να προσθεσω και το επαγγελμα «αποχετευσεις». Τρελα λεφτα ευκολα γρηγορα, πετας στην ταμπελα και ενα απεντομωσεις, απολυμανσεις και εγινες μαγκας, πραγματικα. Sent from my iPhone using Insomnia.app Αν δεν κανω λαθος οι αποχετευσεις ειναι μεσα στις "ικανοτητες" του υδραυλικου.
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ναι κανει και ο υδραυλικος αποχετευσεις. Ο υδραυλικος θα ασχοληθει και με θερμανση καυστηρες, φυσικο αεριο, αλλα συνηθως οχι με αποχετευσεις. Στις αποχετευσεις συμπεριλαμβανονται φρεατια βοθροι. Αποχετευσεις εχουν πολλα λεφτα και συνηθως ασχολουνται μονο με αυτο. Sent from my iPhone using Insomnia.app
timekeeper Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Επειδή στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, αν δεν έχεις κανένα χαρτί ακόμη και ο Stroustrup να είσαι θα σε βγάλουν άσχετο. Ο προγραμματισμός είναι καθαρά προσωπική διαδικασία. Αν δεν μπορείς να πας σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ, πήγαινε εκεί, σκίσου στο διάβασμα και μην φοβάσαι τίποτα.
Evgenios1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Επειδή στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, αν δεν έχεις κανένα χαρτί ακόμη και ο Stroustrup να είσαι θα σε βγάλουν άσχετο. Ο προγραμματισμός είναι καθαρά προσωπική διαδικασία. Αν δεν μπορείς να πας σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ, πήγαινε εκεί, σκίσου στο διάβασμα και μην φοβάσαι τίποτα. Με αυτο το σκεπτικο ειμαι και εγω. Μετα τις γιορτες θα παρω τηλ να δω τι παιζει με τις εγραφες, γιατι μεσα απο το site δε βγαω ακρη.
Pytzamarama Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πριν απο 10+ ειχα παει ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ σε Δημοσιο ΙΕΚ. Ευτυχως ηταν ενα στριμμενο αντερο αλλα καλο κεφαλι καθηγητη που μας εμαθε C (απο τα απλα μεχρι δεικτες, δεντρα,objects). Τα περι πολυμεσων ηταν της πλακας επι τω πλειστω. Το πτυχιο δεν το θες για να μαθεις. Απλα σε μπαζει και αν εχεις και λιγο προιστορια με το αντικειμενο σε βοηθα (εγω πχ σκαρωνα προγραμματα σε ZX Spectrum και Amiga). Ως εφοδιο για να χωθεις καπου να το δεις. Μολις αποφοιτησα λογω καλης επιδοσης με στειλαν σε κανα δυο εταιρειες που τελικα ζηταγαν δικτυαδες. Δεν με ενδιεφερε διοτι μου αρεσαν τα πολυμεσα. Δυστυχως δεν βρηκα κατι και κατεληξα σε γνωστη εταιρεια ως προγραμματιστης βασεων δεδομενων, τομεα που ακολουθω εως σημερα.
gravenas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Οκτωβρίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Οκτωβρίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης είναι αυτό που ψάχνεις. Μάθαμε c, c++, php, mysql και html. Και pascal βεβαια, αλλα ποιος την υπολογιζει? Αμα παρακολουθεις τα μαθηματα και ασχολεισαι και στο σπιτι μαθαινεις πολυ πιο πολλα πραγματα απο οσα θα μαθαινες αν πηγαινες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ. Εμένα με βοήθησε πολυ..! Σωστά τα λες . μάκαρι να δούμε σε κολλέγια όπως το athens tech που είναι νέο κολλέγιο τεχνολογίας και πληροφορικής οι φοιτητές να κατασκευάζουν παιχνίδια καινοτομικά αφού θα έχει και συνεργασία με την intracom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.