Evgenios1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Οτι λεει ο τιτλος. Εχω μπει στο oeek.gr αλλα δε βρησκω αυτο το επαγγελμα (ή δεν γνωριζω πως λεγετε) Εχω πεσει σε αυτες τις κατιγοριες, αλλα εχει μονο τεχνικος, τι παει να πει τεχνικος εφαρμογων υπολογιστων? ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ (multimedia) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΙΚΤΥΩΝ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ INTRANET - INTERNET ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INTERNET ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (VIDEO GAMES)
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ξέρω 'γω, μαθαίνεις να πατάς "next-next-next".
Evgenios1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ξέρω 'γω, μαθαίνεις να πατάς "next-next-next". Δε λεει τιποτα . Ασε που εχει χαλια backround και πονεσαν τα ματια μου.
aledjo Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ (multimedia) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΙΚΤΥΩΝ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ INTRANET - INTERNET ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INTERNET ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (VIDEO GAMES) τεχνικος δικτυων υπολογιστων ειναι δικτυα ΜΟΝΟ με υπολογιστες τεχνικος δικτυων σκετο ειναι για ΟΛΑ τα δικτυα. οποτε να προτιμησει καποιος το δευτερο ειναι πιο εξυπνο γιατι θα εχει εξειδικευμενη ειδικευση ΚΑΙ στους υπολογιστες! οποιος παει στο πρωτο ειναι χαζος.
aledjo Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Εξειδικευμένη ειδίκευση; καπου το ειχα πετυχει και το δανειστικα...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ είναι αυτό που ζητάς. Τώρα γιατί το έχουν ονομάσει έτσι στον ΟΕΕΚ...go figure... ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ (multimedia) έχω τελειώσει στην Κορέλκο αλλά αποδείχθηκε λάθος επιλογή τελικά...
orck Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 To IEK θα σου την δώσει αυτή; Οχι ακριβως, ουτε το ΙΕΚ θα σου δωσει τα παντα αλλα σε απολυτος καμια περιπτωση δεν θα σου δωσει εξειδικευση ουτε το ΤΕΙ ουτε το ΑΕΙ. Το ΙΕΚ στοχευει σε ανθρωπους που θελουν να βρουν μια δουλεια. Θα εχουν καποιες βασικες γνωσεις βασης και απο εκει και περα ξενινανε. Οι καθηγητες ειναι απο ανθρωπους που εργαζονται ηδη στο αντικειμενο οποτε κατι παραπανω ξερουν απο τους θεωρητικους των ΤΕΙ, ΑΕΙ. Εχουν περασει τοσα χρονια αλλα ακομη το λεω, στο ΤΕΙ Αθηνας στο μαθημα "Κεραιες" απο την πρωτη μερα μεχρι την τελευταια το μονο που ειχε μεσα ηταν ξερα μαθηματικα με μιγαδικους. Εαν πας να βαλεις μια κεραια θα καθεσαι στην ταρατσα να λυνεις δυσνοητες εξισωσεις με μιγαδικους για να δεις ποσο πρεπει να ειναι το μηκος του καθε στοιχειου;
liopyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Προσωπικά πάντως στο ΙΕΚ παραλίγο να ξεχάσω και αυτά που γνώριζα. Το πρώτο εξάμηνο είχε φοβερές θεωρίες τύπου "αυτό είναι mouse, αυτό keyboard, αυτό monitor", και το τελευταίο εξ'ίσου φοβερή πρακτική "φτιάξτε καλώδια και συνδέστε 8 pc μεταξύ τους". (WooW) Μοναδική εξαίρεση ήταν 1 (ένας) καθηγητής, από τον οποία έμαθα (κάποια) πράγματα εκτός ύλης, επειδή έτυχε να έχει τις γνώσεις και την καλοσύνη να απαντάει σε ότι τον ρωτούν..
dreez Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης είναι αυτό που ψάχνεις. Μάθαμε c, c++, php, mysql και html. Και pascal βεβαια, αλλα ποιος την υπολογιζει? Αμα παρακολουθεις τα μαθηματα και ασχολεισαι και στο σπιτι μαθαινεις πολυ πιο πολλα πραγματα απο οσα θα μαθαινες αν πηγαινες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ. Εμένα με βοήθησε πολυ..!
kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 σε καθε επαγγελμα εχει και εναν οδηγο κατάρτισης,αναφερει τι ρολο θα χεις και τι γλωσσες θα μαθεις... η γνωμη μου ειναι δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο να μαθεις προγραμματισμο σε κανενα οχι ιεκ αλλα και πανεπιστημιο.(πρεπει να τον γουσταρες απο μονος σου). ασε τους υπολογιστες και δες κανα κανα επαγγελμα που χρειαζετε ο κοσμος και βγαζει αμμεσα λεφτα.υδραυλικος,ηλεκτρολογος,ηλεκτρονικος.φτιαχνεις ενα μαγαζακι βιτρινα για να σε βρισκουν και μετα επισκεψεις σε σπιτια. edit:c,c++ =μαθατε κατι αλλο περα απο αριθμητικες πραξεις? php-html=δηλ.θα στηνουν στατικη σελιδα?κατι που κανουν καλυτερα ενα μυριο προγραμματα ή template ακομη και με flash index. mysql χρησιμοποιησατε για βαση σε site και το πως συντασετε?
aledjo Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ασε τους υπολογιστες και δες κανα κανα επαγγελμα που χρειαζετε ο κοσμος και βγαζει αμμεσα λεφτα.υδραυλικος,ηλεκτρολογος,ηλεκτρονικος.φτιαχνεις ενα μαγαζακι βιτρινα για να σε βρισκουν και μετα επισκεψεις σε σπιτια. +1 αλλα στο "ηλεκτρονικος" θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω....
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 +1 και απο μενα, και θα συμφωνισω με τον aledjo σχετικα με τον ηλεκτρονικο. Και να προσθεσω και το επαγγελμα «αποχετευσεις». Τρελα λεφτα ευκολα γρηγορα, πετας στην ταμπελα και ενα απεντομωσεις, απολυμανσεις και εγινες μαγκας, πραγματικα. Sent from my iPhone using Insomnia.app
kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 αν μιλαμε για επιπεδο απλα κρατικου πτυχιου το επαγγελμα ηλεκτρονικου το βαζω στην ιδια μοιρα γιατι αν δεν κανω λαθος ιδια αξια πρεπει να χει(το πολυ αδεια για μαγαζι). σε επιπεδο πτυχιου αει δηλ ηλεκτρονικος-μηχανικος κτλ αλλαζει το θεμα μονο και μονο απο την υπογραφη... υ.γ. 1.οπου να ναι θα ερθουν και τα φρουτακια νομιμα... 2.οι ηλεκτρονικοι απλα πρεπει να χουν νεες ιδεες σχετικα με την προωθηση των αυτοματισμων...ο κοσμος δεν τους ξερει ή τους νομιζει για ακριβους και δεν ενδιαφερετε να βαλει.υπαρχουν και τα λαμογια που ενα κιτ των 20ε το πουλανε για 200ε οποτε λογικο ειναι να μην ασχολειτε καν ο κοσμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.