Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει προγραμμα που να πηραζεις το pc καποιου που σου κλεβει απο το ασυρματο???

blackpit_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειναι καποιος απο το διπλα διαμερισμα που καταλαβα οτι μου κλεβει απο την συνδεση. Δεν εχω καποιο προβλημα γιατι δεν κατεβαζει μονο μιλαει με messager και τετοια. Αλλα αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω μεσω του wifi να διαχηριζομαι πραγματα απο το pc του. Π.χ να του κουναω το ποντικι, να ακουει μουσικη που βαζω στο pc μου , ή τιποτα τετοιο?

Δημοσ.

Υπάρχουν προγράμματα αλλά το θύμα πρέπει να τα εγκαταστήσει με κάποιο τρόπο (συνήθως με δόλο). Πρακτικά είναι πάρα πολύ δύσκολο και αν ο χρήστης είναι λίγο "ψιλιασμένος", το εγχείρημα είναι αδύνατο. Δες και εδώ κάτι ανάλογο.

Καλό θα ήταν να κλειδώσεις άμεσα το wireless σου για πολλούς λόγους. Για το γείτονα σου, χτύπα το κουδούνι του/της και δώσε τον κωδικό με την προϋπόθεση να προσέχει τι κατεβάζει.

Έστω ότι κάποιος περαστικός από τη γειτονιά σου, συνδέεται στο δίκτυο σου από το netbook του και μπαίνει σε site παιδφιλίας, ποιον νομίζεις ότι θα μαζέψει η αστυνομία; Αυτόν ή εσένα;

Δημοσ.
Παιδια ειναι καποιος απο το διπλα διαμερισμα που καταλαβα οτι μου κλεβει απο την συνδεση. Δεν εχω καποιο προβλημα γιατι δεν κατεβαζει μονο μιλαει με messager και τετοια. Αλλα αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω μεσω του wifi να διαχηριζομαι πραγματα απο το pc του. Π.χ να του κουναω το ποντικι, να ακουει μουσικη που βαζω στο pc μου , ή τιποτα τετοιο?

Ναι υπάρχει:

λέγεται "Learn how to password protect your wifi" και επίσης "wannabe hackers that don't know what a pc is ".

Δημοσ.
Ναι υπάρχει:

λέγεται "Learn how to password protect your wifi" και επίσης "wannabe hackers that don't know what a pc is ".

Αλλο ρωτησε αλλο απαντας. Διαβασε το "Learn to read before you write".

Δημοσ.

Αυτα τα hacks ανηκουν στο παρελθον.Δεν μπορει να γινει τιποτε πλεον.Οποιος εχει dsl,το modem του εχει firewall,εχεις επισης το firewall των windows vista/7 που ειναι πολυ ισχυρο.

Ο μονος τροπος ειναι να κατεβασεις μια υποπτη εφαρμογη,η να κατεβασεις μια νορμαλ εφαρμογη οπως το skype π.χ. οχι απο το επισημο site αλλα απο καποιο torrent.Μερικες φορες καποιοι εξυπνακηδες wannabes ,οπως σωστα τους χαρακτηριζει ο linuxovios, εχουν ''μολυνει'' την εφαρμογη και οταν την εγκαθιστας ,αποκτα προσβαση στο pc σου γιατι το skype δεν εμποδιζεται απο τα windows ειναι στα exceptions και ειναι unblocked.

Δημοσ.

Όταν κάποιος συνδέεται στο δίκτυο σου μπορείς πολύ απλά να υποκλέψεις όλα τα δεδομένα τα οποία αυτός στέλνει ή λαμβάνει. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να ακούσεις π.χ. τις συνομιλίες που κάνει μέσω voip, να διαβάσεις τα μηνύματα που στέλνει στο msn, να υποκλέψεις κωδικούς κτλ.

Οπότε όταν π.χ. και εσείς συνδέεστε σε κάποιο δίκτυο καλό είναι να αναρωτιέστε πρώτα, μήπως το έχει αφήσει επίτηδες ξεκλείδωτο (ή με εύκολο κωδικό) έτσι ώστε να snifaρει τα δεδομένα σας ?

P.S. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά και όχι μόνο είναι το cain. Google it ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...