Προς το περιεχόμενο

Αυτοκολλητα Apple

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως για να μην πάρουν κι εμένα τα σκάγια, που δεν νομίζω, να πω ότι έγραψα ό,τι έγραψα με την ίδια φυσικότητα που θα απαντούσα σε κάποιον που θα έμπαινε να ρωτήσει "έχω ένα αυτοκόλλητο Luis Vitton, που να το κολλήσω?".

Μου φαίνεται δηλαδή κάπως να κολλήσεις αυτοκόλλητο Apple οπουδήποτε αλλού εκτός του υπολογιστή, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτες.

Σοβαρά πάντως, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε ανθρώπους με τη λογική του apple=gay, εκτός ίσως του alexzzz που τα λέει καλοπροαίρετα. Τους feedάρετε χωρίς λόγο.

Δημοσ.
εγω εχω ασπρο αυτοκινητο

Δοκίμασε το στο πάνω δεξιά μέρος του πίσω γιαλιού ;) Εκεί βρίσκεται και το δικό μου, και νομίζω ότι είναι μια χαρά ..

ζουνε για την εταιρια τους οσοι τα κολλάνε...

Go get a woman και θα ξεχασετε τα αυτοκολλητακια...

Συγχαρητήρια .. Το e-penis σας μόλις μεγάλωσε ένα πόντο !

Δημοσ.

Προσωπικά το θεωρώ λίγο καμμενιά στο αυτοκίνητο από την άποψη ότι είναι πρώτον λίγο ψωνίστικο, δεύτερον μπορεί να αποτελέσει αιτία για να σου ρίξει κάνας (microsoftakias) καμιά ψιλή γρατζουνιά ή να το σκαλίσουν τπτ παιδάκια το αυτοκόλλητο κ να κλαις το αυτοκίνητο μετά.

Επίσης μόνο και μόνο επειδή βλέπω να αυξάνονται ραγδιαία τα αυτοκολητάκια στα αυτοκίνητα, για μένα αποτελεί κ τον σημαντικότερο λόγο να ΜΗΝ το κάνω.. κάτι που με χαλάει γενικότερα με το iphone.. όλοι το έχουν πια, ήμαρτον.. Αν δούλευα στην apple (που τέτοια τύχη) εντάξει να το κολλήσω το αυτοκόλλητο και στο αυτοκίνητο..αλλά έτσι, από που κ ως που ???

Εγώ το ένα το κόλλησα στον εξωτερικό μικρούλι δίσκο 2,5" WD (ρόζ ο δίκος, άσπρο το αυτοκόλλητο) έδεσε σούπερ !!!! όσοι το βλέπουν νομίζουν ότι είναι της apple :) !

άλλη πρωτότυπη ιδέα δεν είχα...

Δημοσ.
εγω εχω ασπρο αυτοκινητο :cry::cry::cry::cry:

Κι εγώ αλλά το iQ έχει στο πίσω τζάμι μια μαυρη περιοχή και πάει κουκλα.

Έχω βαλει το πιο μικρό από iPhone γιατι από το iMac παραείναι μεγάλο.

---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

Επίσης έχει γραφεί από χρήστη του insomnia στο παρελθόν οτι πήρε Mac ακριβώς επειδή δεν έχει χρόνο για βλακείες και οτι ήθελε να αφιερώνει τον χρόνο του στην κοινωνική ζωή κλπ και όχι στο να σκαλίζει το λειτουργικό ή να το επιδιορθώνει (format, drivers, Programs install, κλπ). (αν το βρεί κάποιος ας το κάνει quote "ώς ένα από τα παραδείγματα" για να μην ακούγονται βλακείες εναντίων των Mac users).

εγω το ειχα γραψει

βασικα το θεμα ειναι πως δουλευουν πλεον ολα τοσο καλα και δεν είχα τι να κανω τα απογευματα και πηγα και γραφτηκα σε μεταπτυχιακο. καταραμενη apple 6.000 ευρω το μεταπτυχιακο και κανα 3.000 για τα προιοντα σου το χρονο 10.000 μου παει η ρουφιανα.

Δημοσ.

Εγώ τα αυτοκόλλητα από το imac τα έχω βάλει στον μαύρο WD εξωτερικό μου και είναι απίστευτο... Άσε που όλοι ρωτάνε αν είναι και ο εξωτερικός της apple...!!:lol:

Ένας φίλος μου το έχει σε ένα μπλε yaris και είναι τέλειο...

Δημοσ.

Πρίν καμιά δεκαριά χρόνια ίσως να το κολούσα.Ήταν πιο ξεχωριστό και σπάνιο να είσαι Mac user τότε.Τώρα με τα iPhone που έχει και η κουτσή μαρία δεν πολυλέει.Εάν όμως έβρισκα αυτοκολητάκι AMIGA σήμερα θα το κόλλαγα ευχαρίστως.:lol:

Δημοσ.

:-)

Το έχω κολλήσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, δίπλα στην πινακίδα. Μαύρο το αυτοκίνητο, κάνει ωραία αντίθεση. Με τα πλυσίματα και τον καιρό δεν έχει πάθει το παραμικρό.

Τώρα που διάβασα αυτή την ώριμη κριτική για τον καταναλωτισμό, τον καπιταλισμό και τη φθορά που επιφέρουν στις ανθρώπινες σχέσεις, έχω σκάσει από το κακό μου. Θα μου δανείσεις καμιά δικιά σου woman από το πολυπληθές χαρέμι σου για να ξαναβρώ τον χαμένο μου ανδρισμό;

ΥΓ: Θα σου έγραφα Get a life αλλά φοβάμαι ότι ούτε αυτό θα το καταλάβεις...

Οταν κολλας το αυτοκολλητο μιας εταιριας νιώθεις οτι εισαι ξεχωριστος,alternative,φιλοσοφος,πρωταγωνιστης;

Αυτο δεν μπορω να καταλαβω εγω!

Σε πληρώνει η εταιρία να τα κολλας ή το κανεις απο μονος σου για να την υποστηρίξεις;

Δεν ειρωνεύομαι ρωταω απλως!Βοηθαμε να καταλάβω το ''δικο σας'' τροπο σκέψης γιατι αδυνατω να το καταλάβω!

Δημοσ.

Προσωπικά, δε μου αρέσει να κολλάω αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο.

Όταν βλέπω, συνήθως προπορευόμενο αυτοκίνητο, να έχει πίσω το αυτοκόλλητο της apple, πραγματικά αναρωτιέμαι κι εγώ τι «ψυχολογικά» «κουβαλάει» κανείς με την apple για να το κολλήσει στο αυτοκίνητό του.

Όμως...

Η μεγαλύτερη απορία μου, είναι, όταν σε ένα topic/θέμα κ.ο.κ. κάποιοι θέλουν να πουν, που γουστάρουν να κολλάνε το εν λόγω αυτοκόλλητο, που στο φινάλε καλά κάνουν (δεν ενοχλούν και κανέναν!) γιατί κάποιοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να τους κράξουν, να τους χλευάσουν και να αμολήσουν και πέντε - έξι ευφυολογήματα.

Μήπως, τελικά ακόμα και αυτό το topic είναι ευκαιρία για να επισημανθεί, ότι το iPad δεν υποστηρίζει flash;

Δημοσ.

Να σας πω εγω πως το βλέπω. Όταν βλέπω αυτοκίνητο με μηλαράκι χαμογελάω και σκέφτομαι "ακόμα ένας από εμάς" που ξέφυγε από τη mainstream κατάσταση (των Windows). Φαντάζομαι το ίδιο θα ένιωθε και ένας λινουξας αν έβλεπε τον Πιγκουίνο.

Είναι οπαδικό εντελώς το θέμα. Όπως χιλιάδες φίλοι μόλις δουν τριφύλλι ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός έτσι και χιλιάδες φίλοι μόλις δουν το μήλο κάτω λένε ο μπιλγκειτίασμος.

• Super Moderators
Δημοσ.
:-)

Οταν κολλας το αυτοκολλητο μιας εταιριας νιώθεις οτι εισαι ξεχωριστος,alternative,φιλοσοφος,πρωταγωνιστης;

Αυτο δεν μπορω να καταλαβω εγω!

Σε πληρώνει η εταιρία να τα κολλας ή το κανεις απο μονος σου για να την υποστηρίξεις;

Δεν ειρωνεύομαι ρωταω απλως!Βοηθαμε να καταλάβω το ''δικο σας'' τροπο σκέψης γιατι αδυνατω να το καταλάβω!

Η ένστασή μου έγκειται α) στη συμμετοχή σου και β) στον τρόπο συμμετοχής σου στο συγκεκριμένο thread. Όπως αναφέρει κι ο waves, μπήκες εδώ για να 'την πεις' σε όσους κολλούν (καλώς ή κακώς) αυτοκόλλητο της Apple στο αυτοκίνητο; Γιατί από το προηγούμενο μήνυμά σου αυτό φαίνεται. Λυπάμαι δηλαδή που σε ενοχλούμε τόσο πολύ όσοι ασχοληθήκαμε για 5 λεπτά από τη ζωή μας με ένα χαζό αυτοκόλλητο.

Και μάλιστα μπήκες για να 'την πεις' με άσχημο και προσβλητικό τρόπο: "Go get a woman και θα ξεχασετε τα αυτοκολλητακια...". Εσύ, που δεν έχεις κολλήσει αυτοκόλλητο της Apple, είσαι ο άντρακλας της γειτονιάς και ευτυχώς που μας υπενθυμίζεις ότι πέρα από την Apple υπάρχουν και γυναίκες, τις οποίες ξεχάσαμε όταν αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τα αυτοκολλητάκια.

Οπότε βοήθησέ με να καταλάβω κι εγώ με τη σειρά μου: Εσύ, που μπήκες στο thread αυτό για να μας ανοίξεις τα μάτια σχετικά με την ύπαρξη των γυναικών, τι νοιώθεις ότι είσαι; Είσαι ξεχωριστός; Μήπως είσαι alternative; Μήπως είσαι φιλόσοφος; Ή μήπως πρωταγωνιστής;

Πέραν αυτών, διάβασε το μήνυμα του Snollygoster, αφού θες τόσο πολύ να κατανοήσεις πράγματα που σου φαίνονται ακατανόητα...

Δημοσ.

Καλα παιδια ζηταω συγγνώμη.Δεν μιλησα σωστα τουλαχιστον στο αρχικο μηνυμα.Δεν ηξερα οτι γινεται τετοιος ντορος με τα αυτοκολλητα.

Πες οτι ειμαι απο χωριο δεν ηξερα τι λατρεια επαιζε με τα αυτοκολλητα apple.

Αφου τα γουσταρετε γιατι να μιλήσω;

Peace :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...