tr3quart1sta Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πειτε καμια ιδεα για το που μπορουν να κολληθουν/που τα εχετε κολλησει εσεις...
kpartsi Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πειτε καμια ιδεα για το που μπορουν να κολληθουν/που τα εχετε κολλησει εσεις... Κλασσικό!!!! Στο πίσω παμπρίζ του αυτοκινήτου.....
Whiteyez Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Πειτε καμια ιδεα για το που μπορουν να κολληθουν/που τα εχετε κολλησει εσεις... Προσωπικά δεν έχω κολλήσει κανένα, και ούτε πρόκριτε, ειδικά στο αυτοκίνητο με τίποτα.
aris1986 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ζουνε για την εταιρια τους οσοι τα κολλάνε... Go get a woman και θα ξεχασετε τα αυτοκολλητακια...
giorgos_k Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Στο ντουλαπάκι μου στη δουλειά Έχω παρατηρήσει ραγδαία αύξηση των stickers στα αμάξια, του μικρού μεγέθους που υποδηλώνει οτι προέρχεται απο iPhone(3 μεγέθη έχω παρατηρήσει iMac > Apple in-ear earphones > iphone). Στο αμάξι μου δεν εχω βάλει, δν μου ταιριάζει πολυ αλλιώς θα έβαζα
vag3d Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Όταν τα πρωτοείδα, μου άρεσαν και ήθελα να βρω ένα μέρος να τα κολλήσω. Δεν βρήκα όμως. Η πρώτη μου σκέψη τότε, ήταν να κολλήσω ένα αυτοκόλλητο στο PC μου (πριν κάνω το Switch PC to Mac) "για να κάνει αντίθεση" (μέχρι να έπαιρνα Mac κάποια στιγμή)...looll.. Τελικά δεν τα κόλλησα πουθενά όμως... Στο αυτοκίνητο τα κολλάνε μερικοί? OMG....!!!! :O Looolll....!!!!! Αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο? Πάμε καλά? Έλεος....!!!! (γενικώς το θέμα "αυτοκόλλητο + αυτοκίνητο, together=αίσχος κατά την γνώμη μου, από τον ήλιο, όταν χαλάσει το αυτοκόλλητο, άντε βγάλτο μετά...). Εδώ δεν γουστάρω να κολλάω το αυτοκόλλητο των τελών κυκλοφορίας (το έχω στο ντουλαπάκι αν ζητηθεί), θα κολλήσω άλλου είδους αυτοκόλλητο???...!! Αν ήταν να βάλω κάποιου είδους σήμα στο αμάξι, θα προτιμούσα κάτι που να αφήνει την επιφάνεια καθαρή (όπως πχ. μια περίπτωση θα μπορούσε να είναι "παιδί στο αυτοκίνητο" με βεντούζα όμως, 'όχι αυτοκόλλητο).
Praetorianos Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Στο παρμπριζ του αυτοκινήτου ή σε κάποιο σακάκι. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στην μπαλκονόπορτα. Στο εξωτερικό μέρος της παλάμης, στην πλάτη ή στο κούτελο. Υπάρχουν τόσα πολλά εμφανή από πολλούς ανθρώπους μέρη για να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο της Apple. Όπου και να το κολλησεις, φροντίζεις να το κυκλώσεις με ένα φωσφοριζέ υπογραμμιστή και να το υπογράψεις με έντονο κίτρινο/πορτοκαλί μαρκαδόρο.
WizeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Στο πρώτο μου iPhone έβαλα τα αυτοκολλητάκια στο hackintosh μου ... ... τώρα απλά μένουν στο κουτί τους και πάνε στον επόμενο owner
darklordvader77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το χω κανα χρόνο στο πισω μερος της Alfa Romeo.. Ειναι μαυρη και το ασπρο εκανε αντιθεση.. όλως τυχαίως μετα απο λιγο καιρο το δα και σε αλλα 2-3 αμαξια στην Αρτα!! Αφου ακομη καλα κρατει με ολα τα πλυσιματα, οταν λιωσει θα το βγαλω.. και θα βαλω κανα αλλο! Επισης στο παλιο Laptop HP που το χα κανει Hackintosh (με 10.4 Tiger!!) ειχα βαλει, για να επισκιαζει μονο κ μονο το λογοτυπο της HP που μου την εσπαγε!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το έχω κολλήσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, δίπλα στην πινακίδα. Μαύρο το αυτοκίνητο, κάνει ωραία αντίθεση. Με τα πλυσίματα και τον καιρό δεν έχει πάθει το παραμικρό. ζουνε για την εταιρια τους οσοι τα κολλάνε...Go get a woman και θα ξεχασετε τα αυτοκολλητακια... Τώρα που διάβασα αυτή την ώριμη κριτική για τον καταναλωτισμό, τον καπιταλισμό και τη φθορά που επιφέρουν στις ανθρώπινες σχέσεις, έχω σκάσει από το κακό μου. Θα μου δανείσεις καμιά δικιά σου woman από το πολυπληθές χαρέμι σου για να ξαναβρώ τον χαμένο μου ανδρισμό; ΥΓ: Θα σου έγραφα Get a life αλλά φοβάμαι ότι ούτε αυτό θα το καταλάβεις...
darklordvader77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ρε παιδια,εδω που τα λεμε δεν ειναι οπως παλια που θεωρουνταν γυφτια να χεις αυτοκολλητα παντου του τυπου π.χ. "I Love Milos"!! Βάζεις ενα μηλαρακι,κ καθαριζεις... και οσοι αγνωστοι/θειες ρωτανε: Ενα Apple την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!!
vag3d Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Τώρα που διάβασα αυτή την ώριμη κριτική για τον καταναλωτισμό, τον καπιταλισμό και τη φθορά που επιφέρουν στις ανθρώπινες σχέσεις, έχω σκάσει από το κακό μου. Θα μου δανείσεις καμιά δικιά σου woman από το πολυπληθές χαρέμι σου για να ξαναβρώ τον χαμένο μου ανδρισμό; ΥΓ: Θα σου έγραφα Get a life αλλά φοβάμαι ότι ούτε αυτό θα το καταλάβεις... ζουνε για την εταιρια τους οσοι τα κολλάνε...Go get a woman και θα ξεχασετε τα αυτοκολλητακια... Βασικά από την στιγμή που καταλάβει κάποιος "τι σημαίνει mac", πολύ πιθανόν να θέλει να βάλει και καμιά σημαία με το σήμα της Apple στο σπίτι του...!!! Looll..!!! (εγώ για παράδειγμα που δεν μπορώ να πω ότι είμαι και τόσο φίλος με τα αυτοκόλλητα. Αν είχα βέβαια ένα "φωσφοριζέ αυτοκόλλητο ακριβώς όπως το μέγεθος από το μηλαράκι του Mac Pro, ίσως και να το κολλούσα πάνω του - πάνω από το ήδη υπάρχων σήμα δηλαδή) Από εκεί και πέρα, καθώς απόκτησα Mac, δεν νιώθω και ιδιαίτερα την ανάγκη να το κολλήσω κάπου (μπλουζάκι όμως Apple ίσως και να φορούσα). Η κοπέλα μου ας πούμε που χρησιμοποιεί Mac εδώ και χρόνια στην δουλειά, μπορεί και να κολλήσει κανένα αυτοκόλλητο στο δικό της (μαζί με τα υπόλοιπα ζωάκια, κουκλάκια, και λοιπά χαριτωμένα αυτοκόλλητα) ή σε κάποιο σημείο στο γραφείο. Χιχιχι Είναι τόσο σημαντική η ευχαρίστηση και η εξοικονόμηση χρόνου που κάνει κάποιος όταν έχει Mac (χρόνου που θα ξόδευε για να κάνει το computer του να δουλεύει σωστά, γρήγορα και χωρίς κολλήματα), που πιστεύω ότι εφόσον αρέσκεται στα αυτοκόλλητα και τα βρίσκει καλόγουστα, θα τα κολλούσε. Επίσης έχει γραφεί από χρήστη του insomnia στο παρελθόν οτι πήρε Mac ακριβώς επειδή δεν έχει χρόνο για βλακείες και οτι ήθελε να αφιερώνει τον χρόνο του στην κοινωνική ζωή κλπ και όχι στο να σκαλίζει το λειτουργικό ή να το επιδιορθώνει (format, drivers, Programs install, κλπ). (αν το βρεί κάποιος ας το κάνει quote "ώς ένα από τα παραδείγματα" για να μην ακούγονται βλακείες εναντίων των Mac users). Το θέμα "αυτοκόλλητο" γενικά, είναι θέμα προσωπικού γούστου. Δέχομαι να πει κάποιος οτι δεν το βρίσκει καλόγουστο, αλλά όχι και να κατηγοριοποιεί τους Mac users σαν "φλώρους, Gay, κλπ". Δεν τραβήξαμε 25 χρόνια την απίστευτη ταλαιπώρια με τα PC και μετά κάναμε μετάβαση σε Mac για να έρθουν μερικοί να ισχυριστούν οτι είμαστε άσχετοι, χαζοί, gay, και οτι δεν έχουμε κοινωνική ζωή χάριν στο γεγονός οτι πήραμε Mac...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 [...] Το θέμα "αυτοκόλλητο" γενικά, είναι θέμα προσωπικού γούστου. Δέχομαι να πει κάποιος οτι δεν το βρίσκει καλόγουστο, αλλά όχι και να κατηγοριοποιεί τους Mac users σαν "φλώρους, Gay, κλπ". Δεν τραβήξαμε 25 χρόνια την απίστευτη ταλαιπώρια με τα PC και μετά κάναμε μετάβαση σε Mac για να έρθουν μερικοί να ισχυριστούν οτι είμαστε άσχετοι, χαζοί, gay, και οτι δεν έχουμε κοινωνική ζωή χάριν στο γεγονός οτι πήραμε Mac... Από την άλλη, η αντίδρασή μου έχει να κάνει πιο πολύ με την κακομοιριά να μπεις σε ένα thread που δεν σε ενδιαφέρει και δεν απευθύνεται σε εσένα, μόνο και μόνο για να γράψεις μία εξυπνακίστικη μπούρδα και ταυτόχρονα να προσβάλλεις και μερικά μέλη. Πρόκειται περί κακομοιριάς, τίποτε άλλο. Εξ ου και η προτροπή get a life: καλά μεγάλε, εσύ που έχεις woman, τι κάθεσαι και ασχολείσαι με εμάς και τα αυτοκόλλητά μας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.