pc_admin Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Σε σπασμενο μου τρεχει κανονικα παντος που το εβαλα τωρα... Δεν εχω προλαβει να το προχωρίσω ομως... Εκτος και αν για το online κομματι θελει περισσότερες απαιτησεις. Ειναι κριμα να πεταξω ετσι 50 euro. Για το battlefield 2142 τι έχετε να πείτε? μηπως εχεις dual core 3 ghz? γιατι να παιζει κανονικα σε p4 απλο ...εχει γινει θαυμα. Στις απαιτησεις λεει pentium 2ghz DUAL CORE minimum , που εχει σχεδον διπλασια αποδοση απο τον p4 3ghz Να αναψεις ενα εξτρα κερακι στην ανασταση για να καταλαβεις σε core2duo 3ghz ζοριζοταν καπως και τον πηγα στα 3,6 και εστρωσε. αν δεν εχεις διπλοπυρινο , αστο ..mw2 και να δουμε
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το mw2 θα παιζει παντως,σε χαμηλα details μεν αλλα θα παιξει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 'Οπως έχω ξαναγράψει, στο BC2 είσαι σε <<πεδίο μάχης>> ενώ στα MW1-2 σε <<πίστες>>. Ο ήχος και οι συνθήκες στο BC, όταν φεύγεις από τη βάση για επιδρομή ή όταν την υπερασπίζεαι (ελικόπτερα να απογειώνονται, τανκς να κοντεύουν να σε πατήσουν, ρουκέτες να εκτοξεύονται κλπ) μόνο τους πολύ αναίσθητους θα αφήσουν αδιάφορους. Στα MW δεν υπάρχει η στοιχειώδης συνεργασία, ενώ στο BC θες δεν θες, θα δεχτείς ή θα δώσεις χείρα βοηθείας αρκετές φορές.
Hom3sick Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 To Call Of Duty 4 είναι καλύτερο και απο τα 2 imo
TrouBLe Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 οι αντιπαλοι σε νορμαλ servers (οχι hardcore) θελουν 1-2 γεμιστηρες για να πεθανουν Αυτό ισχύει και στο MW2 μή-hardcore... Στην αρχή πίστευα ότι το Bad Company δεν είχε hardcore αλλά τώρα που το δοκίμασα λίγο πιστεύω θα ασχοληθώ πολύ περισσότερο με το παιχνίδι;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.