Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εξω απο καταστήματα Γερμανός βρίσκονται κοπέλες με στολές αεροσυνοδών που μοιράζουν δωροεπιταγές και που κερδίζουν ολοι.Εγώ κέρδισα 30 ευρώ δωροεπιταγή της Samsung. Τα κουπόνια που δίνουν εχουν γραμμωτό κωδικό που σκανάρεται σε καταστήματα γερμανό ή Cosmote και μαθαίνει κανείς άμεσα τι κέρδισε.Το ωράριο είναι 9 με 9 νομίζω και μέχρι της 15 του μήνα.Αναλυτική περιγραφή των όρων και των δώρων στον παρακάτω σύνδεσμο. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/foryou/oroisymmetoxoispromoCHECKINANDWIN.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δωροεπιταγές που πρέπει να αγοράσεις κάτι μεγαλύτερης αξίας για να τις χρησιμοποιήσεις; Γιατί δε μπορεί να τις δίνουν έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Εχει 5 ευρώ για αγορές 30 και ανω / 20 ευρώ για αγορές 100 και ανω / και 30 ευρώ για αγορές προιόντων Samsung νομίζω αν πάρω κάτι με 30 θα είναι δωρεάν.Οι εξαργυρώσεις είναι μεχρι 30/04. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.