kostandinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα , θαθελα να μου πειτε,αν εχετε εμπειρια ,σε ποιο κινητο αξιζει το GPS ? χωρις ναχει χρεωση φυσικα.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Γενικα τα Windows Mobile εχουν αρκετα αξιοπιστο δεκτη. Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν θα βρεις την ακριβεια και τον χρονο κλειδωματος δορυφορων που θα βρεις σε μια ειδικη συσκευη GPS.
Str Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 δεν ξερω ποια συσκευη ΕΧΕΙ καλο δεκτη... θα σου πω απο προσωπικη εμπειρια οτι το lg gg505 ΔΕΝ ΕΧΕΙ καλο δεκτη... καλο ειναι να μας πουνε και οι υπολοιποι τις εμπειριες του... θετικες ή αρνητικες...
Alfie Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Σχετικά με το htc touch 2 ξέρουμε κάτι για το δέκτη του;; Επίσης, όταν ανοίξω το gps, δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε θα χρεωθώ και γιατι. Οι χάρτες δεν είναι προεγκατεστημένοι στη συσκευή, και το μόνο που κάνει το gps είναι να λαμβάνει το που είμαι (που ειναι δωρεαν φυσικά);;
opera Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 οι καλύτεροι δέκτες είναι οι sirfstar iii και τους έχω δει μόνο σε smartphones eten glofiish, asus,mio.
yiankap Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Eγώ έχω P1i (το ξέρω ότι δεν κυκλοφορεί πια) το οποίο έχει εξωτερικό bluetooth δέκτη της Wayfinder (o oποίος βασικά είναι το Royaltek RTB-2100 με SIRF STAR III chipset). To xρησιμοποιώ με το Garmin XT και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ερώτηση : Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και επειδή διάβασα πιο πάνω ότι τα ενσωματωμένα GPS δεν έχουν και τόσο καλή ακρίβεια, αν κρατήσω τον εξωτερικό δέκτη και τον χρησιμοποιήσω με π.χ. το Destinator του Omnia θα δουλέψει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.