fromstars Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Έχω ένα παλιό laptop (ompaq Presario 2527EU) το οποίο έχει φορτωμένα XP home και για κάποιο λόγο δεν μπορεί να ξεκινήσει το λειτουργικό. Βγάζει ένα παράθυρο διαλόγου με όνομα "Isass.exe - Σφάλμα συστήματος" και αναφέρει ότι το όνομα αντικειμένου δεν βρέθηκε άι δίνει μόνο επιλογή "OK" το οποίο όταν το πατάω το laptop επανακεινει! Στο ίδιο laptop έχω εγκατεστημένα Linux Ubundu τα οποία όταν επιλέγω να ξεκινήσω με αυτά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα ξεκινώ κανονικά! Το θέμα είνα ότι πήρα απόφαση να διαμορφώσω όλο το δίσκο και να εγκαταστήσω μόνο Win xp αλλά μιας και στερούμαι γνώσης θα είμουν ευγνόμων αν κάποις μου έλεγε πως να το κάνω! Δεν έχω το CD ανάκτησης του συστήματος έτσι μάζεψα τους drivers από το επίσημο site κι έχω μια έκδοση Win xp αλλά τι κάνω με αυτά αγνοώ. Ευχαρηστώ για την κατανόηση!
Xristaras12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 την εκδοση win xp που εχεις γραψε την σε ενα δισκακι αν δεν ειναι ηδη.Στη συνεχεια,βαλε το δισκακι μεσα στο λαπτοπ μπες στο bios και βαλε το να εκκινει απο εκει πρωτα.Μετα κοιταξε να εχεις το sata mode σε ide αν δεν ειναι ηδη.Μετα πατας exit saving changes η οπως αλλιως το λεει και κανεις οτι σου πει στην οθονη
Sir Pretender Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Θυμήσου να κάνεις back up πρώτα και μετά κάνε ό,τι σου είπε ο Xristaras από πάνω: σιγουρέψου ότι διαβάζει το CD/DVD κατά την εκκίνηση, βάλε το δισκάκι των Windows και η όλη διαδικασία είναι πανεύκολη -σχεδόν πάει μόνη της
fromstars Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τα κατάφερα! Όντως ήταν τόσο απλό ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.