Προς το περιεχόμενο

Άμεση αγορά τηλεφώνου

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυρο πρέπει να πάρω ξανά κινητό μετά απο 3 χρονια με το Sony Ericsson Κ610

επειδή πρέπει να το κλείσω αύριο θέλω να με βοηθήσετε το τι να διαλέξω...

λέω να κινηθώ σε Smartphones Touch Screen .

η επιδότηση που μου δίνουν είναι 300 €, εγώ το maximoum που θέλω να δώσω extra είναι περίπου 100-130€.

οποτε το πρώτο που μου άρεσε είναι το SONY ERICSSON VIVAZ.

βλέπω και το omnia 2 της samsung αλλα χρονια τώρα η samsung δεν με εμπνέει εμπιστοσύνη.... τα HTC ? είναι καλά? αξιόπιστα? η αλήθεια είναι ότι έχω σαστίσει λίγο με την επιλογή...

τι μου προτείνεται...?

ευχάριστω

Δημοσ.

vivaz ή nokia x6....omnia 2 καλυτερα οχι...θα σου σπασουν τα νευρα με τα windows mobile.....

vivaz all the way....εκτος και θες κανενα htc hero αλλα ειναι πιο ακριβο

Δημοσ.

στα λεφτα που θες εγω θα σου ελεγα ενα εκ των

omnia2

vivaz

htc touch2

htc diamond 2

αλλα ειναι αναλογα και σε ποια εταιρια εχεις την επιδοτηση...γιατι αν εισαι wind οι συσκευες ολες ειναι πανακριβες

οσον αφορα το omnia2 αν και τρεχει windows ειναι σαφως ανωτερο απο καθε symbian που κυκλοφορει και εχει και πολυ καλη οθονη

αν θες ενα εμπεριστατωμενο review

http://www.myphone.gr/devices/review-102.html

• Moderators
Δημοσ.
Πρεπει να ξερεις οτι τα wm ειναι ζορι, θελουν ψαξιμο ως λειτουργικο

Εγω θα παιρνα vivaz

Να διαφωνησω λιγακι εδω. Ειναι οντως ζορι αν αρχισεις τα πειραματα και τις υπερβολικες τροποποιησεις αν δεν ξερεις τι κανεις και αν δεν εχεις την διαθεση να δεχθεις τις συνεπειες (συνηθως hard reset, το αναλογο δηλαδη του format).

Απο εκει και περα, αν κανεις μια συμβατικη χρηση στην συσκευη σου δεν νομιζω να αντιμετωπισεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα.

Οσον αφορα τα HTC ειναι παρα πολυ καλα στον τομεα του hardware, και της ανθεκτικοτητας. Για service κλπ δεν εχω αποψη καθως δεν μου εχει χρειαστει ακομα και ελπιζω να μην αποκτησω ποτε :lol:

Με βαση το budget και εγω ΟΜΝΙΑ2 θα επαιρνα λογω οθονης κυριως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...