Sapounos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Έχω ενα λάπτοπ ενός φίλου μου που μου το εδωσε να του περασω drivers για το wireless lan του κ οταν μου ζητησε να κανω restart στην εκκινηση δεν μου φόρτωνε τα windows XP. ουτε καν μου εβγαζε το λογοτυπο των windows που φορτωνουν. και όταν το άφησα αρκετή ώρα (20-25 λεπτα) μου έβγαλε αυτό το μύνημα.. "Δεν ηταν δυνατη η εκκίνηση τψν windows λόγω ενός σφάλματος στο λογισμικό. Αναφέρετε αυτό το πρόβλημα ως: φόρτωση απαιτούμενων DLL για τον πυρήνα. Επικοινωνήστε με αυτόν που σας παρέχει υποστήριξη, αναφέροντας του το πρόβλημα" Με το που μου δείξει το λογοτυπο της ACER (το λαπτοπ ειναι ACER ASPIRE 5630) μετα όταν παει να φορτώσει τα windows ειναι σαν να νεκρώνει τελείως. σαν να σταματαει να δουλευει ο σκληρος και γενικότερα σαν να πεφτει σε κόμμα, κ μετα μου εμφανίζει το παραπάνω μύνημα. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι??
chesty Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτό το ζήτημα είναι πιθανόν να παρουσιαστεί όταν τα αρχεία Hal.dll και Ntoskrnl.exe δεν ταιριάζουν. Δες εδω και εδω
Sapounos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 τα έκανα όλα αυτά. τώρα δεν μου κάνει boot ούτε από το cd..
chesty Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 τα έκανα όλα αυτά. τώρα δεν μου κάνει boot ούτε από το cd.. απο τις επιλογες του boot ποια εχεις 1η? για τσεκαρε το
Sapounos Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 το cd rom κανονικα... δεν εχει αλλαξει κατι...
chesty Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 απ'οτι βλεπω συνηθισμενο προβλημα ...στα συγκεκριμενα λαπτοπ Δες εδω και εδω ευχομαι να βρεις τη λυση
Sapounos Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ευχαριστώ πολύ εύχομαι και εγώ να βρώ τη λύση ---------- Προσθήκη στις 21:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:32 ---------- Έκανε boot τελικά αλλά όταν πάω να εγκαταστήσω τον τα windows στον σκληρο δεν μου αναγνωρίζει τον σκληρο δίσκο... Τι μπορει να φταίει????
chesty Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 σε τι συστημα ειναι διαμορφωμενος ο σκληρος σου? fat32 η ntfs? τι γουιντοουζ θελεις να βαλεις? μηπως θελει drivers για το δισκο?
Sapounos Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 είχε XP.. αυτο σημαινει NTFS. και θελω να του κανω φορματ να του ξαναπερασω XP. δεν νομιζω να θελει drivers για τον δισκο.. το cd ειναι XP με SP3 και δοκιμασα να του βαλω και vista και δεν αναγνώριζε σκληρο αλλα και 7 και παλι τα ιδια ενω με το ιδιο cd το καλοκαιρι του τα ειχα κανει ολα κομπλε..
chesty Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 για δες εδω , πανω κατω τα ιδια ειναι τελευταιο σχολιο στη σειρα ''μπες στο bios και ....... αλλαξε το disk controller setting απο AHCI σε IDE΄΄
Sapounos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δεν μου εχει τετοιο πραγμα δυστυχως.. Χριστος ανέστη κιόλας
chesty Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δεν μου εχει τετοιο πραγμα δυστυχως.. Χριστος ανέστη κιόλας Aληθως ο Κυριος. Ψαξε μια , μια τις ρυθμισεις στο bios και βρες κατι αναλογο. Στο bios τον βλεπει το σκληρο?
Sapounos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στο BIOS ναι τον βλέπει.. Πραγματικά το ξεσκώνησα το BIOS και δεν βρήκα κάτι ανάλογο... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ειλικρινά!
klimis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κανε restore defaults στo bios της μητρικης και δοκιμασε να βαλεις τον δισκο σου σε φιλου υπολογιστη (σαν 2ο δισκο) και να τον κανεις φορματ απο τα windows. Εαν εχεις την πολυτελεια να βρεις αλλον δισκο και να δοκιμασεις καντο.
Sapounos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 το βρήκα το πρόβλημα. είναι κατεστραμμένος ο σκληρός δίσκος και θα αλλαχτεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.