gpolic Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Αυτο που λες για.. ''Αudio device on high definition audio bus'' .. λογικα κατι παιζει με τους drivers.. κανε setup οτι εχει το cd της μητρηκης σχετικα με drivers.. κ αν εχεις ακομη προβλημα.. manual download.. κτλ .. Αν δεν φτιαχνει.. τι να πω.. ισως ασυμβατοτητα με τα xp?.. αλλα δεν νομιζω.. παιζει να μην εκανες καν install τους σχετικους drivers Αυτο το μηνυμα το ειχα και εγω. Πρεπει να ειναι το audio device της HDMI σύνδεσης της κάρτας γραφικών. Καπου ειχα βρει ενα driver και επαιξε, αλλα δεν θυμαμαι που. Για δες μηπως κανει αυτος http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/pages/hdmi_xp.aspx?&lang=English η αυτος http://www.realtek.com/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
giannisv6 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 kostas_sif,δεν βρηκα κατι στο cd που να σχετιζετε με drivers+audio,κατεβασα καποιους drivers που δεν θυμαμε ακριβως πιους μαλλον VIA ,εχω μια χαρα ηχο απο το 3,5 jack ακομα δν χρειαζομαι HDMI αλλα θα το χρειαστω καποια στιγμη,μου φαινεται οτι ειναι αυτο που ειπε ο gpolic ,οταν λες επαιξε,ενοεις οτι πριν απο αυτο ειχες ηχο απο το 3,5 ενω απο το hdmi οχι ? Δεν θελω να εγκαταστησω αλλους drivers και να μπερδευτουν οι ''οδηγοι'' ...
kostas_sif Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν σεταρεις ολους τους drivers απο το cd του mobo.. το πολυ πολυ.. αν δεν εχεις κατι.. πχ Raid_0 drivers.. δεν θα σου το κανει install λογικα κ να στο κανει στην τελικη.. δεν εχεις προβλημα.. Σχετικα με HDMI ηχο.. θα στο πω οσο πιο απλα μπορω.. φαντασου το DVI καλωδιο μαζι με καλωδιο ηχου.. 2 σε 1 .. αυτο ειναι το HDMI καλωδιο.. Αυτο ειναι χρησιμο για να συνδεσεις blue ray/hd dvd/ps3/oθονη με speakers κτλ.. δλδ δεν εχει τρελες διαφορες με τις κλασικες εξοδους ηχου.. μονο σαν συνδεση φυσικα.. το hdmi σαν συνδεση ειναι καλητερο.. αν εχεις πανακριβα καλωδια+ηχεια+καρτα ηχου αλλιως διαφορα δεν ακους.. Μια που λεμε για ηχο.. ψαξε youtube κτλ.. σχετικα με: Μ-audio audiophile 24/96 (καρτα ηχου 70-80euro) M-Audio Studiophile BX-5A (ηχεια) +-200 euro) 5 χρονακια την εχω την καρτα ηχου αυτη για μουσικη τα σπαει.. τα ηχεια θα τα παρω καλοκαιρακι .. τα 5.1/7.1/surround/hdmi κτλ μακρια απο μενα..
gpolic Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 kostas_sif,δεν βρηκα κατι στο cd που να σχετιζετε με drivers+audio,κατεβασα καποιους drivers που δεν θυμαμε ακριβως πιους μαλλον VIA ,εχω μια χαρα ηχο απο το 3,5 jack ακομα δν χρειαζομαι HDMI αλλα θα το χρειαστω καποια στιγμη,μου φαινεται οτι ειναι αυτο που ειπε ο gpolic ,οταν λες επαιξε,ενοεις οτι πριν απο αυτο ειχες ηχο απο το 3,5 ενω απο το hdmi οχι ?Δεν θελω να εγκαταστησω αλλους drivers και να μπερδευτουν οι ''οδηγοι'' ... Ηχο απο το hdmi δεν χρησιμοποιω εγω. Απλως σου λεω οτι ο driver που λειπει και βγαζει κιτρινο ειναι καπου εκει. (στα links που εβαλα) Ηχο ειχα απο την καρτα ηχου, και εχω. Δεν παιζω ηχο απο hdmi. (για να μην παρεξηγουμαι)
gpolic Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 kostas_sif,δεν βρηκα κατι στο cd που να σχετιζετε με drivers+audio,κατεβασα καποιους drivers που δεν θυμαμε ακριβως πιους μαλλον VIA ,εχω μια χαρα ηχο απο το 3,5 jack ακομα δν χρειαζομαι HDMI αλλα θα το χρειαστω καποια στιγμη,μου φαινεται οτι ειναι αυτο που ειπε ο gpolic ,οταν λες επαιξε,ενοεις οτι πριν απο αυτο ειχες ηχο απο το 3,5 ενω απο το hdmi οχι ?Δεν θελω να εγκαταστησω αλλους drivers και να μπερδευτουν οι ''οδηγοι'' ... Ηχο απο το hdmi δεν χρησιμοποιω εγω. Απλως σου λεω οτι ο driver που λειπει και βγαζει κιτρινο ειναι καπου εκει. (στα links που εβαλα) Ηχο ειχα απο την καρτα ηχου, και εχω. Δεν παιζω ηχο απο hdmi. (για να μην παρεξηγουμαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.