lionheart75 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 1ον ο τεχνικός είναι γνωστό σου? φίλος σου? Μην εμπιστευεσαι έτσι απλά κάποιον υπάλληλο που θέλει να πουλήσει. 2ον Το CM Elite δεν είναι και κάτι το σπουδαίο σαν κουτί. Αν σου αρέσει το nzxt και το Xigmatek, προχώρα στην αγορά ενός απο τα 2. Είναι καλύτερα απο το συγκεκριμένο CM. 3ον Καλη η VaporX αλλά δεν αξίζουν τα περισσότερα λεφτά. Η Sapphire με το reference cooler είναι πολύ καλή υλοποίηση και σε θερμοκρασίες και σε θόρυβο. 4ον καλές οι stileto και γενικά όσες προτάθηκαν στα ίδια λεφτά στις αντίστοιχες συχνότητες 1600mhz. 5oν Δεν θα πάρεις σε καμμιά περίπτωση IDE DVD/RW. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο απο τη στιγμή που κοστίζει τα ίδια το SATA. 6ον Το Corsair είναι επίσης 80+ με ότι συνεπάγεται αυτό και αφετέρου είναι Corsair. Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο με αυτή τη σύνθεση. Τσάμπα λεφτά. 7ον Ο Seagate ειναι πολύ καλός σκληρός, όπως και ο F3, όπως και ο Black. Ανάλογα με το budjet σου προχωράς. Πάντως δεν πρόκειται να δείς διαφορά ανάμεσα στους τρείς, άρα Seagate. 8ον H Αsrock απλά τα σπάει με τα καλούδια της και στο καινούργιο 890GX, δεν βλέπω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. 9oν Με 750+ ευρώ που σου βγηκε στο τέλος, παίρνεις ακόμα καλύτερο case απο αυτά που προτάθηκαν. Αυτά.
FaRMaKhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 @grimpr δε ξερω κατα ποσο αξιζει ο μικρος postvilas :/ ας τα δωσει σε better psu & ραμ κατα τα αλλα μερεσει η συνθεση σου Ο F3 1ΤΒ με χει καλυψει πολυ καλα απο αποψη ταχυτητας οποτε και τον προτεινω!SSD δεν πηρα λογο αυτου(F3)προς το παρον εχω αυτον για το λειτουργικο και μου αρκει
val007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 βαλω μια AMD Phenom II X6 1055Τ + ============================================================= βαλω μια 5830 +
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 To Coolermaster που προταθηκε θα του δημιουργησει προβλημα με την καρτα γραφικων,η ακρη της θα βρισκει στον δισκο.Επισης αν ποτε θελησει να αλλαξει ψυκτρα θα πρεπει να ξεβιδωσει ολη την μητρικη. Αντιθετα το NZXT στα λεφτα αυτα σου δινει: 1.Καθετο φατνιο δισκων για να μην χτυπαει η καρτα γραφικων τους δισκους και εχεις και cable clatter. 2.Τετραγωνη τρυπα στρην ραχη του πισω κουτιου οπως βλεπεις στην φωτο ωστε να μην ταλαιπωρησαι με την αλλαγη cooler και χρειαζεται να βγαζεις την μητρικη και φτου απο την αρχη. 3.Πολλες θεσεις σε σωστα σημεια για να βαλεις ευκολα πολλους ανεμιστηρες και εξαιρετικο cooling. 4.Πολυ χωρητικοτητα για δισκους. Αν θες να θυσιασεις λειτουργικοτητα για να παρεις την κλασσικουρα δικαιωμα σου και καλη τυχη.
giannisv6 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις σκεψεις σας,το κουτι οντως οπως πολυ σωστα ειπε ο bening ,δεν ειναι οτι καλυτερο το κουτι που ηθελα,το συστημα θα ειναι ε ολοκλήρου απο το πλαισιο ,πηγα πλαισιο (again) και πετυχα εντελως τυχαια τον προισταμενο του καταστηματος,ευγενεστατος πολυ φιλικος και με πολυ εξυπηρετικοτητα, με ρωτησε πως μπορει να με εξυπηρετησει ,του ειπα το και το ,πηρε ενα χαρτι που ειχε σημειωσει την καρτα γραφικων και το CM Elite 332 που ηθελα,και πηγε στο servise λογικα ,και ρωτησε τους τεχνικους τι παιζει με αυτα.Και μου ειπε οτι οντως θα ειναι οριακα οι αποστασεις της καρτας και του σκληρου και επισης δεν θα εχει καλο airflow το κουτι,εν ολιγοις δεν μου το συνιστουσαν,και οπως ειναι λογικο με παρεπεμπε σε ενα αλλο αξιας 90-100 ευρω,δεν ξερω πως τα εφερε η συζητηση και του ειπα με ηρεμια και ευγενια οτι τις τιμες σας εδω στο πλαισιο τους τελαυταιους μηνες δεν τις προλαβαινω με τιποτα ! '' Και ειμαι και τακτικος πελατης σας ''Μου ειπε οντως ετσι ειναι και οτι εχω δικιο δινοντας μου 4-5 καλους λογους (φπα εκτελωνισμους πετρόλια... κ.α.) για την αυξηση των τιμων .... και καταληξαμε στο οτι εγω θα παρω απο εκει το pc που θα φτιαξω,θα το πω στον συγκεκριμενο κυριο,και θα μου κανει μια εκπτωση των 60 ευρω περιπου...και ετσι φυγαμε ολοι χαρουμενοι Οποτε,με τα νεα δεδομενα παω για αυτο το κουτι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Storm-Scout-SGC-2000-KKN1-GP.htm διοτι εχει την καταληλη τιμη μου αρεσει παρα πολυ εξωτερικα το ειδα και απο κοντα,και επισης πλεον δεν νομιζω να εχω προβλημα με τους χωρους στο εσωτερικο ,το μόνο που μου μενει τωρα ειναι να βρουμε μια καλη μητρκη να εχει e sata και να με αφηνει να πειραξω(clockαρω) στο μελλον επεξεργαστη ,RAM , vga λιγο απόλα,να κοστιζει πανω κατω 100 ευρω(αντε'κ λιγο παραπανω)να ειναι asrock - gigabyte - ή asus και βεβαιως μετα optical drive θα ειναι sata και οχι ide που εχω συνθεση πιο πριν,΄περιμενω να με διαφωτισετε
benign Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Κοιτα εμενα η αισθητικη του κουτιου που διαλεξατε δεν μου αρεσει ,γιατι ειναι μιλιταριστικο(μηπως εισαι Ευελπις η αξιωματικος?)αλλα οντως λειτουργικα ειναι πολυ καλο και θα σε εξυπηρετησει πολυ σωστα. Με γεια και ευχομαι να πανε ολα καλα με το νεο σου συστημα.(Και αν θες στο μελλον κατι πιο αισθητικο σε κουτι να διαβαζεις τα ποστς μου.) H Gigabyte αυτην την περιοδο εχει βγαλει εξαιρετικες μητρικες για ολες τις πλατφορμες amd η intel οποτε θα στην προτεινα.Η Asus παλι ειναι πολυ καλη αλλα στα μοντελα απο 120+ (και πανω),προσωπικα και αλλοι φιλοι μου καποιοι απο τους οποιους ειναι τεχνικοι και εδω και Βρεττανια αλλα και Αμερικη βρισκουν εδω και 2 χρονια συχνα προβληματα στην φτηνες Asus.
lionheart75 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις σκεψεις σας,το κουτι οντως οπως πολυ σωστα ειπε ο bening ,δεν ειναι οτι καλυτερο το κουτι που ηθελα,το συστημα θα ειναι ε ολοκλήρου απο το πλαισιο ,πηγα πλαισιο (again) και πετυχα εντελως τυχαια τον προισταμενο του καταστηματος,ευγενεστατος πολυ φιλικος και με πολυ εξυπηρετικοτητα, με ρωτησε πως μπορει να με εξυπηρετησει ,του ειπα το και το ,πηρε ενα χαρτι που ειχε σημειωσει την καρτα γραφικων και το CM Elite 332 που ηθελα,και πηγε στο servise λογικα ,και ρωτησε τους τεχνικους τι παιζει με αυτα.Και μου ειπε οτι οντως θα ειναι οριακα οι αποστασεις της καρτας και του σκληρου και επισης δεν θα εχει καλο airflow το κουτι,εν ολιγοις δεν μου το συνιστουσαν,και οπως ειναι λογικο με παρεπεμπε σε ενα αλλο αξιας 90-100 ευρω,δεν ξερω πως τα εφερε η συζητηση και του ειπα με ηρεμια και ευγενια οτι τις τιμες σας εδω στο πλαισιο τους τελαυταιους μηνες δεν τις προλαβαινω με τιποτα ! '' Και ειμαι και τακτικος πελατης σας ''Μου ειπε οντως ετσι ειναι και οτι εχω δικιο δινοντας μου 4-5 καλους λογους (φπα εκτελωνισμους πετρόλια... κ.α.) για την αυξηση των τιμων ....και καταληξαμε στο οτι εγω θα παρω απο εκει το pc που θα φτιαξω,θα το πω στον συγκεκριμενο κυριο,και θα μου κανει μια εκπτωση των 60 ευρω περιπου...και ετσι φυγαμε ολοι χαρουμενοι Οποτε,με τα νεα δεδομενα παω για αυτο το κουτι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Storm-Scout-SGC-2000-KKN1-GP.htm διοτι εχει την καταληλη τιμη μου αρεσει παρα πολυ εξωτερικα το ειδα και απο κοντα,και επισης πλεον δεν νομιζω να εχω προβλημα με τους χωρους στο εσωτερικο ,το μόνο που μου μενει τωρα ειναι να βρουμε μια καλη μητρκη να εχει e sata και να με αφηνει να πειραξω(clockαρω) στο μελλον επεξεργαστη ,RAM , vga λιγο απόλα,να κοστιζει πανω κατω 100 ευρω(αντε'κ λιγο παραπανω)να ειναι asrock - gigabyte - ή asus και βεβαιως μετα optical drive θα ειναι sata και οχι ide που εχω συνθεση πιο πριν,΄περιμενω να με διαφωτισετε Τι να σε διαφωτίσουμε φίλε μου? Το έχουμε κάνει ήδη σε προηγούμενα posts.
giannisv6 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εξωτερικα για τα γουστα μου του βαζω 7/10 λειτουργικα του βαζω 9.5/10 εχει οτι θελω και με το παραπανω,αλλα δεν εχει και πολλες επιλογες διαφορετικες για να το σκεφτω περισσοτερο, στην τιμη αυτη τριγυρω,οσο για το οτι ειναι milytartyστικο...ε δεν ειναι και πρασινο ναι ειμαι στρατιωτης αυτον τον καιρο μεχρι της 17 Μαιουυυυυυυυυύ ,αλλα φανταρος μόνο,βεβαια...τωρα που το λες ισως με εχουν επηρεαση λιγο οι αξιωματικοι που συναναστεφόμουν γιατι ηταν και πολλοι εκει που με ειχαν... Εληφθει για asus k gigabyte Η Asrock τι σου λεει ?? lionheart75 : Τι να σε διαφωτίσουμε φίλε μου?Το έχουμε κάνει ήδη σε προηγούμενα posts:).[quote} Για πια μητρικη,μονο αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-790XT-USB3-AM3-790X-DDR3.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASROCK-880-G-XTREME-3-SAM3-880G-DDR3-VGA-1O4ASR-880GEXTREME3.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASUS-M4A88TD-m-EVO-USB3-sAM3-880G-DDR3-VGA-90-MIBD05-G0EAY00Z.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASUS-MB-M4A89GTD-PRO-AM3-890GX-DDR3-VGA-90-MIBBV0-G0EAY00Z.htm ?
pano Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Oρίστε και καποια άλλα κουτιά σύμφωνα με τα ''αισθητικά'' σου πρότυπα http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977695&Products=1270990,1136984,1309013,1423363
fastmanakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα το τελευταίο coolermaster απο το πόστ του απο πάνω φίλου.
giannisv6 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Oρίστε και καποια άλλα κουτιά σύμφωνα με τα ''αισθητικά'' σου πρότυπα http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977695&Products=1270990,1136984,1309013,1423363 Το μονο που ανταγωνιζετε το scout ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm αλλα το scout εχει και πλαινο ''παραθυρο'' και ρυθμιζομενα ledακια που θα μου αρεσαν σε μπλε αλλα ειναι κοκκινα,χειρολαβες ωραια κουμπακια στο πανω μερος...οσο το βλεπω πιο λπολυ μ'αρεσει :-D ---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:40 ---------- Παιδια το κουτι εκλεισε Μητρικη μενει και τέλος με αυτο το κουραστικο puzzle Ολα αυτα αξιζουν ? •ASUS Xtreme Design •ASUS Hybrid Processor - TurboV EVO •Auto Tuning, TurboV, CPU Level UP, and GPU Boost •ASUS Hybrid Switch •Core Unlocker •Turbo Key II •ASUS Hybrid OS - Express Gate •ASUS Power Solutions •4+1 Phase Power Design •ASUS Anti-Surge Protection •ASUS EPU •ASUS Exclusive Features •MemOK! •ASUS Quiet Thermal Solution •ASUS Fanless Design: Heat sink solution •ASUS FanXpert •ASUS EZ DIY •ASUS Q-Shield •ASUS O.C. Profile •ASUS CrashFree BIOS 3 •ASUS EZ Flash 2 •ASUS MyLogo 2 •Multi-language BIOS •Precision Tweaker 2: •vCore: Adjustable CPU voltage at 0.003125V increment •vDIMM: 64-step DRAM voltage control •vChipset (NB): 64-step Chipset voltage control •SFS (Stepless Frequency Selection) •HT tuning from 100MHz up to 550MHz at 1MHz increment •PCI Express frequency tuning from 100MHz up to 150MHz at 1MHz increment •Overclocking Protection: •ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASUS-MB-M4A89GTD-PRO-AM3-890GX-DDR3-VGA-90-MIBBV0-G0EAY00Z.htm Αυτη η Asus λεει οτι τα'χει...
benign Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το τελευταιο Coolermaster ειναι το πιο καλο απο ολα οσα εδειξες.Παρε αυτο. Επισης η Αsus που εδειξες φαινεται πολυ καλη.Για μενα....βουρ στον πατσα.Και καλος πολιτης.
pano Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 foto από coolermaster elite 334 με gts 250 http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=71936&d=1273143832 Δεν κατάλαβα οτι για να δείς την foto χρειάζεται εγγραφή,ας διαγραφεί.
giannisv6 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Το τελευταιο Coolermaster ειναι το πιο καλο απο ολα οσα εδειξες.Παρε αυτο. Επισης η Αsus που εδειξες φαινεται πολυ καλη.Για μενα....βουρ στον πατσα.Και καλος πολιτης. Ok το κουτι θα ειναι αυτο,ευχαριστω φιλε μ ! Υπαρχει καμια διαφορα αν παρω sata 2 μητρικη κ σκληρο απο το sata3 ???Αμα ειναι sata 3 θα πιανει 6gb/s.... ? (Γιατι σε sata2 και μητρικη και σκληρος μου βγαινει πιο οικονομικος) 1.Οταν μια μητρικη λεει ''εως και 1866ΜΗz σε Ο.C. mode '' τι εννοει σε overclock mode ? 2.Υπαρχει περιπτωση να παρω αυτες Mushkin Blackline Stiletto 4GB DDR3-1600 Ram Kit και να τις overclock στα 1800mhz ?? 3. H Saphire vapor X μπορει να ''ενωθει'' με αλλη μια με το Crossfire X - Crossfire - Crossfire hybrid ? Ποιο απο αυτα υποστηριζει η συγκεκριμενη καρτα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.