giannisv6 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε με το να συνθεσω ενα καινουργιο pc,αρκετα γρηγορο και ικανο να λειτουργησει κανονικοτατα εως και με αυτη την οθονη samsung t200hd 20'' ,ενοειτε πως θελω να παρακολουθω ταινιες και βιντεο στην μεγιστη αναλυση για εκεινη την οθονη ... Θα ηθελα να ειναι intel να εχει αρκετη ραμ και μια 'καλη' καρτα γραφικων ωστε να παιζω το Crysis και το NFS Shift σε αρκετα ικανοποιητικα γραφικα και απροβληματιστα,δηλαδη χωρις απροοπτα,επισης συνηθιζω να κανω tuning το case του pc,π.χ. Ledακια, extra ανεμιστηρακια ,και κανα σωληνα με φως,thats all,ελπιζω να μην σας ζαλισα με τις πιθανων υπερβολικες απαιτησεις μου σε συγκριση με τα χρηματα αυτα... Ευχαριστω προκαταβολικα(ενοειτε πως το pc θα προερχεται απο το καταστημα πλαισιο)
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μιλάμε μόνο για πύργο; Ποντίκι / πληκτρολόγιο / ηχεία έχεις;
giannisv6 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ναι ναι,μονο πυργο τα υπολοιπα τα εχω και με το παραπανω,και λεω να παραμεινω με τα πολυαγαπημενα XP για λειτουργικο
Dropsreef Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παρατηρηση 1η:Ποιος ο λόγος να πας στον ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ intel(υπολογιζοντας μηρικη+επεξεργαστη) οταν αφενος το budget σου ειναι περιορισμενο αφετερου για την χρηση που τον θελεις σε υπερκαλυπτει ο AMD! Παρατηρηση 2η:Ξαφνικα σημερα ειδα τις τιμες στο πλαισιο να εκτοξευονται!Πιστευω οτι ενας συνδυασμος απο pc1 και πλαισιο ειναι ο ιδανικος για την δημιουργια ενος ισχυρου συστηματος! Μητρικη που υποστηριζει sata3,usb3.0,e-sata!Καρτα γραφικων που θα σε καλυψει με την οθονη που εχεις!Τροφοδοτικο υπερ υπερ αρκετο και απο τις καλυτερες εταιριες!Μνημη ram 4gb!Dvdrw εντελως αθορυβο και εξισσου ποιοτικο!Σκληρο δισκο σου εβαλα στα 640gb(ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν οι samsung απο το πλαισιο) Προσωπικη μου αποψη οτι στα χρηματα αυτα δεν μπορω να φανταστω κατι καλυτερο! Συνολικο κοστος 712€(αν δεν θες να ξεπερασεις τα 700€ βαλε αυτο το τροφοδοτικο:CORSAIR CMPSU-450VX 450W 64,13€ που βαση τροφοδοτικης ισχυος θα σε καλυψει ανετοτατα και το συνολικο κοστος ειναι 700€ ακριβως)
Dropsreef Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 και λεω να παραμεινω με τα πολυαγαπημενα XP για λειτουργικο καλα χρυσα τα xp αλλα μιλαμε για λειτουργικο δεκαετιας!παμε παρακατω πλεον
giannisv6 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παρατηρηση 1η:Ποιος ο λόγος να πας στον ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ intel(υπολογιζοντας μηρικη+επεξεργαστη) οταν αφενος το budget σου ειναι περιορισμενο αφετερου για την χρηση που τον θελεις σε υπερκαλυπτει ο AMD! Παρατηρηση 2η:Ξαφνικα σημερα ειδα τις τιμες στο πλαισιο να εκτοξευονται!Πιστευω οτι ενας συνδυασμος απο pc1 και πλαισιο ειναι ο ιδανικος για την δημιουργια ενος ισχυρου συστηματος! Μητρικη που υποστηριζει sata3,usb3.0,e-sata!Καρτα γραφικων που θα σε καλυψει με την οθονη που εχεις!Τροφοδοτικο υπερ υπερ αρκετο και απο τις καλυτερες εταιριες!Μνημη ram 4gb!Dvdrw εντελως αθορυβο και εξισσου ποιοτικο!Σκληρο δισκο σου εβαλα στα 640gb(ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν οι samsung απο το πλαισιο) Προσωπικη μου αποψη οτι στα χρηματα αυτα δεν μπορω να φανταστω κατι καλυτερο! Συνολικο κοστος 712€(αν δεν θες να ξεπερασεις τα 700€ βαλε αυτο το τροφοδοτικο:CORSAIR CMPSU-450VX 450W 64,13€ που βαση τροφοδοτικης ισχυος θα σε καλυψει ανετοτατα και το συνολικο κοστος ειναι 700€ ακριβως) Φιλε μ'προτιμω να μου χτισει Pc το πλαισιο εξ ολοκληρου,για να μην εμπλακω εγω και πολυ και για να εχω και την εγγυηση απο το πλαισιο ,δεν θα ηθελα να δοκιμασω AMD,χωρις να εχω να τους προσαψω κατι...,αλλα τοσα χρονια παιζω μπαλα μονο με intel onty Η καρτα γραφικων ειναι αξιοπιστη...? Το κουτι μου φαινεται υπερβολικα 'σεμνο' , νομιζω οτι το πιο οικονομικο coolermaster θα ηταν καλυτερα(?) Τα 4gbDDR3 μηπως ειναι too much για τα δυο αυτα παιχνιδια που με ενδιαφερουν ... ?
onty Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ναι η καρτα ειναι καλη..Εγω θα σου προτεινα αν βγαλεις 2 GB ram τα 50 Ε να τα βαλεις και να παρεις την 5830 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/PowerColor-Pcs-Plus-Hd5830-1Gb-AX5830-1GBD5-PPDH.htm και οχι ενα κουτι...Στο λεω εκ πειρας οτι το κουτι πρεπει απλα να ειναι επαρκες και οχι καγκουριστηκο.. Αν ειχες καλυτερο budget το συζητουσαμε..
Xristaras12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τα 4gbDDR3 μηπως ειναι too much για τα δυο αυτα παιχνιδια που με ενδιαφερουν ... ? μια χαρα ειναι.Ασε που δεν θα βλεπεις και ολη την μνημη αυτη καθως προφανως θα εχεις 32 bit λειτουργικο
Dropsreef Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Φιλε μ'προτιμω να μου χτισει Pc το πλαισιο εξ ολοκληρου,για να μην εμπλακω εγω και πολυ και για να εχω και την εγγυηση απο το πλαισιο ,δεν θα ηθελα να δοκιμασω AMD,χωρις να εχω να τους προσαψω κατι...,αλλα τοσα χρονια παιζω μπαλα μονο με intel Σε ενδιαφερει να εχεις το καλυτερο δυνατο σύστημα ή να εχεις απλα Intel!Οκ δικα σου ειναι τα χρηματα εσυ αποφασιζεις! ΠΑντως απο 95€ χθες οι ram στα 110 σημερα μου φαινεται εξωπραγματικο
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Αν θες την γνώμη μου κάνε στον εαυτό σου την χάρη και πάρε αυτό εδώ... Δεν νομίζω ότι με κάποιο άλλο σύστημα θα έχεις καλύτερες επιδώσεις στα παιχνίδια, ακόμα και με ακριβότερο intel! O λόγος είναι διότι ότι πιο ακριβό πληρώνεις σε intel είναι κυρίως για o/c που δεν νομίζω να κάνεις... Με την οθόνη πάντως που έχεις και με αυτόν τον πύργο απλά θα παίζεις τα πάντα full!
onty Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ρε αδερφε τα ιδια του βαλαμε αν εξερεσεις μητρικη και επεξεργαστη. Σαφως και ο i5 ειναι καλυτερος αν συγκρινεις τα 2 συστηματα. Οκ ειπαμε value for money h AMD σαν συνδιασμος CPU me MOBO . Εσυ εβαλες μητρικη με 140 Ε λες και θα κανει crossfire η τρελο overcklock.
Tony_Montana Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Παρατηρηση 1η:Ποιος ο λόγος να πας στον ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ intel(υπολογιζοντας μηρικη+επεξεργαστη) οταν αφενος το budget σου ειναι περιορισμενο αφετερου για την χρηση που τον θελεις σε υπερκαλυπτει ο AMD! Παρατηρηση 2η:Ξαφνικα σημερα ειδα τις τιμες στο πλαισιο να εκτοξευονται!Πιστευω οτι ενας συνδυασμος απο pc1 και πλαισιο ειναι ο ιδανικος για την δημιουργια ενος ισχυρου συστηματος! Μητρικη που υποστηριζει sata3,usb3.0,e-sata!Καρτα γραφικων που θα σε καλυψει με την οθονη που εχεις!Τροφοδοτικο υπερ υπερ αρκετο και απο τις καλυτερες εταιριες!Μνημη ram 4gb!Dvdrw εντελως αθορυβο και εξισσου ποιοτικο!Σκληρο δισκο σου εβαλα στα 640gb(ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν οι samsung απο το πλαισιο) Προσωπικη μου αποψη οτι στα χρηματα αυτα δεν μπορω να φανταστω κατι καλυτερο! Συνολικο κοστος 712€(αν δεν θες να ξεπερασεις τα 700€ βαλε αυτο το τροφοδοτικο:CORSAIR CMPSU-450VX 450W 64,13€ που βαση τροφοδοτικης ισχυος θα σε καλυψει ανετοτατα και το συνολικο κοστος ειναι 700€ ακριβως) ...παρα πολύ καλή σύνθεση βαλε καλύτερα 4 Ram και βαλε ακόμα πιο φθηνό τροφοδοτικό http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003362 και κουτί μπορείς να πάρεις και το απλό το 690 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006202 δεν ξέρω αν αξίζουν οι διαφορές για 30 ευρώ. ,δεν θα ηθελα να δοκιμασω AMD,χωρις να εχω να τους προσαψω κατι...,αλλα τοσα χρονια παιζω μπαλα μονο με intel Γιατί η σύνθεση στα λεφτά που σου λεει είναι καλύτερη. Δεν το καταλαβαίνω το καταλαβαίνω θέλω να είναι Ιντελ Σε ενδιαφερει να εχεις το καλυτερο δυνατο σύστημα ή να εχεις απλα Intel!Οκ δικα σου ειναι τα χρηματα εσυ αποφασιζεις!ΠΑντως απο 95€ χθες οι ram στα 110 σημερα μου φαινεται εξωπραγματικο εγω ηθελα κάτι μνήμες και απο 125 τις πήγαν 150
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ρε αδερφε τα ιδια του βαλαμε αν εξερεσεις μητρικη και επεξεργαστη. Σαφως και ο i5 ειναι καλυτερος αν συγκρινεις τα 2 συστηματα. Οκ ειπαμε value for money h AMD σαν συνδιασμος CPU me MOBO . Εσυ εβαλες μητρικη με 140 Ε λες και θα κανει crossfire η τρελο overcklock. Αν πιστεύεις ότι 2 vs 4 cores είναι καλύτερα οκ! Αν πιστεύεις ότι 640GB/16MB/sata2 vs 640GB/64MB/sata3 είναι πάλι καλύτερα οκ! Αν επίσης πιστεύεις ότι με τα ίδια λεφτά δεν τον συμφέρει να πάρει μητρική που του δίνει την δυνατότητα να βάλει άλλη μια κάρτα, αν αλλάξει οθόνη στο μέλλον από το να αλλάζει και κάρτα γραφικών, είναι επίσης καλύτερο, τότε πάλι οκ!
Tony_Montana Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 . Εσυ εβαλες μητρικη με 140 Ε λες και θα κανει crossfire η τρελο overcklock. πια εχει 140? αυτή δεν είπε? [ιhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-770TA-UD3-AM3-DDR3-770-770TA-UD3.htm 93 λέει εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.