evnomia Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Θα ηθελε κανεις να μου δανεισει βιβλιο Joomla, οποιος εχει? Κοιτουσα για να αγορασω αλλα σκεφτηκα οτι καλη εναλλακτικη ειναι κι αυτη. Μπορω να του δωσω ενα ποσο απο την τιμη του βιβλιου ως δικλιδα ασφαλειας για αυτον. και οταν το επιστρεψω να επιστραφει κι αυτο.. Αθηνα μενω.Απο τριτη ,δηλαδη, 8α μαι εκει.
antonisid Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ρε συ...βρες κανα tutorial , κανα pdf απ το ιντερνετ κτλ...κι ετσι μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.
evnomia Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Εχω διαβασει ηδη 2-3 pdf αλλα δεν με βοηθησαν και πολυ.. Αν μπορεις προτεινέ μου. Και πανω στο Virtuemark αν ξερεις.
yiannis72 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Πριν λίγες μέρες το αγόρασα κι εγώ και όπως καταλαβαίνεις το χρειάζομαι.Πάντως σ'αυτό το site απ'ότι κατάλαβα το βγάζει συχνά σε προσφορά και σε πολύ συμφέρουσα τιμή(με αυτή την τιμή το αγόρασα),οπότε θα πρότεινα να έχεις το νου σου. http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=48674&sid=454de494bbbe6f5af01549b5895daaca
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.