dazeman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Φίλοι μου, ξέρει κανείς σε τι χρησιμεύουν οι usb εισοδοι στο ps2 ; Ευχαριστώ..
Xristaras12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εμενα μου χρησιμευουν για να κανω backup σε φλασακι τα saves απο τις memory cards με ειδικο προγραμμα εννοιειται
dazeman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ξέρεις εάν μπορεί να γίνει και το αντίθετο; Δηλ. να μεταφέρεις δεδομένα που είναι γραμμένα σε στικάκι στην κάρτα μνήμης; Σε αυτό που αναφέρεις χρησιμοποιείς μόνο ειδικό software ή έχεις κάνει και κάποια μετατροπή στο hw ή χρησιμοποιείς κάποιο άλλο μέσο;
Xristaras12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 χρησιμοποιω το action replay max.Αυτο απο την μια εχει κατι σαν patch και πειραζει τα παιχνιδια(μοντιφες κλπ)πχ να τερματισεις το GT4,να παρεις τεραστιο ποσο χρηματων και πολλα αλλα σε διαφορα παιχνιδια.Κοιτα με αυτο το προγραμμα μπορω να μεταφερω και απο το στικ στην καρτα μνημης τα saves.Δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο εκτος απο ενα modchip.
basilis5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 εμενα μου χρησιμευε οταν εβαζα το μικροφωνο την καμερα κιθαρα κλπ επισης αν ψαχτεις μπορεις να φορτωνεις παιχνιδια εκει και να παιζεις
dazeman Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ Xristaras12 &Βασίλη, απ' ότι έψαξα μέχρι στιγμής το όλο ζήτημα είναι, να μπορεί να κάνει boot είτε απο την κάρτα μνήμης είτε απο στικάκι. (με κατάλληλο soft εννοείται). Αλλά για να γίνει αυτό η θα πρέπει να έχω modchip ή δισκάκι swapmagic. Ήδη την πάτησα γιατί αγόρασα μια κοινή κάρτα μνήμης ενώ θα μπορούσα να πάρω μια memor32. Οπότε η μόνη λύση είναι να πάω για modchip και μετά εγκαθιστώ FMCB. Τα λέω σωστά ή κάνω κάπου λάθος;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 καποτε ψαχνομουν κ εγω για κατι τετοιο αλλα δεν ειχα τις γνωσεις τοτε να τα κανω ολα αυτα..τωρα κουτσα στραβα μπορω αλλα δεν εχω την διαθεση..(εχει μεινει το slimακι παρατημενο μεσα στο κουτι του ps3 μου χεχε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.