chaplin1981 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μπα δεν παιζει να το τσιπαρα.Ετσι απλα χωρις επιχειρημα.Αλλωστε και το 2 αργησα πολυ να το τσιπαρω.
aris1986 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Με 20 ευρώ παίρνω παιχνίδια καινούργια original για ps3 τι αντιγραμένα 20 και 30 λέτε; Εχεις βρει και συ τον ανθρωπο σου ε?
skanjos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 day0 για μένα,αν και έχω 360 για αυτή την δουλιά.δεν θα με χαλούσε όμως να δοκίμαζα και κάποια ps3 exclusives που δεν μου φτάνουν τα λεφτά να αγοράσω. μερικοί κολάνε στο κόστος απο τα δισκάκια,έχουν πέσει αρκετά οι τιμές.προσωπικά ελπίζω να σπάσουν το fat32/nfts protection για να κάνουμε δουλειά με εξωτερικό δίσκο και iso's σαν το psp ένα πράμα.
windshear Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν είναι μόνο για το gaming...ο λόγος που καρτερώ για το custom firmware είναι να γίνει ενα media center στο σαλόνι. Με XBMC και αρκετά emulators και τα ps3 games πάντα original, αλλά μας έχουν υποσχεθεί και iso loader...μακράν τα games που έχω παίξει στο ps3 είναι από τα καλύτερα (σε διάστημα 20 ετών gaming) και είναι exclusive..
aris1986 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν είναι μόνο για το gaming...ο λόγος που καρτερώ για το custom firmware είναι να γίνει ενα media center στο σαλόνι. Με XBMC και αρκετά emulators και τα ps3 games πάντα original, αλλά μας έχουν υποσχεθεί και iso loader...μακράν τα games που έχω παίξει στο ps3 είναι από τα καλύτερα (σε διάστημα 20 ετών gaming) και είναι exclusive.. Καλα 20 χρονια gamer και τωρα είδες το ''φως'' με τα games; Εγω ειμαι 15 χρονια gamer και τα παιχνίδια που υπήρχανε δεν θα ξαναυπάρξουν. Τα exclusives ειναι παιχνίδια του λαού με ωραια γραφικά.Δεν εχουν κατι το σπουδαίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.