fearwhatnow Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δεν θα εβαζα.Δεν προλαβαινω καν αυτα που εχω να τερματισω.Και εχω και καλο gaming pc οποτε σε ps3 παιρνω μονο τα exclusives και κυριως τα αμερικανικα sports games οποτε με καλυπτει απολυτα το ps3 σε non-chip κατασταση.
xavier Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 τι το λιγοτερο εχουν; τπτ ρε. αφου καποια παιχνιδια εχουν πιασει εναν ικανοποιητικο αριθμο πωλησεων ας πουμε μετα απο κανα χρονο απο την ημερομηνια κυκλοφορια τους, τα πουλανε πιο φτηνα... εμενα με βολευει το freezz του σεβεν...γιατι να αγορασω το gow που το τερματισα σε 2 ημερες? αν το τσιπ σημαινει να χασω το ονλαιν κομματι του ps3 δεν θα το εβαζα, αν υπαρχει τροπος να μη χασω τιποτα απο τις υπηρεσιες που εχω σημερα και να τσαμπε παιχνιδια εξτρα υπηρεσιες και psn κανονικα, τοτε θα το εβαζα χθες...
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 εσεις ολοι που θα το βαζατε,εχετε τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη α)στο ατομο που θα το βαλει β)στο κατα ποσο θα αντεξει μετα η κονσολα;
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ναι γιατι μονος του μου λεει οτι για 3 χρονια οτι προβλημα υπαρξει θα το το φτιαξει no problem.
Toufas Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 δηλαδη, δεν βαζουμε chip επειδη αν βαλουμε θα πρεπει να παιρνουμε ΟΤΙ παιχνιδι βγαινει αρα δεν θα παιζουμε κανενα. οκ
xavier Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 το πιο συνηθισμενο προβλημα των ps3 ειναι οτι σε καποια φαση χαλαει το ματι που διαβαζει τα bluray...αν βγει ενα iso loader που θα διαβαζει απο το σκληρο η κονσολα θα εχει πολυ μεγαλυτερη διαρκεια ζωης... γενικα πολλα εξαρτονται απο τον τυπου του χακαρισματος...
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 εχω την εντυπωση οτι ετσι θα γινει πιο αργη σαν κονσολα..με τα σημερινα δεδομενα ηδη σε πολλα παιχνιδια ο σκληρος δουλευει συνεχεια,φαντασου να τραβαει και απο εκει παιχνιδι...
xavier Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 χωρις να ειμαι ειδικος, νομιζω οτι το διαβασμα των αρχειων απο το σκληρο γινεται πολυ πιο γρηγορα απο οτι απο το δισκακι.
aris1986 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 χωρις να ειμαι ειδικος, νομιζω οτι το διαβασμα των αρχειων απο το σκληρο γινεται πολυ πιο γρηγορα απο οτι απο το δισκακι. Eχεις δικαιο απλως τον ''καταπονείς'' τον σκληρο. Επισης στην γρηγοραδα παιζει ρολο και οι στροφες του σκληρού.
alx255 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 ομως αν παιζει iso απο σκληρο με cfw ξερετε ποσσοι θα πανηγυρισουν που εχουν xαλασμενο ps3 εκτος εγγυησης που δεν διαβαζει bluray? ενας φιλος μου, εχει 2(χαλασμενα)... και επισης θα εχει και επιπλεον εφαρμογες απο emulators μεχρι media player που θα μπορουν να αναπαραγουν mkv με εξωτερικους υποτιτλους... πιο λειτουργικους browsers για το ιντερνετ και ποσσες ακομα πιο βολικες εφαρμογες... σωστος και εμενα με ενδιαφερει κατι τετοιο.
MikeRockMetal Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 θα το σκεφτομουν.. τα αυθεντικα παιχνιδια ειναι πανακριβα (60 - 70 ευρω) αλλα και παλι.. τα αντιγραφα θα ηταν σε dual layer οποτε λογικα το ενα αντιγραφο θα εκανε γυρω στα 20-30 ευρω και δεν θα μπορουσα να παιξω ονλινε... αλλα ολα αυτα ειναι ονειρα δεν νομιζω να βγει ποτε τσιπακι!
Luxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Γιατι το αντιγραφο να ηταν τοσο ακριβο; Ενα δισκακι δε κανει πανω απο 5 ευρω..
soso75 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Με 20 ευρώ παίρνω παιχνίδια καινούργια original για ps3 τι αντιγραμένα 20 και 30 λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.