aris1986 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ποτε.λιγα παιχνιδια και καλα. Και εγω αυτο λεω χωρια που θα μπαναρανε το PSN!
basilis5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μπορει να γινει η δουλεια χωρις τσιπ με custom firmware οπως στο psp πιο πιθανο μου φαινεται αν γινει ποτε
Thrylos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εξαρταται απο πολλα πραγματα που δεν αναφερεις. Δηλαδη σε τι μορφη θα ειναι τα "αντιγραφα ασφαλειας" που θα βρισκουμε Online? Θα απαιτουν bluray αγγραφο ή DVD? Αν ναι, 25αρι ή 50αρι? Ποσο γρηγορα θα γεμισει το online με επαρκες υλικο? Ποση επεμβαση θα απαιτει στην κονσολα, θα μπορει να αφαιρεθει και να διατηρειται η εγγυηση? Τελικα η πιθανοτερη απαντηση ειναι ΟΧΙ, και ο λογος ειναι απλος.....το Xbox. Με την τιμη του να ειναι ιδιαιτερα χαμηλη για ενα arcade, με το υλικο αφθονο online και τα αγγραφα να κοστιζουν 1.5 ευρω, το φλασαρισμα να ειναι δωρεαν, και με δεδομενο οτι τα παιχνιδια που ειναι ps3 exclusive ειναι ελαχιστα, αλλα και το οτι το ps3 εχει δωρεαν online, νομιζω συμφερει καθε ps3 user που θελει αντιγραφα, απλα να παρει ενα xbox και να καλυφτει κατα 99% και να μη χασει και το free online του ή την εγγυηση της πανακριβης κονσολας του... Στην ιδανικη περιπτωση παιρνεις και ενα μεταχειρησμενο banned 360 με λιγοτερο απο 100 ευρω και κανεις τη δουλεια σου αριστα, και τα 2-3 καλα παιχνιδια που δεν υπαρχουν και τα θες οπωσδηποτε ας τα παρεις αυθεντικα στο ps3 και παρε και αυθεντικα οσα αλλα θες να παιξεις online...
Luxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πλακα-πλακα ψηθηκα και για xbox. Για πες, μπορω να βρω καπου banned και hacked xbox 360 να αγορασω;
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Όχι ποτέ ξανά. Είχα τσιπάρει το PS1 και έπαιρνα παιχνίδια με το φτυάρι ούτε το 10% δεν προλάβαινα να τερματίσω και αμέσως πήγαινα στο επόμενο, δεν μπορούσα έτσι να ευχαριστηθώ κανένα παιχνίδι. Η μαγεία του να επιλέγεις λίγα και καλά παιχνίδια για να αφιερώσεις τον χρόνο σου και "παίρνεις" πλήρως ότι είχε να σου δώσει κάθε game είχε χαθεί τελείως. Άσε που σου χαλούσε και το μηχάνημα στην τελική, τσιπάρισμα ποτέ ξανά.
nyne Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 αν επαιζε iso loader απο δισκο το εβαζα το τσιπακι σημερα και οχι αυριο.Ετσι και αλλιως το online του ps3 δεν με συγκινεί και ιδιαίτερά...
Thrylos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πλακα-πλακα ψηθηκα και για xbox. Για πες, μπορω να βρω καπου banned και hacked xbox 360 να αγορασω; Δε θελω να κανω διαφημηση, και ουτε τον ξερω κιολας τον ανθρωπο και αν ισχυει ακομα η αγγελια του, αλλα τετοιες αγγελιες βγαινουν τακτικα στο forum : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=370079 Εχω δει στο παρελθον ακομα και με 60 ευρω (σε χειροτερη κατασταση μαλλον)....μιλαμε για τιμες κοντα στην τιμη ενος (1ος!)-αντε 2 αυθεντικων παιχνιδιων για οποιαδηποτε κονσολα. Εγω κατι τετοιο θα εκανα αν ειχα ps3...βεβαια ισως γι'αυτο δεν εχω...αλλα γενικα η εμπειρια μου απο το xbox μου δειχνει οτι δεν υπαρχει τροπος να νιωσεις ασφαλης απο το ban αμα το κανεις το πειραγμα, περαν του να εχεις και δευτερη κονσολα απειραχτη....οποτε μιας και το ps3 εχει και δωρεαν online....δε θα το χαραμιζα...αν δεν υπηρχε η εναλλακτικη του xbox το συζητουσαμε, ειδικα για καποιον που σπανια παει Online...
loukas77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εξαρταται απο πολλα πραγματα που δεν αναφερεις. Δηλαδη σε τι μορφη θα ειναι τα "αντιγραφα ασφαλειας" που θα βρισκουμε Online? Θα απαιτουν bluray αγγραφο ή DVD? Αν ναι, 25αρι ή 50αρι? Ποσο γρηγορα θα γεμισει το online με επαρκες υλικο? Ποση επεμβαση θα απαιτει στην κονσολα, θα μπορει να αφαιρεθει και να διατηρειται η εγγυηση? Τελικα η πιθανοτερη απαντηση ειναι ΟΧΙ, και ο λογος ειναι απλος.....το Xbox. Με την τιμη του να ειναι ιδιαιτερα χαμηλη για ενα arcade, με το υλικο αφθονο online και τα αγγραφα να κοστιζουν 1.5 ευρω, το φλασαρισμα να ειναι δωρεαν, και με δεδομενο οτι τα παιχνιδια που ειναι ps3 exclusive ειναι ελαχιστα, αλλα και το οτι το ps3 εχει δωρεαν online, νομιζω συμφερει καθε ps3 user που θελει αντιγραφα, απλα να παρει ενα xbox και να καλυφτει κατα 99% και να μη χασει και το free online του ή την εγγυηση της πανακριβης κονσολας του... Στην ιδανικη περιπτωση παιρνεις και ενα μεταχειρησμενο banned 360 με λιγοτερο απο 100 ευρω και κανεις τη δουλεια σου αριστα, και τα 2-3 καλα παιχνιδια που δεν υπαρχουν και τα θες οπωσδηποτε ας τα παρεις αυθεντικα στο ps3 και παρε και αυθεντικα οσα αλλα θες να παιξεις online... Εγώ θα έβαζα αλλά μετά από αυτά που διάβασα... Έχετε δίκιο! Δεν αξίζει...
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ομως αν παιζει iso απο σκληρο με cfw ξερετε ποσσοι θα πανηγυρισουν που εχουν xαλασμενο ps3 εκτος εγγυησης που δεν διαβαζει bluray? ενας φιλος μου, εχει 2(χαλασμενα)... και επισης θα εχει και επιπλεον εφαρμογες απο emulators μεχρι media player που θα μπορουν να αναπαραγουν mkv με εξωτερικους υποτιτλους... πιο λειτουργικους browsers για το ιντερνετ και ποσσες ακομα πιο βολικες εφαρμογες...
Xristaras12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Xavier ας μην τρελαινομαστε,κονσολα ειναι ασχετα αν μπορει να κανει πολλα πραγματα οταν και αν σπασει.Και εγω θα ελεγα οχι στο αμεσο τσιπαρισμα.Εχω ps2 τσιπαρισμενο και με κραταει καλα ακομη.Στο PS3 λιγα και καλα παιχνιδια.Κ αν δεν θες να ξοδευεσαι,δεν ειναι αναγκη να παρεις παιχνιδι την ημερα που θα βγει,γ αυτο υπαρχουν και τα platinum.Την ιδια συλλογη θα κανεις ετσι κ αλλιως.Κ εγω αυτην την τακτικη ακολουθω.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ειναι τα παιχνιδια που βγαινουν σε χαμηλοτερη τιμη,αυθεντικα φυσικα.Ειναι αυτα στην γκρι συσκευασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.