Προς το περιεχόμενο

χαμηλη ταχυτητα ιντερνετ (HOL)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ολους.θα ηθελα να ρωτησω γιατι μου κανει πολυ εντυπωση,πριν απο 4 ημερες περιπου μπηκε η καινουργια μου συνδεση ΗΟL double play.η συνδεση που υποτιθεται θα ειχα θα ηταν 6mbps.ειπα ενταξει δεν μπορει να ειναι τοσο θα ειναι λιγοτερο (4-5mbps).σημερα που σας μιλαω μπαινω στο ιντερνετ για να κανω ενα speedtest και μου βγαζει οτι εχω μονο 200kbps!!!!!!!!!!λεω δεν μπορει,και παω σε ενα αλλο site για speedtest αλλα παλι μου βγαζει καπου εκει γυρω την ιδια ταχυτητα!επειδη δεν μπορω να βρω αλλη λυση παρακαλω παιδια βοηθηστε με. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!:-)

Δημοσ.

1.Δες στα στοιχεία του router σε τι ταχύτητα κλειδώνεις. Διάβασε το manual για το που είναι ακριβώς

2.Κατέβασε με ένα download manager κάποιο μεγάλο αρχείο από κάποιο γρήγορο server (π.χ. adobe). Εκεί θα δεις την πραγματική ταχύτητα

3.ταχύτητα 200kbps σημαίνει "χοντρικά" ΤΑΧΎΤΗΤΑ 2MB

εδώ είμαστε για τα περαιτέρω

Δημοσ.
200kbps=25kb ;)

εκτως και αν δεν καταλαβα καλα....

αν εννοείς για το

3.ταχύτητα 200kbps σημαίνει "χοντρικά" ΤΑΧΎΤΗΤΑ 2MB

εννοώ 2mbps

η έννοια 200kbps=25kb δεν υφίσταται (ταχύτητα και μέγεθος)

Δημοσ.

οχι εννοω οτι οταν παω speedtest.net sto στροφομετρο που εχει μου βγαζει 200, δηλαδη ταχυτητα download 25 και κατι kbps.

τι πηγαινει στραβα ρε παιδια???????

Δημοσ.

Διαβαζουμε τα ψηλα γραμματα πριν κανουμε συνδεση καπου, και η HOL λεει οτι αν δεν εισαι στο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ δικτυο της τοτε παιρνεις ιντερνετ μεσω του δικτυου του ΟΤΕ, στα 2Μbps...

Προφανως αυτο συμβαινει στην δικια σου περιπτωση. Αν ομως εισαι σε ιδιοκτητο της HOL τοτε πιθανοτατα να εχουν καποιο φιλτρο στην γραμμη σου που σε περιοριζει στα 2Mbps, οποτε παρε ενα τηλεφωνακι να τους ενημερωσεις. Αν και σου βαζω στοιχημα οτι μαλλον εισαι μεσω ΟΤΕ...

Δημοσ.

romelie είσαι στο ιδιόκτητο της hol ή όχι;

(Θα) σου έρχεται και λογαριασμός παγίου από τον ΟΤΕ ή θα πληρώνεις ΜΟΝΟ σε hol;

Δημοσ.

Το οτι εισαι θεσσαλονικη δε μου λεει κατι, μπορει να μην εχει ιδιοκτητο η HOL στην περιοχη σου, παρε τηλεφωνο και ρωτησε τους, αλλα και στο site νομιζω εχουν σιγουρα καποιο εργαλειο που βαζεις το τηλεφωνο σου και σου λεει αν καλυπτεται απο ιδιοκτητο η οχι...

Εχει στην homepage της HOL δεξια σχετικο πεδιο, μολις το ειδα, βαζεις το τηλεφωνο σου και σου λεει...

θεσσαλονικη μενω δεν πιστευο να μην καλυπτομαι!!!! τι λες εσυ johnny21a?
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε το μήνυμα οτι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή (HOL DOUBLE PLAY GR) κ οτι είναι σε δοκιμαστικη λειτουργία αλλά δεν βλέπω καλή ταχύτητα:oops:

Το μεσημέρι που σύνδεσα τον εξοπλισμό Netfaster IAD 2 (PSTN) είχα

download 3.445

upload 450

ping 31

το απόγευμα που άνοιξα πάλι έπεσε:mad:

775808715.png

*δεν πρέπει να είμαι μακρυά απο κόμβο(γύρω στα 1000 μέτρα), πρίν που ειχα connx 2 mbps κατέβαζα με 1.7

Δημοσ.
Σήμερα μου ήρθε το μήνυμα οτι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή (HOL DOUBLE PLAY GR) κ οτι είναι σε δοκιμαστικη λειτουργία αλλά δεν βλέπω καλή ταχύτητα:oops:

Το μεσημέρι που σύνδεσα τον εξοπλισμό Netfaster IAD 2 (PSTN) είχα

...

Πρέπει να κατανοήσεις ότι ΑΛΛΟ η ταχύτητα που συνδέεσαι και ΑΛΛΟ η ταχύτητα που κατεβάζεις. Να σου δώσω παράδειγμα για να καταλάβεις. Έστω ότι στο σπίτι μου έχω σωλήνα νερού σαν το μπουρί της σόμπας. Αν Δεν έχει πίεση το νερό στην περιοχή, δε θα τρέχει πολύ νερό, σωστά; Το απόγευμα που ποτίζουν όλοι, θα έχει χαμηλή πίεση.

Έτσι είναι και με το ιντερνετ. Πρέπει να δεις τι σωλήνα έχεις (σύνδεση με Hol - φαίνεται στο router) και η ταχύτητα κατεβάσματος νερό εξαρτάται από τους υπόλοιπους χρήστες που έχεις στην περιοχή σου.

*δεν πρέπει να είμαι μακρυά απο κόμβο(γύρω στα 1000 μέτρα), πρίν που ειχα connx 2 mbps κατέβαζα με 1.7

Εννοείς ότι συνδεόσουν με 1,7mbps, εκτός αν εννοείς ότι κατέβαζες με 1,7kb/sec

Αν δεν μπορείς να βρεις με τι ταχύτητα συγχρονίζεις (η διάμετρο του σωλήνα) και δεν έχεις κάποιον να στο βρεί/δείξει, πάρε στη HOL και ρώτα αν μπορούν να σου πουν σε τι ταχύτητα συγχρονίζεις.

Δημοσ.

Έτσι είναι και με το ιντερνετ. Πρέπει να δεις τι σωλήνα έχεις (σύνδεση με Hol - φαίνεται στο router) και η ταχύτητα κατεβάσματος νερό εξαρτάται από τους υπόλοιπους χρήστες που έχεις στην περιοχή σου.

Όταν λές φαίνεται στο ρούτερ? που ακριβώς πρέπει να κοιτάξω?

Το πρόγραμμα double play gr εχω κάνει

Εννοείς ότι συνδεόσουν με 1,7mbps, εκτός αν εννοείς ότι κατέβαζες με 1,7kb/sec

Αν δεν μπορείς να βρεις με τι ταχύτητα συγχρονίζεις (η διάμετρο του σωλήνα) και δεν έχεις κάποιον να στο βρεί/δείξει, πάρε στη HOL και ρώτα αν μπορούν να σου πουν σε τι ταχύτητα συγχρονίζεις.

Εχεις δίκιο, νομίζω συνδεόμουν με 1.7 και στο bitorrent νομίζω κατέβαζα maximum 200kbps

Υπαρχει κάποιο σχετικό lik για να κοιτάξω πως βρίσκουμε την ταχύτητα συγχρονισμού?

Δημοσ.
Όταν λές φαίνεται στο ρούτερ? που ακριβώς πρέπει να κοιτάξω?

...

Υπαρχει κάποιο σχετικό lik για να κοιτάξω πως βρίσκουμε την ταχύτητα συγχρονισμού?

Και στις δυο ερωτήσεις, η απάντηση έχει ήδη δοθεί στο #4

Αν δεν ξέρεις που το έβαλες το manual κατέβασε το από εδω, πήγαινε στη σελίδα 28 και άρχισε να διαβάζεις. Όταν μπεις στο μενου, πάτα απο αριστερά ADSL και εκεί έχει τις πληροφορίες που θες.

Αν και πάλι σου φαίνεται δύσκολο, κάνε αυτό που σου έγραψα νωρίτερα

...Αν δεν μπορείς να βρεις με τι ταχύτητα συγχρονίζεις (η διάμετρο του σωλήνα) και δεν έχεις κάποιον να στο βρεί/δείξει, πάρε στη HOL και ρώτα αν μπορούν να σου πουν σε τι ταχύτητα συγχρονίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...