Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις από την βονταφον σε περίπτωση βλάβης του iPhone δηλαδή; Δεν στο αλλάζουν; Sent from my iPhone using Insomnia.app Πολλες φορες ριχνουν την ευθυνη στον ιδιοκτητη και για αντικατασταση (δεν τα επισκευαζουν) ζητανε 200 ευρω.
Angeldust Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Πολλες φορες ριχνουν την ευθυνη στον ιδιοκτητη και για αντικατασταση (δεν τα επισκευαζουν) ζητανε 200 ευρω. Εγώ 2 φορές, μια παλαιότερα με το 3G και μια σχετικά πρόσφατα με το 3GS δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με το service της Vodafone. Και τις 2 φορές έγινε αντικατάσταση και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Αντίθετα ενας φίλος με Cosmote ταλαιπωρήθηκε πολύ με ενα iPhone 3GS και ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εγώ 2 φορές, μια παλαιότερα με το 3G και μια σχετικά πρόσφατα με το 3GS δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με το service της Vodafone. Και τις 2 φορές έγινε αντικατάσταση και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Αντίθετα ενας φίλος με Cosmote ταλαιπωρήθηκε πολύ με ενα iPhone 3GS και ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει. Τυχερος σταθηκες...Της κορης μου ειχε προβληματα λειτουργιας και επειδη ειχε μια γρατζουνια σαν σχισιματακι εκει που κουμπωνει ο φορτιστης το εβγαλαν εκτος εγγυησης και πληρωσε 190 ευρω για αντικατασταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ θα αγόραζα blackberry ΚΑΙ ΜΟΝΟ (πχ storm2).
ceasar Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Χαιρεται, εχει μια βδομάδα που μου ήρθε επιδότηση απο cosmote 305 euro, έχω iphone 3g, είμαι σε αναζήτηση κινητού και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι να πάρω.. Θέλω να ξεπεράσω την επιδότηση max 50 euro γιατί το 3g μου αντέχει πολύ ακόμη. Σκέφτηκα το HTC touch2 που ειναι στα 354 αλλα το είδα στο γερμανό και μπερδεύτικα. Φαινεται καλό αλλα μπροστά στο iphone δεν με τρέλανε. Το ερώτημα είναι, μετά το iphone τι?? Αν έχετε κατι να προτείνεται θα το άκουγα ευχαρίστως. Όποια συσκευή εκει γύρω σε τιμή, δε με ενδιαφέρει κάμερα, θέλω ευχρηστία και δυνατότητες. Tα Blackberry τα εχω απορρίψει προ πολλού. Αν δε βρώ κάτι θα πάω για το touch2 αλλα θα ήθελα και μία γνώμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.