jas13gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλησπερα,εχετε να προτεινετε καποιο κιν μεχρι τα 500Ε.Θελω να κανει σχεδον τα παντα κ πρεπει να ειναι απο καταστημα τησ Vodafone.
xjps Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλησπερα,εχετε να προτεινετε καποιο κιν μεχρι τα 500Ε.Θελω να κανει σχεδον τα παντακ πρεπει να ειναι απο καταστημα τησ Vodafone. iPhone.- Φ-Υ-Σ-Ι-Κ-Α......
Xristaras23 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Iphone δαγκωτο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
jas13gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 i phone ειναι κατι που το σκεφτηκα αλλα κατι αλλο.Δεν εχω παρει ποτε κατι απο το μηλαρακι αλλα το χω στα υποψιν.Κατι σε Android εχετε να προτεινετε?Το Samsung omnia pro τι λεει?
basilis5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 δεν περιμενεις κανενα xperia x10 - htc nexus ;
Vasilisxd Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 iPhone και από εμένα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 κ πρεπει να ειναι απο καταστημα τησ Vodafone. Sorry αν λεω κατι ασχετο αλλα ανανεωση Voda κανει και το Πλαισιο με μεγαλυτερη ποικιλια και νομιζω καλυτερες τιμες σε κινητα. Αν εισαι fun Nokia οπως ημουν εγω κοιτα και το Ν97 mini. Φυσικα και το μηλαρακι που το ειχα αλλα μου την εδιναν καποιοι περιορισμοι του.
margaritagr Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το Ιphone εχει αψογη αποκριση αφης, ipod(δηλ αψογο mp3), ειναι η καλυτερη κινητοπαιχνιδομηχανη με παρα πολλα gammes & apps, εξαιρετικη πλοηγηση στο net και εινσι πολυ ευχρηστο. Πρεπει να ξερεις ομως οτι για να ακουσεις ραδιο πρεπει η να ςαι internet η να αγορασεις καποιο ακουστικο bt με ενσωματομενο fm Επισης χωρις jb δε μπορεις να στελνεις αρχεια μεσω bt σε αλλα κινητα Αν τα παραπανω δεν ειναι σοβαρα μειονεκτηματα για σενα, προχωρα σε μηλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το Ιphone εχει αψογη αποκριση αφης, ipod(δηλ αψογο mp3), ειναι η καλυτερη κινητοπαιχνιδομηχανη με παρα πολλα gammes & apps, εξαιρετικη πλοηγηση στο net και εινσι πολυ ευχρηστο. Πρεπει να ξερεις ομως οτι για να ακουσεις ραδιο πρεπει η να ςαι internet η να αγορασεις καποιο ακουστικο bt με ενσωματομενο fm Επισης χωρις jb δε μπορεις να στελνεις αρχεια μεσω bt σε αλλα κινητα Αν τα παραπανω δεν ειναι σοβαρα μειονεκτηματα για σενα, προχωρα σε μηλο Στα απαραδεκτα του Iphone (αν και δεν εχει να κανει με την συσεκυη) να προσθεσω την κακκιστη αντιμετωπιση σε περιπτωση βλαβης απο Vodafone.
jas13gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ενας απο τους λογους που δεν προτιμω ειναι η ανυπαρξια fm,κ ειναι κατι που το θελω οπως κ δηποτε.Χθες πηγα να παρω το Ομνια αλλα δυστηχως υπηρχε μονο σε ασπρο.Την αλλη βδομαδα μου προτειναν να παω.Ελπιζω να βγει κατι νεο να το ξανασκεφτω. ---------- Προσθήκη στις 21:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:06 ---------- Παντως απορω αν οντως ειναι τοσο δυσκολα τα WM 6,5 στη χρησγ τους.Διαβαζω παντου για δυσχρηστια κ θα θελα να χα ενα παραδειγμα αν γινεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Παντως απορω αν οντως ειναι τοσο δυσκολα τα WM 6,5 στη χρησγ τους.Διαβαζω παντου για δυσχρηστια κ θα θελα να χα ενα παραδειγμα αν γινεται. Πρωτη φορα τα χρησιμοποιω σε HTC HD2 και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Ninth_Gate Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Ενας απο τους λογους που δεν προτιμω ειναι η ανυπαρξια fm,κ ειναι κατι που το θελω οπως κ δηποτε.Χθες πηγα να παρω το Ομνια αλλα δυστηχως υπηρχε μονο σε ασπρο.Την αλλη βδομαδα μου προτειναν να παω.Ελπιζω να βγει κατι νεο να το ξανασκεφτω. ---------- Προσθήκη στις 21:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:06 ---------- Παντως απορω αν οντως ειναι τοσο δυσκολα τα WM 6,5 στη χρησγ τους.Διαβαζω παντου για δυσχρηστια κ θα θελα να χα ενα παραδειγμα αν γινεται. Δεν έχει ράδιο (μόνο με το εξωτερικό εξάρτημα) αλλα έχει τόσες χιλιάδες εφαρμογές που τα άλλα δεν το πιάνουν ούτε στο απειρο ελάχιστο. Όποιος το έχει πάρει δεν το έχει μετανοιώσει! Τα windows 6,5 είναι αρκετα εύχρηστα. Είναι τα πιο εύχρηστα windows που έχουν υπάρξει (συγκρίνονται σε ευκολία με τα 5άρια αλλα με περισσότερες επιλογές). Τέλος, είναι αρκετά σταθερά χωρίς κολλήματα αντίθετα με τα wn 6,1 που είχα πολλά προβλήματα! Είμαι κάτοχος HD2 και iphone 3G. Ελπίζω να σε βοήθησα
larrougos Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Σκέφτηκες καθόλου να πας προς Android OS?Πιστευω είναι μια παρα πολύ καλή επιλογή και αφού ρώτησες για κινητό σου προτείνω το MOTOROLA MILESTONE.Το κινητάκι δικαίως βγήκε GADGET της χρονιάς.Αν θες δες και αυτήν την εκδοχή..Μην είμαστε μονόπλευροι και πέφτουμε σαν τα πρόβατα στο iphone :X
cycomiko Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις από την βονταφον σε περίπτωση βλάβης του iPhone δηλαδή; Δεν στο αλλάζουν; Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.