george88d Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Γεια χαρα σε ολους. Μόλις πήρα ενα νέο pc και θέλω να βάλω το παλιο Cd-r που είχα (είναι το PX-W5224TA της plextor) και δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Η μητρικη που έχω είναι η G41M-S και το έχω συνδέσει στην IDE και εχω βάλει και το ρεύμα. Η άλλη συσκευή που δουλεύει κανονικά. Καμια βοήθεια κανείς????
firegarden Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 H αλλη συσκευη ειναι dvd-r/cd-r; Ειναι και αυτη IDE; Για κοιτα τα jumpers αν ειναι σωστα (master & Slave)
george88d Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ναι και η άλλη IDE είναι. Ενα dvd-r είναι. Δεν νομίζω να φταίνε τα jumpers γιατι και τις 2 αυτές τις πήρα από το παλιό pc και δεν πείραξα τίποτα. Εχει σημασία η σείρα που συνδέονται και με το καλώδιο η μόνο τα jumpers για master/slave??
firegarden Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δοκιμασε να συνδεσεις το Plextor μονο του χωρις την αλλη συσκευη. Το καλωδιο ειναι σιγουρα οκ;
george88d Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Είχες δίκιο ήτανε προβληματικό το καλώδιο, έβαλα ενα παλιό και τώρα τα βλέπω και τα 2.Φιλε να'σαι καλα με 'εσωσες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.