Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σκληρό δίσκο

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.το προβλημα μου ειναι το εξης: εγκατεστησα τα xp στο asus eee pc 4g.στη θεση των xandros(linux)

το θεμα ειναι οτι κατι μου τρωει τον σκληρο.πιο συγκεκριμενα,ο σκληρος μου ειναι χωρισμενος σε 2 παρτισιονς.υπολογιστε χοντρικα 2g και αλλα 2g.στον εναν εχω τα windows.στον αλλον τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει μετα..

8α πρεπε να χω στον πρωτο σκληρο γυρω στα 700 mb ελευθερα (αφου τα υπολοιπα δεσμευονται απο τα windows)

αντι λοιπον για 700 mb 3εκιναω με γυρω στα 70 τα οποια οσο κα8ομαι και ασχολουμαι στο ιντερνετ μειωνονται καθε λιγα λεπτα επιτοπου και καταληγω να χω 0 ελευθερα..:fear:

τι μπορει να δεσμευει αυτον τον χωρο?

Δημοσ.

αυτο ειναι φυσιολογικο...

αντι να αποθικευει η ram καπια δεδομενα , τα βαζει στον σκληρο

καλα 4 gb σκληρο εχεις???

ποση ram?

Δημοσ.
αυτο ειναι φυσιολογικο...

αντι να αποθικευει η ram καπια δεδομενα , τα βαζει στον σκληρο

καλα 4 gb σκληρο εχεις???

ποση ram?

ναι ειναι το 701 netbookακι..

512 ραμ.δεν υπαρχει κανα τιπ να μην το κανει?οκ λογικο να χρησιμοποιειται και ο σκληρος.αλλα οχι να μενω με 0 mb ελευθερα..

Δημοσ.

einai ssd o ο σκληρος για αυτο ειναι τοσο μηκρος...

ναι υπαρχει μια επιλογη αλλα εχω να δουλεψω win xp 2,5 χρόνια...

---------- Προσθήκη στις 13:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ----------

αυτο που κανει λεγετε

Page File (A virtual memory file, stored on hard disk).

---------- Προσθήκη στις 13:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

πρεπει να εχεις πανω απο 2 gb για να το κανεις χωρις προβληματα...

ή τουλαχιστων να το ελατοσεις να μην το αφερεσεις...

---------- Προσθήκη στις 13:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:37 ----------

http://www.codinghorror.com/blog/2005/10/running-xp-with-the-pagefile-disabled.html

δεν μπορω να στα πω εγω gt δεν εχω μπροστα μου τα xp...

αν δεν σου απαντισει καπιος αλλο κιτα τις οδιγιες...

αφισε τουλαχιστων alla 512 mb

---------- Προσθήκη στις 13:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:39 ----------

εσυ πατα custom size..

Δημοσ.
einai ssd o ο σκληρος για αυτο ειναι τοσο μηκρος...

ναι υπαρχει μια επιλογη αλλα εχω να δουλεψω win xp 2,5 χρόνια...

---------- Προσθήκη στις 13:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ----------

αυτο που κανει λεγετε

Page File (A virtual memory file, stored on hard disk).

---------- Προσθήκη στις 13:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

πρεπει να εχεις πανω απο 2 gb για να το κανεις χωρις προβληματα...

ή τουλαχιστων να το ελατοσεις να μην το αφερεσεις...

---------- Προσθήκη στις 13:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:37 ----------

http://www.codinghorror.com/blog/2005/10/running-xp-with-the-pagefile-disabled.html

δεν μπορω να στα πω εγω gt δεν εχω μπροστα μου τα xp...

αν δεν σου απαντισει καπιος αλλο κιτα τις οδιγιες...

αφισε τουλαχιστων alla 512 mb

σκεφτηκα οτι κατι θα παιζει με την σελιδοποιηση που λεμε..μιλαμε για σκληρο τωρα ή για ραμ? :rolleyes: εννοεις οτι πρεπει να χω 2 g ραμ για να μην δημιουργηθει προβλημα?

Δημοσ.

η ραμ σου ειναι μηκρη για να μην εχεις και το page file

1. Control Panel, System
  2. Advanced tab
  3. Performance group, Settings button
  4. Advanced tab
  5. Virtual Memory group, Change button
  6. Select "custom sixe" βαλε πανω 300 και κατω 500, click Set, then OK.

αστο τουλαχιστον να τραβαει 500 και οχι 1 gb απο τον σκληρο σου.

Δημοσ.

τζιφος..για να το κανω αυτο πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 200 mb ελευθερα στο σκληρο...

Δημοσ.

Αν στο άλλο partition έχεις περισσότερο ελεύθερο χώρο, μπορείς να βάλεις εκεί το page file. Δες αν είναι ενεργοποιημένο το hibernate (που δε νομίζω) κι αν είναι, κλείσ το. Control panel -> power options -> hibernate

Αλλιώς είτε σβήνεις data είτε βάζεις καμιά SD κάρτα για storage.

Δημοσ.

δεν λειτουργησε αυτο...επελεξα τον δευτερο σκληρο..αλλα τπτ..αφαιρεσε βεβαια μερικα mb απο αυτον αλλα συνεχισε να αφαιρει και απο τον πρωτο...οποτε μαλλον κατι αλλο φταιει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...