Προς το περιεχόμενο

Multirama Sony Ericsson C905

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα στο διαφημιστικό των Multirama το SE C905 στα 199 ευρώ. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω κι εγώ πείτε γνώμες. Το έχει κανείς; Στο skroutz που το έψαξα είναι όντως πολύ καλή τιμή

Δημοσ.

Και στο kinitomania που το έχει 179 ευρώ έχουν απόθεμα. Αν είσαι από Αθήνα, πάρτο από εκεί.

Είναι καλή συσκευή, κάποιες έβγαλαν προβλήματα, αλλά η δική μου... όχι.

Δημοσ.

Στη συζήτηση που είδα στο myphone λένε ότι μάλλον δεν το έχει στο kinitomania, έχουν κάνει κάποαι άτομα παραγγελίες και δεν το είχαν τελικά ετοιμοπαράδωτο!! Αυτές τις μέρες είμαι Ρόδο, οπότε μάλλον θα πάω στα Multirama εδώ να το δώ.!! Από κάμερα τι λέει;

Δημοσ.

αμα δε σε νοιαζει μονο η καμερα, εγω θα ξαναπερνα το 5800, εχει τα χαρακτηρηστικα κινητων 500ε τεραστια οθονη αφης, gps, wifi κτλ κτλ αλλα μετρια καμερα 3,2. αν σε νοιαζει πολυ η καμερα παρε το ερικσον. αλλιως θα σου λεγα το 5800. 200-220ε θα το βρεις.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η κάμερα:) έχω ένα n96 με 5 mp , αλλα θα ήθελα κάτι καλύτερο και νομίζω οτι στα 199 ευρώ που το έχουν τα Multirama δεν θα βρώ κάποιο με καλύτερη κάμερα

Δημοσ.

199? To καλοκαίρι που το πήρα είχε κάπου στα 400euro man. Είσαι πολύ τυχερός. Φυσικά και να το πάρεις. Σε τέτοια τιμή είναι η καλύτερη προσφορά που βλέπω εδώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το λειτουργικο του συστημα κανει κατι τρελα ωρες - ωρες ( σβηνει και ανοιγει το τηλεφωνο απο μονο του ιδικα οταν εχω on το WiFi ), απο το Email Client & GPS δεν μπαινει απο την ασυρματη συνδεση που εχεις σπιτι σου αλλα θελει λογαριασμο GPRS η GSM. Απο εκει και περα εχει αριστη ποιοτητα κατασκευης , οι φωτογραφιες ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο ακομα και με χαμηλο φωτισμο ( αλλοι λενε οτι το Nokia N82 ειναι καλυτερο ) , για το βιντεο δεν ξερω ακομα και ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα που ειχα οσο αναφορα την σχεδιαση. Επισης δεν μπορεις να δεις τα αρχεια του κινητου απο το pc και το αντιστροφο μεσω δικτυου ασυρματης συνδεσης.

Δημοσ.
Το λειτουργικο του συστημα κανει κατι τρελα ωρες - ωρες ( σβηνει και ανοιγει το τηλεφωνο απο μονο του ιδικα οταν εχω on το WiFi ),

Επισης δεν μπορεις να δεις τα αρχεια του κινητου απο το pc και το αντιστροφο μεσω δικτυου ασυρματης συνδεσης.

Στο δικό μου τα βλέπω κανονικά τα αρχεία στο PC μέσω wireless και έτσι μεταφέρω τις φωτογραφίες μου χωρίς καλώδια χωρίς τιποτα.

Το τηλέφωνο είναι κορυφαίο και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι ότι καλυτερο κυκλοφορεί σε κινητά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...