chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Διαθέσιμο σήμερα το Gnome 2.30. http://library.gnome.org/misc/release-notes/2.30/ είναι ένα βήμα πριν την μεγάλη μετάβαση σε gnome shell. Οσοί έχουν δουλέψει σε Ubuntu lucid θα έχουν δει ποσό καλοδουλεμένη και σταθερή είναι αυτή η έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το είδα σήμερα στα Repos του Arch. Ίσως το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 το πέρασα εχτές. τρώει κολλήματα ο Metacity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 To gnome-shell υπάρχει από default ή θέλει κατέβασμα; Καμιά άλλη αλλαγή; ---------- Προσθήκη στις 09:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:44 ---------- Διαθέσιμο σήμερα το Gnome 2.30. Εσύ δεν είσαι KDEας; Τι ασχολείσαι με το gnome;; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 νομίζω πως στην 2.32 θα είναι μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 To gnome-shell υπάρχει από default ή θέλει κατέβασμα; Καμιά άλλη αλλαγή; ---------- Προσθήκη στις 09:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:44 ---------- Εσύ δεν είσαι KDEας; Τι ασχολείσαι με το gnome;; :Ρ Mε τα νέα ασχολούμε και μπορεί αν έχω KDE αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις την σταθερότητα και απλότητα του gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 το πέρασα εχτές. τρώει κολλήματα ο Metacity. Πως το πέρασες; Το lucid lynx είναι σε 2.28 ακόμα; Ubuntu 10.04 Beta 2 includes the latest GNOME desktop environment with a number of great new features. Αλλά δεν λέει τι version.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 έχω Arch που μπήκε στο repo με το που βγήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Το lucid lynx είναι σε 2.28 ακόμα; Ubuntu 10.04 Beta 2 includes the latest GNOME desktop environment with a number of great new features. Αλλά δεν λέει τι version.. http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-10-04-LTS-Beta-2-Has-GNOME-2-30-and-Revamped-Installer-139372.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Γιατί νομίζω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το ubuntu/kubuntu κάνει μεγάλες αλλαγές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μεγαλες αλλαγες = ? Απο .31 θα παει σε .32, ενω το προηγουμενο "βημα" απο την 9,04 στην 9.10 ηταν απο .28 σε .31. Ομοιως και για τα διαφορα πακετα, πχ kde, ff, gnome κλπ. Μηπως εννοεις αισθητικες αλλαγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Το plymouth, ο installer, ο nautilus έχει επιτέλους move to/copy, το indicator applet άλλαξε αρκετά, empathy-ανανεωμένο και πιό ωραίο look, gwibber, iphone support... αυτά προς το παρόν έχω παρατηρήσει και μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.