Προς το περιεχόμενο

Άσκηση σε Βάσεις Δεδομένων

sasoulini007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθησετε σε κάτι ασκήσεις βάσεων δεδομένων... Έχω πελαγώσει, είναι επίπεδου πολυτεχνικής σχολής αν και δόθηκαν για εργασία σε ένα απλό ΤΕΙ..... οποίος μπορεί ας μου στείλει μνμ να του τις στείλω.

ευχάριστω εκ'τον πρότερων

Μία απεγνωσμένη φοιτήτρια.....: cry:

Δημοσ.

Απεγνωσμένη φοιτήτρια γράψε εδω την εκφώνηση και ΤΙ ΕΧΕΙΣ κάνει μέχρι τώρα και εδώ υπάρχει κόσμος να σε βοηθήσει (όχι να σου κάνει την άσκηση)

Δημοσ.

Για στατιστικούς και μόνο λόγους, θα 'θελα πραγματικά να μάθω πόσοι στείλανε μήνυμα επειδή διάβασαν το "απεγνωσμένη" και πόσοι επειδή διάβασαν το "φοιτήτρια"

Και για να έχουμε και ένα καλό (εκτός θέματος) ερώτημα, από πότε το ΤΕΙ ξέπεσε τόσο πολύ στα μάτια μας ώστε να το θεωρούμε "απλό";

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθησετε σε κάτι ασκήσεις βάσεων δεδομένων... Έχω πελαγώσει, είναι επίπεδου πολυτεχνικής σχολής αν και δόθηκαν για εργασία σε ένα απλό ΤΕΙ..... οποίος μπορεί ας μου στείλει μνμ να του τις στείλω.

ευχάριστω εκ'τον πρότερων

Μία απεγνωσμένη φοιτήτρια.....: cry:

Τελικά οι ασκήσεις δεν μας είπες τι αφορούσαν; Και κάτι άλλο πίστευες ότι στο απλό ΤΕΙ δεν θα χρειαζόταν να διαβάσεις δλδ; Και γω έχω περάσει σε ένα απλό ΑΕΙ αλλά έχουμε τα βιβλία του Πολυτεχνίου... Τι να πω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...