sasoulini007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθησετε σε κάτι ασκήσεις βάσεων δεδομένων... Έχω πελαγώσει, είναι επίπεδου πολυτεχνικής σχολής αν και δόθηκαν για εργασία σε ένα απλό ΤΕΙ..... οποίος μπορεί ας μου στείλει μνμ να του τις στείλω. ευχάριστω εκ'τον πρότερων Μία απεγνωσμένη φοιτήτρια.....: cry:
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Απεγνωσμένη φοιτήτρια γράψε εδω την εκφώνηση και ΤΙ ΕΧΕΙΣ κάνει μέχρι τώρα και εδώ υπάρχει κόσμος να σε βοηθήσει (όχι να σου κάνει την άσκηση)
billidani7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Απο πιο ΑΠΛΟ ΤΕΙ εισαι???(Νεος τιτλος αυτος.....)Σπουδαζεις πληροφορικη??
cyber_katsarida Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Εγώ μια φορά προθυμοποιήθηκα... ωραίο σενάριο :lol:
dewn735 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Για στατιστικούς και μόνο λόγους, θα 'θελα πραγματικά να μάθω πόσοι στείλανε μήνυμα επειδή διάβασαν το "απεγνωσμένη" και πόσοι επειδή διάβασαν το "φοιτήτρια" Και για να έχουμε και ένα καλό (εκτός θέματος) ερώτημα, από πότε το ΤΕΙ ξέπεσε τόσο πολύ στα μάτια μας ώστε να το θεωρούμε "απλό";
cyber_katsarida Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 εντάξει τι το ψάχνεις; κλασσική περίπτωση. παριστάνουμε τι γυναίκα βάζουμε και λίγο :cry: και περιμένουμε ποιος θα τσιμπίσει...
isim Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εγώ μια φορά προθυμοποιήθηκα... Φιλε εισαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
little_m Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθησετε σε κάτι ασκήσεις βάσεων δεδομένων... Έχω πελαγώσει, είναι επίπεδου πολυτεχνικής σχολής αν και δόθηκαν για εργασία σε ένα απλό ΤΕΙ..... οποίος μπορεί ας μου στείλει μνμ να του τις στείλω. ευχάριστω εκ'τον πρότερων Μία απεγνωσμένη φοιτήτρια.....: cry: Τελικά οι ασκήσεις δεν μας είπες τι αφορούσαν; Και κάτι άλλο πίστευες ότι στο απλό ΤΕΙ δεν θα χρειαζόταν να διαβάσεις δλδ; Και γω έχω περάσει σε ένα απλό ΑΕΙ αλλά έχουμε τα βιβλία του Πολυτεχνίου... Τι να πω...
antbyron Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εγώ μια φορά προθυμοποιήθηκα... σοβαρη προταση!
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δεν αλλάζουν οι καιροί από εξεταστική σε εξεταστική.. btw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.