chatzixristos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Καλημερα σε ολους,εχω ενα μικρο θεματακι με την τεχνολογια η αληθεια ειναι.θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε.εχω ενα λογαριαμο facebook στον οποιο δν ξερω πως αλλα μπαινει ενα ατομο που δν θελω κ τι να του μιλαω αυτο εκει.οσες φορες κ να αλλαξω κωδικο μπαινει,νομιζω οτι εχει βρει ενα ΄΄μαγικο΄΄ κ βρισκει τον κωδικο,αυτο που θελω ειναι να μου πειτε εαν μπορω (και να το κανω βεβαια) να βρω κ εγω τον κωδικο της κ να τον αλλαξω για να μην μπορει να μπαινει στο δικο της κ να αναγκαστει να αλλαξει κ email.εχω ακουσει για το No offence Janick το οποιο δν ξερω τι ειναι αλλα κ πως χρησιμοποιειται ή εαν ξερετε κατι αλλο ,,,,,θα ηθελα την βοηθεια σας,,,με εκτιμηση σε ολους
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν ειναι δυσκολο.Βρισκεις την ip της,κανεις port scanning το pc της,βρισκεις vulnerable services,χρησιμοποιεις ενα 0day exploit,μπαινεις στο δικτυο της,ανοιγεις ενα sniffer ή βαζεις ενα keylogger και περιμενεις στωικα για το password να πεσει στα χερια σου για να αναγκαστει να αλλαξει mail. Με εκτιμηση και σε σενα.
million_voices Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν ειναι δυσκολο.Βρισκεις την ip της,κανεις port scanning το pc της,βρισκεις vulnerable services,χρησιμοποιεις ενα 0day exploit,μπαινεις στο δικτυο της,ανοιγεις ενα sniffer ή βαζεις ενα keylogger και περιμενεις στωικα για το password να πεσει στα χερια σου για να αναγκαστει να αλλαξει mail.Με εκτιμηση και σε σενα. ετσι ομως παραειναι ευκολο την παιρνεις τηλ παιζοντας το greece facebook representative,την ψαρωνεις οτι ταχαμου ο λογαριασμος της εχει δημιουργησει unexpected erros στην βαση δεδομενων κεντρικα και ζητας τον κωδικο της αν το παιξει δυσκολη της λες οτι θα επικοινωνησεις με τα κεντρικα αλλα ισως αναγκαστουν να κανουν reset το password
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εχω ενα μικρο θεματακι με την τεχνολογια Γιατί, με την ορθογραφία δεν έχεις;
chatzixristos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ωπ!!λαθος δν ηξερα οτι εδω μεσα μπαινουν διδακτωρ κ ελεγχουν συντακτικο,,,χιλια συγνωμη παιδια,,,οσο για τον τσαπλιν η κακουγιστη βουβη ταινια κανεις δν ειναι τελειος gio ευχαριστω πολυ
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μπραβο ρε gio το βοήθησες το παλικάρι..... Ε,ναι,ειναι κατι απλο.Κ μην μου πει κανεις πως δεν εχει τα δικα του 0days exploits για τετοιες περιπτωσεις..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Κάθε μέρα γύρω στο μεσημέρι, μου έρχονται με mail. Δεν είμαι και προχθεσινός.
Aztec Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μάλλον το άτομο που λες έχει πρόσβαση στο pc σου. Διαφορετικά αν είναι όμορφη η κοπέλα και hackerουλα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι το χρέος σου ως άντρας. :-D:-D
Busdarovas Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Έχεις μήπως συγγένεια με τον μέγιστο Σαλονικιό Ηθοποιό Κώστα Χατζηχρήστο? Εφόσον έχει το email σου, άλλαξε email στο facebook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.